• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • studiouri de inregistrare

Rezultate pentru

Studiouri de inregistrare - Import export

 1. JUST-CORPS-PRODUCTION

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania JUST-CORPS-PRODUCTION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Audio-vizual - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Muzica - editori, Inregistrare digitala - materiale profesionale, Studiouri de inregistrare, Mese de mixaj, Muzica - editori, Inregistrare digitala - materiale profesionale, Studiouri de inregistrare, și Mese de mixaj. Are sediul în Hoerdt, Franta.

 2. LADYDRUIDE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania LADYDRUIDE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Studiouri de inregistrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Muzica - editori, Mastering - CD, Inregistrare digitala - materiale profesionale, Publicitate audio si video - productie si realizari, Muzica - editori, Mastering - CD, Inregistrare digitala - materiale profesionale, și Publicitate audio si video - productie si realizari. Are sediul în Dardenac, Franta.

 3. ESTELLE HUBERT VOIX OFF FEMME

  Franta

  Compania ESTELLE HUBERT VOIX OFF FEMME, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Studiouri de inregistrare. Are sediul în Saint Omer, Franta.

 4. AGIL SERVICES STUDIO

  Franta

  Compania AGIL SERVICES STUDIO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Studiouri de inregistrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile call centre services, designing and creating advertising messages, music publishing, și mobile recording studio. Are sediul în Vincennes, Franta.

 5. GGS PRODUCTIONS

  Spania

  Compania GGS PRODUCTIONS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Studiouri de inregistrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filme video si videodiscuri inregistrate, video recording, Multimedia processing (graphic animation, image processing, video, sound), și Filme video si videodiscuri inregistrate. Are sediul în Barcelona, Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. OUT OF THE BLUE

  Franta

  Compania OUT OF THE BLUE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Studiouri de inregistrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile recording studios, voice recording solution, dubbing, și audiovisual dubbing. Are sediul în Paris, Franta.

 2. STUDIO B RECORDING

  Italia

  Compania STUDIO B RECORDING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Studiouri de inregistrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile audiovisual film production. Are sediul în Milano, Italia.

 3. VOICE PRO

  Polonia

  Compania VOICE PRO, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Studiouri de inregistrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Publicitate audio si video - productie si realizari, audio recording, Publicitate audio si video - productie si realizari, audiovisual films, și record production. Are sediul în Chełm, Polonia.

 4. ESTUDIOS FACTORIA DE SONIDO

  Spania

  Compania ESTUDIOS FACTORIA DE SONIDO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dublarea filmelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Publicitate audio si video - productie si realizari, Studiouri de inregistrare, Publicitate audio si video - productie si realizari, și Studiouri de inregistrare. Are sediul în MADRID, Spania.

 5. INES STUDIOS

  Romania

  Compania INES STUDIOS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Studiouri de inregistrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile mastering. Are sediul în Bucharest, Romania.

 1. M2 BRASIL COMUNICAÇÃO

  Brazilia

  Compania M2 BRASIL COMUNICAÇÃO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Publicitate audio si video - productie si realizari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Studiouri de inregistrare, Video production agency, Studiouri de inregistrare, și services for telecommunications and telephony. Are sediul în Florianopolis, Brazilia.

 2. VOZ-MEDIA

  Spania

  Compania VOZ-MEDIA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Studiouri de inregistrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Video - productie, și Video - productie. Are sediul în Cambrils, Spania.

 1. GROOVE SOUND DESIGN

  Italia

  Compania GROOVE SOUND DESIGN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Studiouri de inregistrare. Are sediul în Monteveglio, Italia.

 2. IBEAT RECORDING STUDIO

  Olanda

  Compania IBEAT RECORDING STUDIO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Studiouri de inregistrare. Are sediul în Zelhem, Olanda.

 3. STUDIO LOUNAKA

  Franta

  Compania STUDIO LOUNAKA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Studiouri de inregistrare. Are sediul în Foucheres, Franta.

 4. MAINTRACK STUDIO

  Spania

  Compania MAINTRACK STUDIO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Studiouri de inregistrare. Are sediul în Madrid, Spania.

 5. FUSEROOM RECORDING STUDIO

  Germania

  Compania FUSEROOM RECORDING STUDIO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Studiouri de inregistrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile recording studios, audio mixing, și video and audio production and post-production. Are sediul în Berlin, Germania.

 6. ISID.DE - MEDIA PRODUCTION - GERMAN VOICE OVER

  Germania

  Compania ISID.DE - MEDIA PRODUCTION - GERMAN VOICE OVER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Studiouri de inregistrare. Are sediul în Nidderau, Germania.

 7. 1101 STUDIO

  Franta

  Compania 1101 STUDIO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Studiouri de inregistrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile recording studios. Are sediul în Paris, Franta.

 8. LUCENTUM DIGITAL

  Spania

  Compania LUCENTUM DIGITAL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Studiouri de inregistrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile audio video film digital post production, announcers' courses, audiovisual production, și dubbing. Are sediul în Alicante, Spania.

 1. HIFI CORNER

  Belgia

  Compania HIFI CORNER, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Audio-vizual - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Studiouri de inregistrare, Echipamente hi-fi si stereo, Instalatii de sonorizare, Studiouri de inregistrare, music hardware and software, Echipamente hi-fi si stereo, și Instalatii de sonorizare. Are sediul în Schoten, Belgia.

 2. SILVER RAY STUDIO

  Belgia

  Compania SILVER RAY STUDIO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Studiouri de inregistrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Studiouri - televiziune, cinematografice, Studiouri - televiziune, cinematografice, 2-d and 3-d animation, web designer, și tv advertising. Are sediul în Seneffe, Belgia.

 3. SONICVILLE

  Belgia

  Compania SONICVILLE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Studiouri de inregistrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Studiouri publicitare, Studiouri publicitare, și company films. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 4. HARRISOUND, ESTUDIO DE GRABACIÓN

  Spania

  Compania HARRISOUND, ESTUDIO DE GRABACIÓN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Studiouri de inregistrare. Are sediul în Elche, Spania.

 5. ECMUSIC PRODUCTIONS

  Italia

  Compania ECMUSIC PRODUCTIONS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Studiouri de inregistrare. Are sediul în Castelnuovo Magra, Italia.

 6. SPOT-RADIO.COM

  Belgia

  Compania SPOT-RADIO.COM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Studiouri de inregistrare. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 7. INDIEBOX MUSIC HALL

  Italia

  Compania INDIEBOX MUSIC HALL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Studiouri de inregistrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile rehearsal room hire, recording studios, și rehearsal and recording rooms. Are sediul în Brescia, Italia.

 8. ERZSCHLAG GBR

  Germania

  Compania ERZSCHLAG GBR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Studiouri de inregistrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile CD-ROM - turnare, Turnare de CD-ROM si DVD, Editare muzicala, discuri si casete inregistrate - audio si video, CD-ROM - turnare, Turnare de CD-ROM si DVD, Editare muzicala, discuri si casete inregistrate - audio si video, și Software hosting. Are sediul în Aue, Germania.

 9. BENDITO SONIDO

  Spania

  Compania BENDITO SONIDO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Studiouri de inregistrare. Are sediul în Madrid, Spania.

 10. MILOCO RECORDING STUDIOS

  Regatul Unit

  Compania MILOCO RECORDING STUDIOS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Studiouri de inregistrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile recording studios, sound recording systems and equipment for music publishers, sound recording systems and equipment, și audio recording. Are sediul în London, Regatul Unit.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit