• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • tenis de masa - articole

Rezultate pentru

Tenis de masa - articole - Import export

 1. TISCHTENNIS PUR

  Germania

  Compania TISCHTENNIS PUR, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Tenis de masa - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile table tennis table, și ping-pong bats. Are sediul în Göttingen, Germania.

 2. SPONETA GMBH

  Germania

  Compania SPONETA GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier pentru scoli. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tenis de masa - articole, ping-pong tables, portable ping-pong tables, Tenis de masa - articole, și office furnishings. Are sediul în Schlotheim, Germania.

 3. KUL PONG KLUB

  Croatia

  Compania KUL PONG KLUB, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tenis de masa - articole. Are sediul în Bjelovar, Croatia.

 4. TT-STORE

  Bulgaria

  Compania TT-STORE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Tenis de masa - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile table tennis table. Are sediul în Plovdiv, Bulgaria.

 5. ARTEC SPORTGERÄTE GMBH

  Germania

  Compania ARTEC SPORTGERÄTE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Jocuri pentru gradina. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Papetarie - articole, Sport - articole, Tenis de masa - articole, Educatie fizica si gimnastica - materiale si echipamente, Papetarie - articole, Sport - articole, Tenis de masa - articole, și Educatie fizica si gimnastica - materiale si echipamente. Are sediul în Melle, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. TT-GURU TISCHTENNISSHOP

  Germania

  Compania TT-GURU TISCHTENNISSHOP, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii sportive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Papetarie - articole, Sport - articole, Tenis de masa - articole, Educatie fizica si gimnastica - materiale si echipamente, Papetarie - articole, Sport - articole, Tenis de masa - articole, și Educatie fizica si gimnastica - materiale si echipamente. Are sediul în Erlangen, Germania.

 2. TIBHAR TIBOR HARANGOZO GMBH

  Germania

  Compania TIBHAR TIBOR HARANGOZO GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine pentru sport, Sport - articole, Tenis de masa - articole, Educatie fizica si gimnastica - materiale si echipamente, Haine pentru sport, Sport - articole, Tenis de masa - articole, și Educatie fizica si gimnastica - materiale si echipamente. Are sediul în Saarbrücken, Germania.

 3. SPORTWERK HEILBRONN GMBH

  Germania

  Compania SPORTWERK HEILBRONN GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine de dama, Imbracaminte pentru sugari si copii, Sport - articole, Tenis de masa - articole, Haine de dama, Imbracaminte pentru sugari si copii, Sport - articole, și Tenis de masa - articole. Are sediul în Untergruppenbach, Germania.

 4. MG GRZEGORZ KOWALCZYK

  Polonia

  Compania MG GRZEGORZ KOWALCZYK, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Tenis de masa - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile table tennis table, ping-pong bats, și ping pong balls. Are sediul în Rzekuń, Polonia.

 5. TMS TISCHTENNIS GMBH

  Germania

  Compania TMS TISCHTENNIS GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sport - articole, Tenis de masa - articole, Educatie fizica si gimnastica - materiale si echipamente, Sporturi nautice - materiale si echipament, Sport - articole, Tenis de masa - articole, Educatie fizica si gimnastica - materiale si echipamente, și Sporturi nautice - materiale si echipament. Are sediul în Hannover, Germania.

 1. STIGA SPIELE IHL-VERTRIEB

  Germania

  Compania STIGA SPIELE IHL-VERTRIEB, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Papetarie - articole, Sport - articole, Tenis de masa - articole, Educatie fizica si gimnastica - materiale si echipamente, Papetarie - articole, Sport - articole, Tenis de masa - articole, și Educatie fizica si gimnastica - materiale si echipamente. Are sediul în Ötzingen, Germania.

 2. RACKET-COMPANY OHG

  Germania

  Compania RACKET-COMPANY OHG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incaltaminte, Imbracaminte pentru sugari si copii, Sport - articole, Tenis de masa - articole, Incaltaminte, Imbracaminte pentru sugari si copii, Sport - articole, și Tenis de masa - articole. Are sediul în Frankfurt, Germania.

 1. DR. NEUBAUER GMBH

  Germania

  Compania DR. NEUBAUER GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine pentru sport, Sport - articole, Tenis de masa - articole, Educatie fizica si gimnastica - materiale si echipamente, Haine pentru sport, Sport - articole, Tenis de masa - articole, și Educatie fizica si gimnastica - materiale si echipamente. Are sediul în Nürnberg, Germania.

 2. DER SPORTLER GMBH

  Germania

  Compania DER SPORTLER GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine pentru sport, Sport - articole, Tenis de masa - articole, Educatie fizica si gimnastica - materiale si echipamente, Haine pentru sport, Sport - articole, Tenis de masa - articole, și Educatie fizica si gimnastica - materiale si echipamente. Are sediul în Selk, Germania.

 3. TOPSPEED TISCHTENNIS VERTRIEBS GMBH

  Germania

  Compania TOPSPEED TISCHTENNIS VERTRIEBS GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii sportive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Papetarie - articole, Sport - articole, Tenis de masa - articole, Educatie fizica si gimnastica - materiale si echipamente, Papetarie - articole, Sport - articole, Tenis de masa - articole, și Educatie fizica si gimnastica - materiale si echipamente. Are sediul în München, Germania.

 4. BILLARD SHOP

  Elvetia

  Compania BILLARD SHOP, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese de biliard, mese de joc si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mese de biliard si accesorii, Papetarie - articole, Sport - articole, Tenis de masa - articole, Mese de biliard si accesorii, Papetarie - articole, Sport - articole, și Tenis de masa - articole. Are sediul în Chexbres, Elvetia.

 5. SPORT KRUMTÜNGER DIETER KRUMTÜNGER

  Germania

  Compania SPORT KRUMTÜNGER DIETER KRUMTÜNGER, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii sportive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Papetarie - articole, Sport - articole, Tenis de masa - articole, Educatie fizica si gimnastica - materiale si echipamente, Papetarie - articole, Sport - articole, Tenis de masa - articole, și Educatie fizica si gimnastica - materiale si echipamente. Are sediul în Kernen, Germania.

 6. TABLE TENNIS TOP

  Serbia

  Compania TABLE TENNIS TOP, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Tenis de masa - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ping-pong bats, și ping pong balls. Are sediul în Subotica, Serbia.

 7. GEORG BÖHM

  Germania

  Compania GEORG BÖHM, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii sportive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Papetarie - articole, Sport - articole, Tenis de masa - articole, Educatie fizica si gimnastica - materiale si echipamente, Papetarie - articole, Sport - articole, Tenis de masa - articole, și Educatie fizica si gimnastica - materiale si echipamente. Are sediul în Vallendar, Germania.

 8. TISCHTENNISPLATTE-24.COM INH. FRANK DELP

  Germania

  Compania TISCHTENNISPLATTE-24.COM INH. FRANK DELP, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Jocuri pentru gradina. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Papetarie - articole, Sport - articole, Tenis de masa - articole, Educatie fizica si gimnastica - materiale si echipamente, Papetarie - articole, Sport - articole, Tenis de masa - articole, și Educatie fizica si gimnastica - materiale si echipamente. Are sediul în Aschaffenburg, Germania.

 1. UPHOS SPORTS EQUIPMENT FORM COMPLETE SET CO., LTD.

  China

  Compania UPHOS SPORTS EQUIPMENT FORM COMPLETE SET CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tenis de masa - articole. Are sediul în Guangzhou, China.

 2. SENNA, LDA

  Portugalia

  Compania SENNA, LDA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Echitatie - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tenis de masa - articole, Golf - articole, Squash - articole, Sport - articole, Tenis de masa - articole, Golf - articole, Squash - articole, și Sport - articole. Are sediul în Lisboa, Portugalia.

 3. YONEX U.K. LTD

  Regatul Unit

  Compania YONEX U.K. LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tenis de masa - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sport - articole, Haine pentru sport, Sport - articole, și Haine pentru sport. Are sediul în London, Regatul Unit.

 4. SPINBALL TISCHTENNIS SHOP

  Austria

  Compania SPINBALL TISCHTENNIS SHOP, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine pentru sport, Sport - articole, Tenis de masa - articole, Educatie fizica si gimnastica - materiale si echipamente, Haine pentru sport, Sport - articole, Tenis de masa - articole, și Educatie fizica si gimnastica - materiale si echipamente. Are sediul în Wien, Austria.

 5. TASKERS SPORTS & ANGLING LTD

  Regatul Unit

  Compania TASKERS SPORTS & ANGLING LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sport - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tenis de masa - articole, Articole pentru pescuit, Tenis de masa - articole, și Articole pentru pescuit. Are sediul în Liverpool, Regatul Unit.

 6. HAIDERMETALL EDUARD HAIDER GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania HAIDERMETALL EDUARD HAIDER GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sport - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tenis de masa - articole, Mobila si decoratiuni pentru gradina, Tenis de masa - articole, și Mobila si decoratiuni pentru gradina. Are sediul în Pullenreuth, Germania.

 7. SUZHOU FOREST ISLAND CULTURE MEDIA CO., LTD.

  China

  Compania SUZHOU FOREST ISLAND CULTURE MEDIA CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tenis de masa - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile table tennis table. Are sediul în Suzhou,, China.

 8. TENNIS DISCOUNT EU

  Bulgaria

  Compania TENNIS DISCOUNT EU, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Tenis de masa - articole. Are sediul în Plovdiv, Bulgaria.

 9. TENPIN COVENTRY

  Regatul Unit

  Compania TENPIN COVENTRY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tenis de masa - articole. Are sediul în Coventry, Regatul Unit.

 10. CORNILLEAU SAS

  Franta

  Compania CORNILLEAU SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sport - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tenis de masa - articole, și Tenis de masa - articole. Are sediul în Bonneuil Les Eaux, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit