• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • servicii pentru extractia de petrol si gaze naturale

Rezultate pentru

Servicii pentru extractia de petrol si gaze naturale - Import export

 1. PETROLEUM DEVELOPMENT CONSULTANTS

  Regatul Unit

  Compania PETROLEUM DEVELOPMENT CONSULTANTS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii pentru extractia de petrol si gaze naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile expert assistance, și lng. Are sediul în London, Regatul Unit.

 2. IKPALAND ENTERPRISES

  Regatul Unit

  Compania IKPALAND ENTERPRISES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii pentru extractia de petrol si gaze naturale. Are sediul în London, Regatul Unit.

 3. PROTOIL TANK FARM

  Antigua si Barbuda

  Compania PROTOIL TANK FARM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii pentru extractia de petrol si gaze naturale. Are sediul în St. John's, Antigua si Barbuda.

 4. JOHNLEE TRADECORP UK LIMITED

  Regatul Unit

  Compania JOHNLEE TRADECORP UK LIMITED, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Grau dur. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii pentru extractia de petrol si gaze naturale, Comert international - consiliere, Burse de comert, Servicii pentru extractia de petrol si gaze naturale, Comert international - consiliere, Burse de comert, și Diesel fuel. Are sediul în London, Regatul Unit.

 5. IBERGASÓLEOS S.L

  Spania

  Compania IBERGASÓLEOS S.L, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii pentru extractia de petrol si gaze naturale. Are sediul în Badajoz, Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. FAYENCIT ÖLBINDEMITTEL

  Germania

  Compania FAYENCIT ÖLBINDEMITTEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Uleiuri - colectare si reciclare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii pentru extractia de petrol si gaze naturale, floating oil absorbers, agglomerators, și Servicii pentru extractia de petrol si gaze naturale. Are sediul în Porta Westfalica, Germania.

 2. SAND MONITORING SERVICES LTD

  Regatul Unit

  Compania SAND MONITORING SERVICES LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii pentru extractia de petrol si gaze naturale. Are sediul în Aberdeen, Regatul Unit.

 3. PWENT KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

  Ungaria

  Compania PWENT KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii pentru extractia de petrol si gaze naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Extinctoare, și Extinctoare. Are sediul în Csongrád, Ungaria.

 4. JEBENS PETROLEUM ENGINEERING

  Statele Unite ale Americii

  Compania JEBENS PETROLEUM ENGINEERING, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii pentru extractia de petrol si gaze naturale. Are sediul în Minot, Statele Unite ale Americii.

 5. ES "HIL NYSHANY"

  Turkmenistan

  Compania ES "HIL NYSHANY", este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii pentru extractia de petrol si gaze naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile chamber of commerce and administrative services for trading businesses, manpower, și renewable energy sources. Are sediul în Ashgabat, Turkmenistan.

 1. T.A.H TRADING LIMITED

  Regatul Unit

  Compania T.A.H TRADING LIMITED, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Securitatea muncii - echipamente si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii pentru extractia de petrol si gaze naturale, și Servicii pentru extractia de petrol si gaze naturale. Are sediul în Reading, Regatul Unit.

 2. FLUID CONTROL OOD

  Bulgaria

  Compania FLUID CONTROL OOD, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii pentru extractia de petrol si gaze naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masurarea si reglarea debitului si a fluxului - aparate si instrumente, și Masurarea si reglarea debitului si a fluxului - aparate si instrumente. Are sediul în Sofia, Bulgaria.

 1. ADVENT SERVICES

  Germania

  Compania ADVENT SERVICES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii pentru extractia de petrol si gaze naturale. Are sediul în Dissen A.tw, Germania.

 2. GOLD MARK EST

  Yemen

  Compania GOLD MARK EST, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii pentru extractia de petrol si gaze naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile water treatment plants with magnetic fields. Are sediul în Sanaa, Yemen.

 3. ACCORD ENERGY SOLUTIONS LTD

  Regatul Unit

  Compania ACCORD ENERGY SOLUTIONS LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii pentru extractia de petrol si gaze naturale. Are sediul în Aberdeen, Regatul Unit.

 4. SLEDGEHAMMER OIL TOOLS PVT. LTD

  India

  Compania SLEDGEHAMMER OIL TOOLS PVT. LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii pentru extractia de petrol si gaze naturale. Are sediul în Faridabad, India.

 5. PETRO GLOBE OIL SERVICES

  Malta

  Compania PETRO GLOBE OIL SERVICES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii pentru extractia de petrol si gaze naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gazoducte si conducte - instalatii, Chemical and thermal surface treatment - machinery and equipment, Oil - distribution of petroleum fuels, și Gazoducte si conducte - instalatii. Are sediul în Birkirkara, Malta.

 6. LINE X LEVANTE

  Spania

  Compania LINE X LEVANTE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii pentru extractia de petrol si gaze naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fire protection measures, și Erosion protection systems. Are sediul în Alcora, Spania.

 7. VERMILION REP SAS

  Franta

  Compania VERMILION REP SAS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Combustibili petrolieri si aditivi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii pentru extractia de petrol si gaze naturale, Oil - distribution of petroleum fuels, petrochemical products, și Servicii pentru extractia de petrol si gaze naturale. Are sediul în Parentis En Born, Franta.

 8. LUXPIPETECH

  Luxemburg

  Compania LUXPIPETECH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevarie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii pentru extractia de petrol si gaze naturale, Pipelines, oil and gas - installations, Servicii pentru extractia de petrol si gaze naturale, și Metal work. Are sediul în Esch Sur Alzette, Luxemburg.

 1. LLC VIP DIESEL

  Canada

  Compania LLC VIP DIESEL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii pentru extractia de petrol si gaze naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile agricultural diesel fuel. Are sediul în Novgorod, Canada.

 2. SWEDPARTS HAMBURG

  Germania

  Compania SWEDPARTS HAMBURG, care își desfășoară activitatea în domeniul Foraje si sondaje - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gaze naturale si petrol - exploatare, Servicii pentru extractia de petrol si gaze naturale, Gazoducte si conducte - instalatii, Petrochimie - instalatii si materiale, Gaze naturale si petrol - exploatare, Servicii pentru extractia de petrol si gaze naturale, Gazoducte si conducte - instalatii, și Petrochimie - instalatii si materiale. Are sediul în Hamburg, Germania.

 3. CRIMSON OIL TOOLS PVT. LTD.

  India

  Compania CRIMSON OIL TOOLS PVT. LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii pentru extractia de petrol si gaze naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oil well casing. Are sediul în Faridabad, India.

 4. THE ARTUNIS GROUP

  Canada

  Compania THE ARTUNIS GROUP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Consiliere pentru companii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii pentru extractia de petrol si gaze naturale, International market entry, Professional advisory services, Servicii pentru extractia de petrol si gaze naturale, și company organisation consulting. Are sediul în Ottawa, Canada.

 5. PBG SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania PBG SP. Z O.O., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii pentru extractia de petrol si gaze naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile geophones, și Geology - studies and research. Are sediul în Warszawa, Polonia.

 6. AIR ENERGI

  Regatul Unit

  Compania AIR ENERGI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii pentru extractia de petrol si gaze naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile recruitment. Are sediul în Moscow, Regatul Unit.

 7. SHENGLI OIL FIELD RUITE MACHINERY MANUFACTURING CO., LTD.

  China

  Compania SHENGLI OIL FIELD RUITE MACHINERY MANUFACTURING CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii pentru extractia de petrol si gaze naturale. Are sediul în Dongying, China.

 8. IME CONTROL DE FLUIDOS, SA DE CV

  Mexic

  Compania IME CONTROL DE FLUIDOS, SA DE CV, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii pentru extractia de petrol si gaze naturale. Are sediul în Villahermosa, Tabasco, Mexic.

 9. INGEGNERE

  Italia

  Compania INGEGNERE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii pentru extractia de petrol si gaze naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile soundproofed booths, prefabricated dormers, și water bed lowering for reclamation. Are sediul în Foggia, Italia.

 10. PSI

  Tunisia

  Compania PSI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii pentru extractia de petrol si gaze naturale. Are sediul în Sfax, Tunisia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Servicii pentru extractia de petrol si gaze naturale - Import export

Număr de rezultate

206 Intreprinderile