• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • servicii de supraveghere a forării de puţuri

Rezultate pentru

Servicii de supraveghere a forării de puţuri - Import export

 1. SC N&A TRADE SRL

  Romania

  Suntem o firma de foraje de puturi pentru apa din Sibiu, dar avem foraje relizate pe intreg teritoriul Romaniei. Echipa noastra are o experienta de peste 20 de ani in domeniul forajelor subterane. Flota noastra este formata din utilaje industriale, echipamente, materii si materiale de ultima generatie. Scopul nostru este acela de a oferi foraje executate profesionist, avand o durabilitate indelungata si care sa furnizeze apa potabila sigură pentru dumneavoastra. Executam foraje pentru alimentari cu apa de mare, medie si mica adancime, lucrari de foraj cu utilaje de inalta tehnologie, foraje pentru apa potabila, minerala si termala. Firma noastra executa la puturi pentru apa, la cele mai competitive preturi.

 2. I.GE.M. S.R.L.

  Italia

  Compania I.GE.M. S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de supraveghere a forării de puţuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de foraj cu turbină, Servicii de forare de puţuri, Servicii de foraj cu turbină, și Servicii de forare de puţuri. Are sediul în San Prisco, Italia.

 3. TECNODRENI DI BELLINZONA STEFANO & C. (S.A.S.)

  Italia

  Compania TECNODRENI DI BELLINZONA STEFANO & C. (S.A.S.), care își desfășoară activitatea în domeniul Foraje si sondaje - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de supraveghere a forării de puţuri, Carotiere, Servicii de supraveghere a forării de puţuri, și Carotiere. Are sediul în Montebello Della Battaglia, Italia.

 4. OBERTO S.R.L.

  Italia

  Compania OBERTO S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de supraveghere a forării de puţuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de foraj cu turbină, Servicii de forare de puţuri, Servicii de foraj cu turbină, și Servicii de forare de puţuri. Are sediul în Savigliano, Italia.

 5. ITAL SONDA S.R.L.

  Italia

  Compania ITAL SONDA S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de supraveghere a forării de puţuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de foraj cu turbină, Servicii de forare de puţuri, Servicii de foraj cu turbină, și Servicii de forare de puţuri. Are sediul în Sant'agata Li Battiati, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. M.C.S. S.R.L.

  Italia

  Compania M.C.S. S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de supraveghere a forării de puţuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de foraj cu turbină, Servicii de forare de puţuri, Servicii de foraj cu turbină, și Servicii de forare de puţuri. Are sediul în Milano, Italia.

 2. TEKNOSONDA S.R.L.

  Italia

  Compania TEKNOSONDA S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de supraveghere a forării de puţuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de foraj cu turbină, Servicii de forare de puţuri, Servicii de foraj cu turbină, și Servicii de forare de puţuri. Are sediul în Lamezia Terme, Italia.

 3. PAG S.R.L.

  Italia

  Compania PAG S.R.L., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de supraveghere a forării de puţuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de foraj cu turbină, Servicii de forare de puţuri, Servicii de foraj cu turbină, și Servicii de forare de puţuri. Are sediul în San Miniato, Italia.

 4. GEOUMBRIA SERVICE S.N.C.

  Italia

  Compania GEOUMBRIA SERVICE S.N.C., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de supraveghere a forării de puţuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de foraj cu turbină, Servicii de forare de puţuri, Servicii de foraj cu turbină, și Servicii de forare de puţuri. Are sediul în Gualdo Cattaneo, Italia.

 5. TECNOGEO S.N.C. DI LUCA RODRIGUEZ E COSTANTINO LUCI

  Italia

  Compania TECNOGEO S.N.C. DI LUCA RODRIGUEZ E COSTANTINO LUCI, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de supraveghere a forării de puţuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de foraj cu turbină, Servicii de forare de puţuri, Servicii de foraj cu turbină, și Servicii de forare de puţuri. Are sediul în Roma, Italia.

 1. F.LLI VINCIGUERRA PERFORAZIONI S.R.L.

  Italia

  Compania F.LLI VINCIGUERRA PERFORAZIONI S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de supraveghere a forării de puţuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de foraj cu turbină, Servicii de forare de puţuri, Servicii de foraj cu turbină, și Servicii de forare de puţuri. Are sediul în San Felice A Cancello, Italia.

 2. GEOTECNICA LAVORI S.R.L.

  Italia

  Compania GEOTECNICA LAVORI S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de supraveghere a forării de puţuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de foraj cu turbină, Servicii de forare de puţuri, Servicii de foraj cu turbină, și Servicii de forare de puţuri. Are sediul în Perugia, Italia.

 1. TRIVELLAZIONI DELLA GATTA S.R.L.S. - SOCIETA' A RESPONSABILITA'LI MITA

  Italia

  Compania TRIVELLAZIONI DELLA GATTA S.R.L.S. - SOCIETA' A RESPONSABILITA'LI MITA, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de supraveghere a forării de puţuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de foraj cu turbină, Servicii de forare de puţuri, Servicii de foraj cu turbină, și Servicii de forare de puţuri. Are sediul în Lacco Ameno, Italia.

 2. PATERNOSTER GIUSEPPE & FIGLI S.N.C.

  Italia

  Compania PATERNOSTER GIUSEPPE & FIGLI S.N.C., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de supraveghere a forării de puţuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de foraj cu turbină, Servicii de forare de puţuri, Servicii de foraj cu turbină, și Servicii de forare de puţuri. Are sediul în Gravina In Puglia, Italia.

 3. VENTURA VINCENZO

  Italia

  Compania VENTURA VINCENZO, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de supraveghere a forării de puţuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de foraj cu turbină, Servicii de forare de puţuri, Servicii de foraj cu turbină, și Servicii de forare de puţuri. Are sediul în Gela, Italia.

 4. ING. MARIO BERLANDA S.A.S.

  Italia

  Compania ING. MARIO BERLANDA S.A.S., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de supraveghere a forării de puţuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de foraj cu turbină, Servicii de forare de puţuri, Servicii de foraj cu turbină, și Servicii de forare de puţuri. Are sediul în Padova, Italia.

 5. FIUMANO TOMA TRIVELLAZIONI S.R.L.

  Italia

  Compania FIUMANO TOMA TRIVELLAZIONI S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de supraveghere a forării de puţuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de foraj cu turbină, Servicii de forare de puţuri, Servicii de foraj cu turbină, și Servicii de forare de puţuri. Are sediul în Matera, Italia.

 6. BARLETTA GIUSEPPE

  Italia

  Compania BARLETTA GIUSEPPE, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Foraje si sondaje - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de supraveghere a forării de puţuri, Carotiere, Servicii de supraveghere a forării de puţuri, și Carotiere. Are sediul în Ispani, Italia.

 7. G.P. FONDAZIONI SPECIALI S.R.L.

  Italia

  Compania G.P. FONDAZIONI SPECIALI S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de supraveghere a forării de puţuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de foraj cu turbină, Servicii de forare de puţuri, Servicii de foraj cu turbină, și Servicii de forare de puţuri. Are sediul în Osimo, Italia.

 8. PERAZZOLI DRILLING S.R.L.

  Italia

  Compania PERAZZOLI DRILLING S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de supraveghere a forării de puţuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de foraj cu turbină, Servicii de forare de puţuri, Servicii de foraj cu turbină, și Servicii de forare de puţuri. Are sediul în Cortemaggiore, Italia.

 1. SCALZO ANTONIO

  Italia

  Compania SCALZO ANTONIO, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de supraveghere a forării de puţuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de foraj cu turbină, Servicii de forare de puţuri, Servicii de foraj cu turbină, și Servicii de forare de puţuri. Are sediul în San Cataldo, Italia.

 2. GSM PROTEC

  Germania

  Compania GSM PROTEC, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de supraveghere a forării de puţuri. Are sediul în Obermarchtal, Germania.

 3. SIROL S.N.C. DI OCCELLI GUIDO E C.

  Italia

  Compania SIROL S.N.C. DI OCCELLI GUIDO E C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de supraveghere a forării de puţuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de foraj cu turbină, Servicii de forare de puţuri, Servicii de foraj cu turbină, și Servicii de forare de puţuri. Are sediul în Farigliano, Italia.

 4. GEOLAVORI S.R.L.

  Italia

  Compania GEOLAVORI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de supraveghere a forării de puţuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de foraj cu turbină, Servicii de forare de puţuri, Servicii de foraj cu turbină, și Servicii de forare de puţuri. Are sediul în Este, Italia.

 5. TRANZA GINO

  Italia

  Compania TRANZA GINO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de supraveghere a forării de puţuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de foraj cu turbină, Servicii de forare de puţuri, Servicii de foraj cu turbină, și Servicii de forare de puţuri. Are sediul în Marrubiu, Italia.

 6. GEONEBRODI S.R.L.

  Italia

  Compania GEONEBRODI S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de supraveghere a forării de puţuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de foraj cu turbină, Servicii de forare de puţuri, Servicii de foraj cu turbină, și Servicii de forare de puţuri. Are sediul în Capo D'orlando, Italia.

 7. F.R.S. FONDAZIONI E RICERCHE NEL SOTTOSUOLO S.A.S.

  Italia

  Compania F.R.S. FONDAZIONI E RICERCHE NEL SOTTOSUOLO S.A.S., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de supraveghere a forării de puţuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de foraj cu turbină, Servicii de forare de puţuri, Servicii de foraj cu turbină, și Servicii de forare de puţuri. Are sediul în Roma, Italia.

 8. EREDI S.R.L.

  Italia

  Compania EREDI S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de supraveghere a forării de puţuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de foraj cu turbină, Servicii de forare de puţuri, Servicii de foraj cu turbină, și Servicii de forare de puţuri. Are sediul în Caccamo, Italia.

 9. DELL'ORSO APPALTI S.R.L.

  Italia

  Compania DELL'ORSO APPALTI S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de supraveghere a forării de puţuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de foraj cu turbină, Servicii de forare de puţuri, Servicii de foraj cu turbină, și Servicii de forare de puţuri. Are sediul în Camerano, Italia.

 10. GEOSONDAGGI

  Italia

  Compania GEOSONDAGGI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de supraveghere a forării de puţuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de foraj cu turbină, Servicii de forare de puţuri, Servicii de foraj cu turbină, și Servicii de forare de puţuri. Are sediul în Giardini Naxos, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit