• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • tapiterie pentru scaune

Rezultate pentru

Tapiterie pentru scaune - Import export

 1. EKT THALHEIM & DAS KOFFERWERK GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  EKT Thalheim & Das Kofferwerk GmbH was established in 1998 from the former Thalheim case factory in Germany's Ore Mountains. Out of the existing operations for the production of travel cases and bags, the products have been adapted to meet the current demand of the market and the required parameters for our certification as per DIN EN ISO 9001: 2008. Having renewed our entire fleet of machinery, trained up specialist personnel and established our own CAD department, we can produce all kinds of covers, technical containers, packages and special items according to customer wishes and price requirements. We develop, manufacture and sell custom sewed products as well as technical cases and bags. In doing so, we combine the traditional craftsmanship of a small-scale enterprise with the latest methods in manufacturing. The requirements of our valued customers remain at the forefront of our entrepreneurial activities.

 2. CLASIMO AMENAJARI HORECA SRL

  Romania

  Producator mobilier horeca: scaune restaurant, fotolii, canapele, mese, mobilier pentru hoteluri si pensiuni, mobilier baruri si cafenele. Produsele sunt realizate din lemn masiv.

 3. BIBTEX-POL SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania BIBTEX-POL SP. Z O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapiterie pentru scaune. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi pentru mobilier, Tesaturi pentru mobilier, fabrics for furnishings, jacquard fabric, și fabric living room furniture. Are sediul în Zalasewo, Polonia.

 4. WOTEX

  Olanda

  Compania WOTEX, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapiterie pentru scaune. Are sediul în Alkmaar, Olanda.

 5. JADIDTEX

  Turcia

  Compania JADIDTEX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapiterie pentru scaune. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile printing on fabrics and textile products, și fabric living room furniture. Are sediul în Demirtas / Bursa, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. RESTAURACIONES VINTAGE

  Spania

  Compania RESTAURACIONES VINTAGE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapiterie pentru scaune. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile furniture restoration, rattan chairs, rattan furniture, și rattan. Are sediul în Montequinto, Dos Hermanas (sevilla), Spania.

 2. STOFFEERDERIJ MOSTERT

  Olanda

  Compania STOFFEERDERIJ MOSTERT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapiterie pentru scaune. Are sediul în Rotterdan, Olanda.

 3. UEG TEKSTIL

  Turcia

  Compania UEG TEKSTIL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapiterie pentru scaune. Are sediul în Bursa, Turcia.

 4. HAEZEBROUCK

  Belgia

  Compania HAEZEBROUCK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi pentru mobilier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tapiterie pentru scaune, Tapiterie pentru scaune, furnishing upholstery, mohair, și wool. Are sediul în Kortrijk, Belgia.

 5. CONCHI TEXTIL

  Spania

  Compania CONCHI TEXTIL, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapiterie pentru scaune. Are sediul în Toledo, Spania.

 1. BURIC KANTOORINRICHTERS

  Belgia

  Compania BURIC KANTOORINRICHTERS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier si rafturi pentru birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier - furnituri si accesorii, Tapiterie pentru scaune, office furniture, office furniture, Mobilier - furnituri si accesorii, și Tapiterie pentru scaune. Are sediul în Oostende, Belgia.

 2. BELIEVE

  Turcia

  Compania BELIEVE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapiterie pentru scaune. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. AKRATEKS

  Turcia

  Compania AKRATEKS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapiterie pentru scaune. Are sediul în Corlu, Turcia.

 2. COCON-LIFESTYLE

  Germania

  Compania COCON-LIFESTYLE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapiterie pentru scaune. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cushion covers. Are sediul în Harrislee, Germania.

 3. VALDECO

  Franta

  Compania VALDECO, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi pentru mobilier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Perdele, Perdele, Tapiterie pentru scaune, Tapiserii, Perdele, Perdele, Tapiterie pentru scaune, și Tapiserii. Are sediul în Paulhaguet, Franta.

 4. FOAM AND COVERS

  Regatul Unit

  Compania FOAM AND COVERS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapiterie pentru scaune. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile custom-designed fabric, Cushion covers, Cotton cushion manufacturer, și foam for cushions. Are sediul în Manchester, Regatul Unit.

 5. FAVORI HOME

  Turcia

  Compania FAVORI HOME, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapiterie pentru scaune. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile teaching equipment for day nurseries and nursery schools, și wooden armchairs. Are sediul în Inegöl, Turcia.

 6. WALSER GMBH

  Germania

  Compania WALSER GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapiterie pentru scaune. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile automotive lining, auto accessories in quality woods, steering-wheel cover, și personalised covers. Are sediul în Lindau, Germania.

 7. ARIADNE FABRIC

  Regatul Unit

  Compania ARIADNE FABRIC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapiterie pentru scaune. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi pentru mobilier, Creatori de tesaturi, Tesaturi, Plus - tesaturi, Tesaturi pentru mobilier, Creatori de tesaturi, Tesaturi, și Plus - tesaturi. Are sediul în St Leonards-On-Sea, Regatul Unit.

 8. WOHNTEX GESELLSCHAFT M.B.H.

  Austria

  Compania WOHNTEX GESELLSCHAFT M.B.H., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapiserii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tapiterie pentru scaune, Haine de dama, Haine barbatesti, Perdele, Tapiterie pentru scaune, Haine de dama, Haine barbatesti, și Perdele. Are sediul în Kematen, Austria.

 1. BNBR TEXTILE

  Turcia

  Compania BNBR TEXTILE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapiterie pentru scaune. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi pentru mobilier, wholesale fabrics for furnishings, Tesaturi pentru mobilier, și Home upholstery. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. ARTMEB

  Polonia

  Compania ARTMEB, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapiterie pentru scaune. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Scaune si mobilier pentru holuri, Tapiserii, Scaune si mobilier pentru holuri, și Tapiserii. Are sediul în Warszawa, Polonia.

 3. GIERLINGS VELPOR SA

  Portugalia

  Compania GIERLINGS VELPOR SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Catifea - tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine din blana sintetica, Tapiterie pentru scaune, Haine din blana sintetica, women clothes manufacturing, furnishing velvets, și Tapiterie pentru scaune. Are sediul în Água Longa-Santo Tirso, Portugalia.

 4. KONSEPT34

  Turcia

  Compania KONSEPT34, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapiterie pentru scaune. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. ALYA UPHOLSTERY AND HOME TEXTILE

  Turcia

  Compania ALYA UPHOLSTERY AND HOME TEXTILE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapiterie pentru scaune. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile furniture upholstery, upholstery leathers, home textile products, și upholstery fabric. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 6. LUKSTEKS

  Turcia

  Compania LUKSTEKS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapiterie pentru scaune. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile medical services - andrology, și wholesale fabrics for furnishings. Are sediul în Bursa, Turcia.

 7. PARLAMIŞ GRUP GENEL MERKEZI

  Turcia

  Compania PARLAMIŞ GRUP GENEL MERKEZI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapiterie pentru scaune. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile car upholstery components, și wholesale fabrics for furnishings. Are sediul în Bursa, Turcia.

 8. SERTEX-FLOKSER GROUP

  Turcia

  Compania SERTEX-FLOKSER GROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapiterie pentru scaune. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile carpet, și wholesale fabrics for furnishings. Are sediul în istanbul, Turcia.

 9. DION.LINE

  Grecia

  Compania DION.LINE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapiterie pentru scaune. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tablecloth, și caps. Are sediul în Peristeri, Grecia.

 10. HERA TEXTILE

  Turcia

  Compania HERA TEXTILE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapiterie pentru scaune. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile upholstery fabric, și Artificial leathers and plastic-coated fabrics for leatherwork goods. Are sediul în Bursa, Turcia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit