• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • televiziune - agentii de publicitate

Rezultate pentru

Televiziune - agentii de publicitate - Import export

 1. TOAST

  Regatul Unit

  Compania TOAST, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Televiziune - agentii de publicitate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agentii de publicitate, Video - productie, Agentii de publicitate, Video - productie, și Advertising video. Are sediul în London, Regatul Unit.

 2. ANTENNE CENTRE TÉLÉVISION

  Belgia

  Compania ANTENNE CENTRE TÉLÉVISION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Televiziune - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Televiziune - agentii de publicitate, Audio-vizual - productie si distributie, Televiziune - agentii de publicitate, Audio-vizual - productie si distributie, tv advertising, și TV transmission. Are sediul în La Louvière, Belgia.

 3. MEDIALAAN

  Belgia

  Compania MEDIALAAN, care își desfășoară activitatea în domeniul Audio-vizual - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Televiziune - productie si distributie, Radio - agentii de publicitate, Televiziune - agentii de publicitate, Televiziune - productie si distributie, Radio - agentii de publicitate, și Televiziune - agentii de publicitate. Are sediul în Vilvoorde, Belgia.

 4. TURKISH VOICE OVER MEHMET ONUR

  Regatul Unit

  Compania TURKISH VOICE OVER MEHMET ONUR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Televiziune - agentii de publicitate. Are sediul în London, Regatul Unit.

 5. GULLIMAX SVOD

  Franta

  Compania GULLIMAX SVOD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Televiziune - agentii de publicitate. Are sediul în Paris, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. JOHN BAKE POSTPRODUCTIONS

  Olanda

  Compania JOHN BAKE POSTPRODUCTIONS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Publicitate audio si video - productie si realizari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Audio-vizual - productie si distributie, Consiliere multimedia - servicii Internet, Televiziune - agentii de publicitate, Audio-vizual - productie si distributie, Consiliere multimedia - servicii Internet, și Televiziune - agentii de publicitate. Are sediul în Amsterdam Duivendrecht, Olanda.

 2. INTER - REGIES

  Belgia

  Compania INTER - REGIES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Televiziune - agentii de publicitate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile services for public works, și safety coordination. Are sediul în Brussel, Belgia.

 3. FRITZ STOIBER PRODUCTIONS GMBH

  Germania

  Compania FRITZ STOIBER PRODUCTIONS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Transmisiuni radio si de televiziune - materiale si sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Televiziune - agentii de publicitate, Consiliere in domeniul comunicarii in cadrul intreprinderilor, Televiziune - agentii de publicitate, și Consiliere in domeniul comunicarii in cadrul intreprinderilor. Are sediul în Pullach i. Isartal, Germania.

 4. ATV ANTWERPSE TELEVISIE MAATSCHAPPIJ

  Belgia

  Compania ATV ANTWERPSE TELEVISIE MAATSCHAPPIJ, care își desfășoară activitatea în domeniul Audio-vizual - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Televiziune - productie si distributie, Televiziune - agentii de publicitate, Televiziune - productie si distributie, și Televiziune - agentii de publicitate. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 5. FOCUS & WTV

  Belgia

  Compania FOCUS & WTV, care își desfășoară activitatea în domeniul Audio-vizual - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Televiziune - productie si distributie, Televiziune - agentii de publicitate, Televiziune - productie si distributie, și Televiziune - agentii de publicitate. Are sediul în Roeselare, Belgia.

 1. BRUNSWICKFILMS LTD

  Regatul Unit

  Compania BRUNSWICKFILMS LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Televiziune - agentii de publicitate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cinemateci, audio video film digital post production, și Cinemateci. Are sediul în London, Regatul Unit.

 2. TELE BRUXELLES

  Belgia

  Compania TELE BRUXELLES, care își desfășoară activitatea în domeniul Audio-vizual - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Televiziune - productie si distributie, Televiziune - agentii de publicitate, Televiziune - productie si distributie, și Televiziune - agentii de publicitate. Are sediul în Brussel, Belgia.

 1. RTL

  Luxemburg

  Compania RTL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de publicitate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Televiziune - agentii de publicitate, Televiziune - productie si distributie, Televiziune - agentii de publicitate, și Televiziune - productie si distributie. Are sediul în Luxembourg, Luxemburg.

 2. RIA POST MEDIA

  Ucraina

  Compania RIA POST MEDIA, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Televiziune - agentii de publicitate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile radio advertising, și advertising in dailies. Are sediul în Kiev, Ucraina.

 3. MANCINI ORETTA NEW RADIO STAR

  Italia

  Compania MANCINI ORETTA NEW RADIO STAR, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de publicitate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Radio - productie si distributie, Televiziune - agentii de publicitate, Radio - productie si distributie, și Televiziune - agentii de publicitate. Are sediul în Mondolfo, Italia.

 4. MILLE SERVIZI S.R.L.

  Italia

  Compania MILLE SERVIZI S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de publicitate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Televiziune - agentii de publicitate, Cinematografie - agentii de publicitate, Televiziune - agentii de publicitate, și Cinematografie - agentii de publicitate. Are sediul în Campi Bisenzio, Italia.

 5. TELEVIDEO 3 S.R.L.

  Italia

  Compania TELEVIDEO 3 S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de publicitate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Televiziune - agentii de publicitate, Cinematografie - agentii de publicitate, Televiziune - agentii de publicitate, și Cinematografie - agentii de publicitate. Are sediul în Legnano, Italia.

 6. GLOBO S.R.L.

  Italia

  Compania GLOBO S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de publicitate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Televiziune - agentii de publicitate, Cinematografie - agentii de publicitate, Televiziune - agentii de publicitate, și Cinematografie - agentii de publicitate. Are sediul în Firenze, Italia.

 7. TELEREGGIO RADIOREGGIO

  Italia

  Compania TELEREGGIO RADIOREGGIO, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de publicitate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Radio - productie si distributie, Televiziune - agentii de publicitate, Radio - productie si distributie, și Televiziune - agentii de publicitate. Are sediul în Cavriago, Italia.

 8. SEBASTIANO GUTTADAURO CAMPAGNE ADV INSTAGRAM FACEBOOK

  Italia

  Compania SEBASTIANO GUTTADAURO CAMPAGNE ADV INSTAGRAM FACEBOOK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Consiliere si media-planning. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Televiziune - agentii de publicitate, marketing consulting, Facebook advertising campaign, Google ad campaign, și Televiziune - agentii de publicitate. Are sediul în Catania, Italia.

 1. OP.IM. S.R.L.

  Italia

  Compania OP.IM. S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de publicitate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Radio - productie si distributie, Televiziune - agentii de publicitate, Radio - productie si distributie, și Televiziune - agentii de publicitate. Are sediul în Trento, Italia.

 2. BIG SUR SOC. COOP. A R.L.

  Italia

  Compania BIG SUR SOC. COOP. A R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de publicitate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Televiziune - agentii de publicitate, Cinematografie - agentii de publicitate, Televiziune - agentii de publicitate, și Cinematografie - agentii de publicitate. Are sediul în Lecce, Italia.

 3. MEDIAKAPPA DI GABRIELE CARMELA

  Italia

  Compania MEDIAKAPPA DI GABRIELE CARMELA, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de publicitate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Televiziune - agentii de publicitate, Cinematografie - agentii de publicitate, Televiziune - agentii de publicitate, și Cinematografie - agentii de publicitate. Are sediul în Manfredonia, Italia.

 4. AD LOCAL S.R.L.

  Italia

  Compania AD LOCAL S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de publicitate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Televiziune - agentii de publicitate, Cinematografie - agentii de publicitate, Televiziune - agentii de publicitate, și Cinematografie - agentii de publicitate. Are sediul în Torino, Italia.

 5. MEDIA ITALIA S.R.L.

  Italia

  Compania MEDIA ITALIA S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de publicitate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Televiziune - agentii de publicitate, Cinematografie - agentii de publicitate, Televiziune - agentii de publicitate, și Cinematografie - agentii de publicitate. Are sediul în Castelletto D'orba, Italia.

 6. FILMAFIR S.R.L.

  Italia

  Compania FILMAFIR S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de publicitate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Televiziune - agentii de publicitate, Cinematografie - agentii de publicitate, Televiziune - agentii de publicitate, și Cinematografie - agentii de publicitate. Are sediul în Roma, Italia.

 7. RETE 8 S.R.L.

  Italia

  Compania RETE 8 S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de publicitate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Radio - productie si distributie, Televiziune - agentii de publicitate, Radio - productie si distributie, și Televiziune - agentii de publicitate. Are sediul în Chieti, Italia.

 8. MOVIE MAGIC INTERNATIONAL S.R.L.

  Italia

  Compania MOVIE MAGIC INTERNATIONAL S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de publicitate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Televiziune - agentii de publicitate, Cinematografie - agentii de publicitate, Televiziune - agentii de publicitate, și Cinematografie - agentii de publicitate. Are sediul în Milano, Italia.

 9. PROMO ITALIA S.R.L.

  Italia

  Compania PROMO ITALIA S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de publicitate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Televiziune - agentii de publicitate, Cinematografie - agentii de publicitate, Televiziune - agentii de publicitate, și Cinematografie - agentii de publicitate. Are sediul în Siracusa, Italia.

 10. TÜRKIYE TELEVIZYONU

  Turcia

  Compania TÜRKIYE TELEVIZYONU, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Televiziune - agentii de publicitate. Are sediul în Istanbul, Turcia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Televiziune - agentii de publicitate - Import export

Număr de rezultate

8.955 Intreprinderile