• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • serviciu hotelier

Rezultate pentru

Serviciu hotelier - Import export

 1. AGENCE INTERIM AGRIKA 22

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania AGENCE INTERIM AGRIKA 22, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Munca termporara - recrutare internationala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cabinet de recrutare, Recrutare personal, Agricultura - servicii, Serviciu hotelier, Cabinet de recrutare, Recrutare personal, Agricultura - servicii, și Serviciu hotelier. Are sediul în Guingamp, Franta.

 2. DORMITO.RE - ACCOMMODATE WELL

  Slovenia

  Compania DORMITO.RE - ACCOMMODATE WELL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Voiaj si turism. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aplicatii pentru relatii cu clientii privind monitorizarea timpului de raspuns, Serviciu hotelier, Turism agricol, Aplicatii de comert electronic, Aplicatii pentru relatii cu clientii privind monitorizarea timpului de raspuns, Serviciu hotelier, Turism agricol, și Aplicatii de comert electronic. Are sediul în Ljubljana, Slovenia.

 3. EKSEN MEDICAL

  Turcia

  Compania EKSEN MEDICAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Serviciu hotelier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile masks for hospital use, disposable suits, Hotel Bedlinen, și Surgical gloves. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. HOTEL VICTORIA PLAYA ***

  Spania

  Compania HOTEL VICTORIA PLAYA ***, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Hotel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hoteluri şi restaurante, Serviciu hotelier, Lodging, Hoteluri şi restaurante, și Serviciu hotelier. Are sediul în Almuñécar-Granada, Spania.

 5. RIAD MARRAKESCH

  Germania

  Compania RIAD MARRAKESCH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Serviciu hotelier. Are sediul în Saarbrücken, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. HOTEL MIRAMAR VALENCIA

  Spania

  Compania HOTEL MIRAMAR VALENCIA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Hoteluri şi restaurante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Serviciu hotelier, și Serviciu hotelier. Are sediul în Valencia, Spania.

 2. PANOS LUXURY PAROS

  Grecia

  Compania PANOS LUXURY PAROS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Serviciu hotelier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile apartment rental, period villa rentals, bed & breakfast, și services for the hotel and hospitality industry. Are sediul în Paros, Grecia.

 3. DANIELS HOUSE BED AND BREAKFAST

  Statele Unite ale Americii

  Compania DANIELS HOUSE BED AND BREAKFAST, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Serviciu hotelier. Are sediul în Salem, Statele Unite ale Americii.

 4. CASA KANELA B&B

  Ecuador

  Compania CASA KANELA B&B, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Serviciu hotelier. Are sediul în Quito, Ecuador.

 5. ROWY1.PL

  Polonia

  Compania ROWY1.PL, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Serviciu hotelier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile apartment rental for the disabled, și overnight stay by reservation. Are sediul în Rowy, Polonia.

 1. EFESTEEL OTEL EKIPMANLARI SAN TIC A.Ş.

  Turcia

  Compania EFESTEEL OTEL EKIPMANLARI SAN TIC A.Ş., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Serviciu hotelier. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. RGF HOTELLERIE

  Franta

  Compania RGF HOTELLERIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Serviciu hotelier. Are sediul în Jeurre, Franta.

 1. APANEMO HOTEL

  Grecia

  Compania APANEMO HOTEL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Serviciu hotelier. Are sediul în Akrotiri, Grecia.

 2. UNIQUE EVENT KFT.

  Ungaria

  Compania UNIQUE EVENT KFT., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Serviciu hotelier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sarbatori - articole si decoratiuni, Mobilier - articole si accesorii decorative, Efecte luminoase, Chimie minerala - produse de baza si derivati, Sarbatori - articole si decoratiuni, Mobilier - articole si accesorii decorative, Efecte luminoase, și Chimie minerala - produse de baza si derivati. Are sediul în Budapest, Ungaria.

 3. HOTEL SPA LASKOWO

  Polonia

  Compania HOTEL SPA LASKOWO, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Hotel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hoteluri şi restaurante, Serviciu hotelier, Industria ospitalitatii, Hoteluri şi restaurante, Serviciu hotelier, Industria ospitalitatii, și banquet hall available. Are sediul în Jankowice, Polonia.

 4. HOTEL I RESTAURACJA U KROCZKA

  Polonia

  Compania HOTEL I RESTAURACJA U KROCZKA, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Hotel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Serviciu hotelier, Hoteluri şi restaurante, Serviciu hotelier, Hoteluri şi restaurante, convention centres in hotel centres, și audio conferencing stations. Are sediul în Rzeszów, Polonia.

 5. HOTEL MEYER

  Luxemburg

  Compania HOTEL MEYER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Hotel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hoteluri şi restaurante, Gastronomie - specialitati, Serviciu hotelier, Sport si timp liber, Hoteluri şi restaurante, Gastronomie - specialitati, Serviciu hotelier, și Sport si timp liber. Are sediul în Beaufort, Luxemburg.

 6. OUTSOURCING SRL

  Italia

  Compania OUTSOURCING SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Managementul ospitalitatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Serviciu hotelier, Facilities management services, și Serviciu hotelier. Are sediul în Milano, Italia.

 7. PENSJONAT NAD JEZIOREM

  Polonia

  Compania PENSJONAT NAD JEZIOREM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Serviciu hotelier. Are sediul în Myślibórz, Polonia.

 8. GÜNEY OTEL ÜRÜNLERI VE TEMIZLIK HIZMETLERI

  Turcia

  Compania GÜNEY OTEL ÜRÜNLERI VE TEMIZLIK HIZMETLERI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Serviciu hotelier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile restaurant and hotel equipment rental. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. CHAMADE

  Belgia

  Compania CHAMADE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Hotel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Serviciu hotelier, Hoteluri şi restaurante, business hotel, Serviciu hotelier, Hoteluri şi restaurante, și courtesy products for hotels. Are sediul în Gent, Belgia.

 2. HOTEL CA' L BISBE****

  Spania

  Compania HOTEL CA' L BISBE****, care își desfășoară activitatea în domeniul Hotel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hoteluri şi restaurante, Serviciu hotelier, Lodging, pool available, Hoteluri şi restaurante, și Serviciu hotelier. Are sediul în Sóller-Baleares, Spania.

 3. GOLF & HOTEL HENRI-CHAPELLE

  Belgia

  Compania GOLF & HOTEL HENRI-CHAPELLE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sport si timp liber. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hoteluri şi restaurante, Serviciu hotelier, golf course available, business hotel, Hoteluri şi restaurante, și Serviciu hotelier. Are sediul în Henri-Chapelle, Belgia.

 4. PETOP INDUSTRIAL CO., LTD

  China

  Compania PETOP INDUSTRIAL CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Serviciu hotelier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale, hotel amenities, și Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale. Are sediul în Shenzhen, China.

 5. HOTELSTYLE, LLC

  Belarus

  Compania HOTELSTYLE, LLC, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Serviciu hotelier. Are sediul în Minsk, Belarus.

 6. TURKISH HOTEL SUPPLY

  Turcia

  Compania TURKISH HOTEL SUPPLY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Serviciu hotelier. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 7. CASA RURAL QUINTANILLA DEL AGUA TIA ROSA

  Spania

  Compania CASA RURAL QUINTANILLA DEL AGUA TIA ROSA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Serviciu hotelier. Are sediul în Quintanilla Del Agua, Spania.

 8. ROYAL ZELZATE

  Belgia

  Compania ROYAL ZELZATE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Hotel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Serviciu hotelier, organisation of meetings, equipped meeting rooms, hostels, și Serviciu hotelier. Are sediul în Zelzate, Belgia.

 9. CHÂTEAU DE SAINT-MARTORY

  Franta

  Compania CHÂTEAU DE SAINT-MARTORY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Serviciu hotelier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii, Sali pentru congrese si seminarii, castles to rent, seminar room rental, Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii, și Sali pentru congrese si seminarii. Are sediul în Saint-Martory, Franta.

 10. CORSENDONK

  Belgia

  Compania CORSENDONK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Hotel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Serviciu hotelier, Hoteluri şi restaurante, Serviciu hotelier, Hoteluri şi restaurante, minor renovations, și business hotel. Are sediul în Oud-Turnhout, Belgia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit