• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • servicii la sol şi servicii marine

Rezultate pentru

Servicii la sol şi servicii marine - Import export

 1. KONPLAN SYSTEMHAUS AG

  Elvetia

  Compania KONPLAN SYSTEMHAUS AG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii la sol şi servicii marine. Are sediul în Rotkreuz, Elvetia.

 2. SETRA TEKNIK SONDAJ VE PROJE

  Turcia

  Compania SETRA TEKNIK SONDAJ VE PROJE, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii la sol şi servicii marine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile geological surveys, geological surveys, plots drilled, și Geotechnical solutions for ground surfaces. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. GN SOLIDS CONTROL UK

  Regatul Unit

  Compania GN SOLIDS CONTROL UK, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii la sol şi servicii marine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pompe, și Pompe. Are sediul în Chatham, Regatul Unit.

 4. EUROSKYPARK GMBH

  Germania

  Compania EUROSKYPARK GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Satelit - material si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii la sol şi servicii marine, Servicii la sol şi servicii marine, și b2b services. Are sediul în Saarbrücken, Germania.

 5. JENZ PEOPLE

  Olanda

  Compania JENZ PEOPLE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Resurse umane - gestionare externa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Munca termporara - recrutare internationala, Servicii la sol şi servicii marine, human resource optimisation, offshore works, Munca termporara - recrutare internationala, și Servicii la sol şi servicii marine. Are sediul în Geleen, Olanda.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. EXSIF OCS LTD

  Regatul Unit

  Compania EXSIF OCS LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Rezervoare si compartimente de stocare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii la sol şi servicii marine, Horizontal storage tanks, și Servicii la sol şi servicii marine. Are sediul în Aberdeen, Regatul Unit.

 2. HI-TECH ITO

  Statele Unite ale Americii

  Compania HI-TECH ITO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii la sol şi servicii marine. Are sediul în Santa Clara, Statele Unite ale Americii.

 3. ILLIATIV SERVICES

  Maroc

  Compania ILLIATIV SERVICES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii la sol şi servicii marine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Software publisher, și Website creation and administration. Are sediul în Marrakech, Maroc.

 4. OCEANO INDISPENSÁVEL UNIPESSOAL LDA

  Portugalia

  Compania OCEANO INDISPENSÁVEL UNIPESSOAL LDA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii la sol şi servicii marine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Teste nedistructive, Teste nedistructive, și boat maintenance. Are sediul în Leiria, Portugalia.

 5. FIDUSUISSE OFFSHORE

  Elvetia

  Compania FIDUSUISSE OFFSHORE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii la sol şi servicii marine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Advice on establishing a business. Are sediul în Geneve, Elvetia.

 1. KOLLER MASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH

  Germania

  Compania KOLLER MASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii la sol şi servicii marine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Foraje si sondaje - echipamente, și Foraje si sondaje - echipamente. Are sediul în Celle, Germania.

 2. SMARTCOM

  Maroc

  Compania SMARTCOM, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii la sol şi servicii marine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile call centre. Are sediul în Fes, Maroc.

 1. LIONS IN LAW CORP

  Belize

  Compania LIONS IN LAW CORP, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii la sol şi servicii marine. Are sediul în Belize City, Belize.

 2. PROSERV OIL & GAS INTERNATIONAL INC LLC

  Emiratele Arabe Unite

  Compania PROSERV OIL & GAS INTERNATIONAL INC LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii la sol şi servicii marine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile electric marine engines, și water pumps. Are sediul în Dubai, Emiratele Arabe Unite.

 3. TECHSEALAB

  Franta

  Verified by europages badge
 4. ZEBRA LOGISTICS GERMANY GMBH

  Germania

  Compania ZEBRA LOGISTICS GERMANY GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii la sol. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Paleti, Informatii rutiere - servicii, Agentii maritime - navlositori, Docuri si antrepozite, Paleti, Informatii rutiere - servicii, Agentii maritime - navlositori, și Docuri si antrepozite. Are sediul în Dietzenbach, Germania.

 5. ZENTEK POOL SYSTEM GMBH

  Germania

  Compania ZENTEK POOL SYSTEM GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii la sol. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Informatii rutiere - servicii, Agentii maritime - navlositori, Docuri si antrepozite, Informatii rutiere - servicii, Agentii maritime - navlositori, Docuri si antrepozite, și Cargo carriers. Are sediul în Köln, Germania.

 6. SCHRÖTER TRANSPORTE GMBH

  Germania

  Compania SCHRÖTER TRANSPORTE GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii la sol. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Informatii rutiere - servicii, Transport aerian de marfuri, Agentii maritime - navlositori, Transporturi exceptionale, Informatii rutiere - servicii, Transport aerian de marfuri, Agentii maritime - navlositori, și Transporturi exceptionale. Are sediul în Neukieritzsch Ot Lobstädt, Germania.

 7. CARINI TRIVELLAZIONI S.R.L.

  Italia

 8. GEOALPINA S.R.L.

  Italia

 1. MORELLO NICOLA

  Italia

 2. IMPER SONDA TRIVELLAZIONI DI BONGIOVANNI GIOVANNINO & C.

  Italia

  Compania IMPER SONDA TRIVELLAZIONI DI BONGIOVANNI GIOVANNINO & C., care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de foraj marin. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de foraj cu turbină, Servicii de forare de puţuri, Servicii de foraj cu turbină, și Servicii de forare de puţuri. Are sediul în Lamezia Terme, Italia.

 3. IMMONILIARE ONDA BLU S.A.S. DI GENTILINI MAURO E C.

  Italia

 4. EUROFONDAZIONI ITALIA S.R.L.

  Italia

 5. SOIL TEST S.R.L.

  Italia

  Compania SOIL TEST S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de foraj marin. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de foraj cu turbină, Servicii de forare de puţuri, Servicii de foraj cu turbină, și Servicii de forare de puţuri. Are sediul în Arezzo, Italia.

 6. IL DIAMANTE S.A.S. DI VESPIGNANI GILBERTO & C.

  Italia

  Compania IL DIAMANTE S.A.S. DI VESPIGNANI GILBERTO & C., care își desfășoară activitatea în domeniul Curatenie - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plastic - folii pentru acoperirea solului, Pardoseli industriale, Plastic - folii pentru acoperirea solului, și Pardoseli industriale. Are sediul în Sernaglia Della Battaglia, Italia.

 7. RICHARD STROBACH EK

  Germania

  Compania RICHARD STROBACH EK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - folii pentru acoperirea solului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rufarie, Covoare si mochete, Curatenie - servicii, Rufarie, Covoare si mochete, și Curatenie - servicii. Are sediul în Bielefeld, Germania.

 8. ALBALUX DI TOTTOLI LUIGI FABIO

  Italia

 9. MACRI I.D.P. DI BETTI MARIA CRISTINA

  Italia

  Compania MACRI I.D.P. DI BETTI MARIA CRISTINA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatenie - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plastic - folii pentru acoperirea solului, Gresie, Plastic - folii pentru acoperirea solului, și Gresie. Are sediul în Ostra Vetere, Italia.

 10. FERTILIA MEZOGAZDASAGI ES KFT

  Ungaria

  Compania FERTILIA MEZOGAZDASAGI ES KFT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rasaduri si protejarea rasadurilor, Ingrasaminte si produse pentru ameliorarea solului, Rasaduri si protejarea rasadurilor, și Ingrasaminte si produse pentru ameliorarea solului. Are sediul în Enying, Ungaria.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit