• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • transporturi de obiecte grele

Rezultate pentru

Transporturi de obiecte grele - Import export

 1. ŠKOFIC PROMET D.O.O.

  Slovenia

  Verified by europages badge

  Škofic promet d.o.o. is a family company, which is realtively young, but has been operating since 1979. It has been developing in the field of liquid transportation for decades. Main activities of the company are organisation and realization of transport and tank cleaning. We enable whole ligostic services in the field of liquid transportation to own domestic customers and those abroad. Our wish is to become trustworthy company in the branch to be fully responsible to our services, employees and the environment. With our services we want to satisfy our customers and our priority is not only to achive high wuality, but also to establish trustful relationship. We are also following new development trends and enreaching our services. Our transport company has been operating since 1979. It is baes on many years of experience in the field of tank transportation. During this period, we have gained experience in cooperating with European leading companies in the bussines and successfully working with companies within EU and outside of EU. In enabling whole logistic service we are offering knowledge, trust and tradition which also includes tank container and road tanker transportations throughout Slovenia and ex Yugoslave republics. Our task is to provide great customer service and quality transportation. We'll be pleased to answer all your questions. Contact us for more information!

 2. COLLETT & SONS LTD

  Regatul Unit

  Verified by europages badge

  Compania COLLETT & SONS LTD, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi de obiecte grele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi exceptionale, Heavy transport, oversize transport permits, Abnormal Loads, CPA Contract Lift, Crane Vehicles, General Haulage, Heavy Haulage, și Heavy Lift. Are sediul în Halifax, Regatul Unit.

 3. UNIVERSAL SPEDITION SRL

  Romania

  Suntem o companie cu sediul in Timisoara si cu importante relatii de lucru cu firme din Romania, Europa , cat si spatiul extracomunitar ( peste 800 de firme partenere).Echipa noastra va pune la dispozitie solutii complete, prin servicii de transport rutier de marfuri , transport maritim si transport aerian.Indelungata prezenta a personalului nostru pe piata de transport ne-a permis dobandirea unei experiente solide pentru a raspunde celor mai exigente si variate cereri.Punctul nostru forte fiind transportul rutier de marfuri , avem posibilitatea sa va oferim toata gama de servicii aferenta acestui tip de transport.Gestionam un parc auto cu peste 80 de autoutilitare ( trailere 70 tone , camioane 20 tone , camionete 3, 5 tone , microbuse ) avand si parteneriate cu importante firme de profil din Europa si Asia.Clientii nostri beneficiaza de servicii de transport la cele mai inalte standarde , de tarife avantajoase pentru marfuri cu cele mai variate caracteristici.Pentru ca suntem constienti de particularitatile fiecarei comenzi, garantam pe parcursul intregului proces operational receptivitate, flexibilitate si promtitudine la solicitarile si instructiunile Dvs.Efectuam orice tip de transport rutier intern si international, de la transporturi express pretabile microbuse, transport marfuri generale, transport marfuri frigorifice, transport utilaje pana la transportorturi speciale, agabaritice. Efectuam transport de marfuri in regim complet sau de grupaj pentru camioane de 20 to

 4. HADIMPRO B.V.

  Olanda

  Compania HADIMPRO B.V., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi de obiecte grele. Are sediul în Houten, Olanda.

 5. DE LANGE SPECIAAL TRANSPORT

  Olanda

  Compania DE LANGE SPECIAAL TRANSPORT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi de obiecte grele. Are sediul în Dordrecht, Olanda.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ZTE.PL

  Polonia

  Compania ZTE.PL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi exceptionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi de obiecte grele, Transporturi de obiecte grele, Transport of heavy and bulky goods, și Exceptional loads transport. Are sediul în Siemianowice Slaskie, Polonia.

 2. ROUTE TO SPACE ALLIANCE

  Franta

  Compania ROUTE TO SPACE ALLIANCE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi de obiecte grele. Are sediul în Castanet Tolosan, Franta.

 3. TIMOTRANS INTERNATIONAL GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania TIMOTRANS INTERNATIONAL GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi de obiecte grele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile international transport, containerized transport, Exceptional loads transport, și Special transport. Are sediul în Erkrath, Germania.

 4. MADER TRANSPORTE GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania MADER TRANSPORTE GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi de obiecte grele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport expres, Transport expres, crane trucks, shipping throughout europe, și air transport. Are sediul în Henstedt-Ulzburg, Germania.

 5. TRANSAVTOD

  Ucraina

  Compania TRANSAVTOD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi de obiecte grele. Are sediul în Volochisk, Ucraina.

 1. DACO PROJECT LOGISTICS GMBH

  Germania

  Compania DACO PROJECT LOGISTICS GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi de obiecte grele. Are sediul în Gladbeck, Germania.

 2. MANUEL GONZÁLEZ LOGÍSTICA

  Spania

  Compania MANUEL GONZÁLEZ LOGÍSTICA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi de obiecte grele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport rutier international de marfuri, goods grouping, Transport rutier international de marfuri, integrated logistics services, și Logistics platform. Are sediul în A Cañiza, Spania.

 1. VERESSPED-PLUSZ INTERNATIONAL TRANSPORT SERVICES

  Ungaria

  Compania VERESSPED-PLUSZ INTERNATIONAL TRANSPORT SERVICES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi exceptionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Asistenta pentru transporturi exceptionale, Transporturi de obiecte grele, Asistenta pentru transporturi exceptionale, Transporturi de obiecte grele, oversize transport permits, și transport services. Are sediul în Gyál, Ungaria.

 2. PINON

  Franta

  Compania PINON, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi de obiecte grele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aeroporturi - echipamente, industrial trailers, și Aeroporturi - echipamente. Are sediul în Hardricourt, Franta.

 3. TRANSPORTS SCHLICHTING

  Franta

  Compania TRANSPORTS SCHLICHTING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi exceptionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Automacarale, Transporturi de mase indivizibile, Stocare in depozite si antrepozite - servicii, Transporturi de obiecte grele, Automacarale, Transporturi de mase indivizibile, Stocare in depozite si antrepozite - servicii, și Transporturi de obiecte grele. Are sediul în Velaine-En-Haye, Franta.

 4. PECE TRANSPORT

  Turcia

  Compania PECE TRANSPORT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi de obiecte grele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile overland transports, și Heavy transport. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. TRASPORTI & LOGISTICA S.R.L.

  Italia

  Compania TRASPORTI & LOGISTICA S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi de obiecte grele. Are sediul în Altamura, Italia.

 6. SAS ISTRANS EXPLOITATION

  Franta

  Compania SAS ISTRANS EXPLOITATION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi rutiere in containere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi de obiecte grele, Transport rutier, Transporturi exceptionale, Transport rutier international de marfuri, Transporturi de obiecte grele, Transport rutier, Transporturi exceptionale, și Transport rutier international de marfuri. Are sediul în Saint Martin De Crau, Franta.

 7. NAWINIA GMBH

  Germania

  Compania NAWINIA GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi de obiecte grele. Are sediul în Berlin, Germania.

 8. GARY KEVILLE TRANSPORT

  Irlanda

  Compania GARY KEVILLE TRANSPORT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi de obiecte grele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile crane hire, și forklifts for hire. Are sediul în Ballycoolin, Irlanda.

 1. BMTI NORD OUEST - GROUPE BOVIS

  Franta

  Compania BMTI NORD OUEST - GROUPE BOVIS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi de obiecte grele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Exceptional loads transport. Are sediul în Saint-Aignan De Cramesnil, Franta.

 2. KRAFT LOGISTICS & TRADE GMBH

  Germania

  Compania KRAFT LOGISTICS & TRADE GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi de obiecte grele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile international forwarding agent. Are sediul în Appen, Germania.

 3. APORT D.O.O.

  Serbia

  Compania APORT D.O.O., este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - agenti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi de obiecte grele, import-export assistance, Transporturi de obiecte grele, import customs operations, și package delivery. Are sediul în Belgrade, Serbia.

 4. RITA SHIPPING PROJECT TRANSPORT

  Turcia

  Compania RITA SHIPPING PROJECT TRANSPORT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi de obiecte grele. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. INTRACAMION

  Germania

  Compania INTRACAMION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi de obiecte grele. Are sediul în München, Germania.

 6. SCHWERLAST SPEDITION HAMBURG GMBH

  Germania

  Compania SCHWERLAST SPEDITION HAMBURG GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi exceptionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi de obiecte grele, Transporturi de obiecte grele, special vehicles, transport and shipment, și machinery transport. Are sediul în Hamburg, Germania.

 7. HERMANN KRANVERLEIH GMBH

  Germania

  Compania HERMANN KRANVERLEIH GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi de obiecte grele. Are sediul în Wackersdorf, Germania.

 8. VAN DER VLIST UK LTD

  Regatul Unit

  Compania VAN DER VLIST UK LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi de obiecte grele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile heavy machinery transport, și international road haulage. Are sediul în Hull, Regatul Unit.

 9. TRANSPORT LOGISTIC S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania TRANSPORT LOGISTIC S.R.O., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi de obiecte grele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile oversized transport. Are sediul în Praha 10, Republica Ceha.

 10. KASPERS TRANSPORT

  Olanda

  Compania KASPERS TRANSPORT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi de obiecte grele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Containere, rental of swap bodies and containers, trailers for container transport, Containere, și management services for own stores. Are sediul în Amsterdam, Olanda.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit