• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • tapiserii

Rezultate pentru

Tapiserii - Import export

 1. ENTRADA FUSSMATTEN GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ENTRADA FUSSMATTEN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapiserii. Are sediul în Braunschweig, Germania.

 2. TESSILNAUTICA - TAPPEZZERIE PER LA NAUTICA

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania TESSILNAUTICA - TAPPEZZERIE PER LA NAUTICA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapiserii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aprovizionarea navelor, și Aprovizionarea navelor. Are sediul în Sanremo, Italia.

 3. MGR CARTS

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania MGR CARTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapiserii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carucioare manuale, Furnituri pentru restaurante, Hotel, wall-coverings, fabrics, internal transport containers, equipment for handling merchandise, Carucioare manuale, food supplies for catering industry, și artisan wall paper. Are sediul în Cicerale, Italia.

 4. AURA TEXTIL GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania AURA TEXTIL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapiserii. Are sediul în Grafing, Germania.

 5. SIOZOS FURS - GARMENTS, ACCESSORIES, TRIMS & PANELS

  Grecia

  Compania SIOZOS FURS - GARMENTS, ACCESSORIES, TRIMS & PANELS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapiserii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wholesale furs. Are sediul în Kastoria, Grecia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. TAPICERÍAS BORRÁS S.L.

  Spania

  Compania TAPICERÍAS BORRÁS S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapiserii. Are sediul în Palma, Spania.

 2. TREND DESIGN DIFFUSION

  Portugalia

  Compania TREND DESIGN DIFFUSION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Scaune si mobilier pentru holuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tapiserii, Hotel - mobilier, restaurant furnishings, Furnishings, Tapiserii, și Hotel - mobilier. Are sediul în Vila Nova De Gaia, Portugalia.

 3. GALERIE LISSIER

  Franta

  Compania GALERIE LISSIER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapiserii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile antique carpet restoration, și tapestry cleaning. Are sediul în Paris, Franta.

 4. E-DELUX GMBH

  Germania

  Compania E-DELUX GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - folii pentru acoperirea solului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier - articole si accesorii decorative, Stafaj si stuc, Tapet, Tapiserii, Mobilier - articole si accesorii decorative, Stafaj si stuc, Tapet, și Tapiserii. Are sediul în Erkrath, Germania.

 5. BODEN4YOU GMBH

  Germania

  Compania BODEN4YOU GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapiserii. Are sediul în Bentwisch, Germania.

 1. EXTRATAPETE GMBH

  Germania

  Compania EXTRATAPETE GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapet. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tapiserii, Plastic - folii pentru acoperirea solului, Acoperiri textile pentru pereti, Tapiserii, Plastic - folii pentru acoperirea solului, Wallpaper made from silk, și Acoperiri textile pentru pereti. Are sediul în Berlin, Germania.

 2. GRUNDSTOFF GMBH

  Germania

  Compania GRUNDSTOFF GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - folii pentru acoperirea solului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier - articole si accesorii decorative, Tapiserii, Covoare artizanale, Creatori de tesaturi, Mobilier - articole si accesorii decorative, Tapiserii, Covoare artizanale, și Creatori de tesaturi. Are sediul în Dorsten, Germania.

 1. PELCORTE ESTOFOS E MOBILIÁRIO

  Portugalia

  Compania PELCORTE ESTOFOS E MOBILIÁRIO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapiserii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile upholstery service, și furniture. Are sediul în Rebordosa, Portugalia.

 2. INFINITY KEEPSAKES

  Regatul Unit

  Compania INFINITY KEEPSAKES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapiserii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile memories, cushions, și blankets. Are sediul în Plymouth, Regatul Unit.

 3. CO.DESIGN E. K.

  Germania

  Compania CO.DESIGN E. K., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapiserii. Are sediul în Althütte, Germania.

 4. TAPIZAR COCHE .NET

  Spania

  Compania TAPIZAR COCHE .NET, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapiserii. Are sediul în Hospitalet De Llobregat, Spania.

 5. FLOORING HIGHLIGHTS TRADE GMBH

  Germania

  Compania FLOORING HIGHLIGHTS TRADE GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapiserii. Are sediul în Mannheim, Germania.

 6. VIOR EXPORT

  Italia

  Compania VIOR EXPORT, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapiserii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile furnishing upholstery, upholstery fabric, și hook and loop fasteners. Are sediul în Seregno, Italia.

 7. Bronz Halı Sanayi Ticaret Aş

  Turcia

  Compania Bronz Halı Sanayi Ticaret Aş, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare artizanale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tapiserii, decorative carpets, Tapiserii, upholstery service, și leather upholstery. Are sediul în Başakşehir, Turcia.

 8. MONO PLASTIK SANAYI VE TIC. A.S.

  Turcia

  Compania MONO PLASTIK SANAYI VE TIC. A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapiserii. Are sediul în Gaziantep, Turcia.

 1. MARGOT STEEL DESIGNS

  Regatul Unit

  Compania MARGOT STEEL DESIGNS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapiserii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Trays. Are sediul în Lockerbie, Regatul Unit.

 2. CAPPIO HALI

  Turcia

  Compania CAPPIO HALI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapiserii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile carpets, și antibacterial treatment for carpets. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. HALI DEPOSU CARPET

  Turcia

  Compania HALI DEPOSU CARPET, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapiserii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile decorative carpets, fabric upholstery work, rug dealers, și mats. Are sediul în Ankara, Turcia.

 4. TAPITER, S.L.

  Spania

  Compania TAPITER, S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapiserii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Stain remover, și wall-coverings, fabrics. Are sediul în Muro Del Alcoy, Spania.

 5. ATELIER 2

  Franta

  Compania ATELIER 2, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapiserii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile supplies for upholsterers, articles for upholsterers, wall-coverings, fabrics, și custom wallpaper. Are sediul în Toulouse, Franta.

 6. ZOLLANVARI GMBH

  Germania

  Compania ZOLLANVARI GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi pentru mobilier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tapiserii, și Tapiserii. Are sediul în Hamburg, Germania.

 7. DEGER TEKSTIL

  Turcia

  Compania DEGER TEKSTIL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Perdele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tapiserii, home textile products, și Tapiserii. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 8. TEXTIL NUMOS SL

  Spania

  Compania TEXTIL NUMOS SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapiserii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cotton, velvet, și interior decoration. Are sediul în La Rambla-Cordoba, Spania.

 9. TEPPICH REZAI

  Germania

  Compania TEPPICH REZAI, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapiserii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Covoare orientale, Covoare si mochete, carpet washing, carpet repair, Covoare orientale, și Covoare si mochete. Are sediul în Aschaffenburg, Germania.

 10. LANZETTI MADDALENA & C.

  Italia

  Compania LANZETTI MADDALENA & C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapiserii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Corturi de soare si accesorii, Scaune si mobilier pentru holuri, curtains for interiors, mattresses, Corturi de soare si accesorii, și Scaune si mobilier pentru holuri. Are sediul în Samarate, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit