• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • transporturi la temperatura controlata

Rezultate pentru

Transporturi la temperatura controlata - Import export

 1. SEAFRIGO COLDSTORAGE BELGIUM

  Belgia

  Verified by europages badge

  Strategic distribution, installation of warehousing and freight forwarding with unrivalled access to the main constantly growing routing centre in the supermarket and European retail market in the port of Antwerp. Antwerp Cold Stores is the largest logistic cluster for the food industry at Antwerp docks, just a stone's throw away from the main container terminals. Antwerp port is located in the economic heart of Europe and supplies the main consumer areas.

 2. STB TRANSPORT & LOGISTIQUE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania STB TRANSPORT & LOGISTIQUE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport marfuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport expres, Transport rutier, Transport frigorific, Transporturi la temperatura controlata, Transport expres, Transport rutier, Transport frigorific, și Transporturi la temperatura controlata. Are sediul în Vendargues, Franta.

 3. EUROPE SERVICES TRANSPORT

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania EUROPE SERVICES TRANSPORT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi la temperatura controlata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Comisionari pentru transporturi internationale, Transport de deseuri, Transport frigorific, Comisionari pentru transporturi internationale, Transport de deseuri, și Transport frigorific. Are sediul în Champigny-Sur-Marne, Franta.

 4. LTL EXPRESS

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania LTL EXPRESS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport expres. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi la temperatura controlata, Transport marfuri, Transport frigorific, Transport rutier, Transport in vrac, Mutari internationale, international transport, customs bonded warehouse, și ADR transport. Are sediul în Jarville-La-Malgrange, Franta.

 5. CONHEXA SAS

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania CONHEXA SAS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Stocare in depozite si antrepozite - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tranzit portuar, Antrepozite frigorifice, Antrepozite vamale, Transporturi la temperatura controlata, frozen product warehousing, fresh produce warehousing, Distribution of fresh produce, logistics services, și Port logistics. Are sediul în Steenvoorde, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. TRANSPORT COLIS X'PRESS

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania TRANSPORT COLIS X'PRESS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport expres, Transport frigorific, Transporturi la temperatura controlata, Transport expres, Transport frigorific, și Transporturi la temperatura controlata. Are sediul în Arles, Franta.

 2. AGENCE DE TRANSIT ET DE LOGISTIQUE MEDITERRANEE (ATLM)

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania AGENCE DE TRANSIT ET DE LOGISTIQUE MEDITERRANEE (ATLM), este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tranzit portuar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tranzit aeroportuar, Transport maritim de marfuri, Fret internaţional, Transport aerian de marfuri, Comisionari pentru transporturi internationale, Transporturi mixte feroviare-autostrada, Transporturi feroviare in containere, Transporturi rutiere in containere, și Transport fluvial. Are sediul în Sete, Franta.

 3. TRANSPORTS NICOLAS HOFFMANN

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania TRANSPORTS NICOLAS HOFFMANN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport frigorific. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi la temperatura controlata, și Transporturi la temperatura controlata. Are sediul în Allain, Franta.

 4. TRANSEXPRESS

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania TRANSEXPRESS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport frigorific. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi la temperatura controlata, Transport rutier, Transporturi la temperatura controlata, și Transport rutier. Are sediul în Montataire, Franta.

 5. CONSAR SERVICE SOC.COOP

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania CONSAR SERVICE SOC.COOP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi la temperatura controlata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport frigorific, Stocare in depozite si antrepozite - servicii, Transport frigorific, și Stocare in depozite si antrepozite - servicii. Are sediul în Ravenna, Italia.

 1. EXPRESS TRANSPORT MARFA TIM

  Romania

  Transport de marfa in conditii contractuale avantajoase si negociabile, inclusiv frigorifice. Nu facem transporturi la cele mai mici preturi ci doar la cele mai corecte. Avem camioane conduse de soferi profesionisti atent selectati si pe care-i platim asa cum trebuie. Transportam marfa in orice loc din Europa si ducem orice tip de marfa, grupaje sau regim complet, cu temperatura controlata, periculoase si agabaritice.

 2. PLUKKET

  Romania

  Societate de transport . Transport rutier de marfuri cu temperatura controlata. Congelate - refrigerate-proaspat-uscat-farma etc

 1. AUTOTHERM KFT.

  Ungaria

  Compania AUTOTHERM KFT., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi la temperatura controlata. Are sediul în Szeged, Ungaria.

 2. ROKAUTA, UAB

  Lituania

  Compania ROKAUTA, UAB, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fret internaţional, Transport de produse periculoase, Transporturi la temperatura controlata, Mutari de birouri si fabrici, Fret internaţional, Transport de produse periculoase, Transporturi la temperatura controlata, și Mutari de birouri si fabrici. Are sediul în Rokiskis, Lituania.

 3. TPMS EXPRESS MEDICAL

  Belgia

  Compania TPMS EXPRESS MEDICAL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi la temperatura controlata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile urgent medical transport, Transport of medical equipment, transportation of pharmaceutical goods, și ADR transport. Are sediul în Fernelemont (namur), Belgia.

 4. SONCOTRA

  Belgia

  Compania SONCOTRA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport frigorific. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Expeditori si consolidatori, Transport rutier - servicii logistice, Transporturi la temperatura controlata, Transport rutier, Expeditori si consolidatori, Transport rutier - servicii logistice, Transporturi la temperatura controlata, și Transport rutier. Are sediul în Poperinge, Belgia.

 5. EBO VAN WEEL

  Olanda

  Compania EBO VAN WEEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi la temperatura controlata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caroserii - constructie, trailers, truck with trailer, și Caroserii - constructie. Are sediul în Rhoon, Olanda.

 6. JENTY

  Rusia

  Compania JENTY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport marfuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport rutier international de marfuri, Transporturi la temperatura controlata, Transport rutier - servicii logistice, Comisionari pentru transporturi internationale, Transport rutier international de marfuri, Transporturi la temperatura controlata, Transport rutier - servicii logistice, și Comisionari pentru transporturi internationale. Are sediul în Moscow, Rusia.

 7. FROSTPAC

  Italia

  Compania FROSTPAC, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi la temperatura controlata. Are sediul în Villa San Giovanni, Italia.

 8. TRANSPARTNER LOGISTICS NV

  Belgia

  Compania TRANSPARTNER LOGISTICS NV, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi la temperatura controlata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport rutier international de marfuri, road transport of merchandise, international road transport of goods, international road transport, și Transport rutier international de marfuri. Are sediul în Aalst, Belgia.

 1. ASSINOVSKI BORIS TRANSPORTE

  Germania

  Compania ASSINOVSKI BORIS TRANSPORTE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi la temperatura controlata. Are sediul în Hannover, Germania.

 2. STEB - ERIC BATON

  Franta

  Compania STEB - ERIC BATON, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi la temperatura controlata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport expres, Transport marfuri, Transport expres, și Transport marfuri. Are sediul în Reims, Franta.

 3. NOVALIS TRANSPORT BIOLOGIQUE

  Franta

  Compania NOVALIS TRANSPORT BIOLOGIQUE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi la temperatura controlata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile transport of organs, și hazardous waste transport. Are sediul în Paris, Franta.

 4. HETO TRANSPORT UND LOGISTIK GMBH

  Austria

  Compania HETO TRANSPORT UND LOGISTIK GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi la temperatura controlata. Are sediul în Wien, Austria.

 5. MBCOLD LOGISTICS

  Spania

  Compania MBCOLD LOGISTICS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi la temperatura controlata. Are sediul în Barcelona, Spania.

 6. ISOTHERMIC SRL

  Italia

  Compania ISOTHERMIC SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi la temperatura controlata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fitting out of refrigerated vans. Are sediul în Ariccia, Italia.

 7. TRANS EUROP

  Belgia

  Compania TRANS EUROP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi la temperatura controlata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport rutier, perishable goods transport, controlled temperature warehouses and cold-stores, Transport rutier, și transport company. Are sediul în Sint-Truiden, Belgia.

 8. LOGEUROPE - LOGISTICA EUROPEA Y OPERATIVA SLU

  Spania

  Compania LOGEUROPE - LOGISTICA EUROPEA Y OPERATIVA SLU, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi la temperatura controlata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile groupage of goods by road, international transport agency, și overland transport services for goods. Are sediul în Coslada, Spania.

 9. TRANSPORTBEDRIJF KLARENBEEK JR.

  Olanda

  Compania TRANSPORTBEDRIJF KLARENBEEK JR., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi la temperatura controlata, national and international transport services, și Transporturi la temperatura controlata. Are sediul în Stroe, Olanda.

 10. STX MEDICAL

  Spania

  Compania STX MEDICAL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi la temperatura controlata. Are sediul în San Fernando De Henares, Spania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Transporturi la temperatura controlata - Import export

Număr de rezultate

722 Intreprinderile