• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • servicii de forare de puţuri

Rezultate pentru

Servicii de forare de puţuri - Import export

 1. ZIPP INDUSTRIES GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ZIPP INDUSTRIES GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de forare de puţuri. Are sediul în Bochum, Germania.

 2. RAMILLI CRISTIAN & C. S.N.C.

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania RAMILLI CRISTIAN & C. S.N.C., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de forare de puţuri, Sondaj - instalatii, Servicii de forare de puţuri, și Sondaj - instalatii. Are sediul în Santarcangelo Di Romagna, Italia.

 3. BÜRO FÜR GEOTECHNIK (BFG) MICHAEL BECHTOLD

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania BÜRO FÜR GEOTECHNIK (BFG) MICHAEL BECHTOLD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de forare de puţuri. Are sediul în Bonn, Germania.

 4. SC N&A TRADE SRL

  Romania

  Suntem o firma de foraje de puturi pentru apa din Sibiu, dar avem foraje relizate pe intreg teritoriul Romaniei. Echipa noastra are o experienta de peste 20 de ani in domeniul forajelor subterane. Flota noastra este formata din utilaje industriale, echipamente, materii si materiale de ultima generatie. Scopul nostru este acela de a oferi foraje executate profesionist, avand o durabilitate indelungata si care sa furnizeze apa potabila sigură pentru dumneavoastra. Executam foraje pentru alimentari cu apa de mare, medie si mica adancime, lucrari de foraj cu utilaje de inalta tehnologie, foraje pentru apa potabila, minerala si termala. Firma noastra executa la puturi pentru apa, la cele mai competitive preturi.

 5. FORAJE PUTURI FORAMAT

  Romania

  Foraje puturi de mare adancime pentru apa potabila, fantani, denisipari, foraje pentru pompe de caldura. Proiectam sisteme pompare si incalzire prin pardoseala, lucrari de interventie. Oferim preturi foarte bune si calitate excelenta. Lucram in Bucuresti, Ilfov dar mergem si in Sibiu, Brasov, Prahova, oriunde in Romania. Tot noi intocmim documentatia si obtinem avizele de forare.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. TIPFOR SRL

  Romania

  Tipfor srl Timisoara executa foraje puturi pentru apa mare adancime in zonele Timis, Arges, Sibiu, Dambovita, Brasov dar luam comenzi din orice zona din Romania. Executam fantani in diverse soluri si adancimi, realizam denisipari. Proiectam si realizam integral orice sistem de pompare, foraje in sistem hidraulic, desecari, epusimente, foraje pentru instalatii geotermale.

 2. DIETER HÄSELBARTH E.K.

  Germania

  Compania DIETER HÄSELBARTH E.K., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de forare de puţuri. Are sediul în Kretzschau, Germania.

 3. MAGER BRUNNEN UND PUMPENSERVICE

  Germania

  Compania MAGER BRUNNEN UND PUMPENSERVICE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de forare de puţuri. Are sediul în Mörfelden-Walldorf, Germania.

 4. BARTOLINI ROBERTO & ANDREA S.N.C.

  Italia

  Compania BARTOLINI ROBERTO & ANDREA S.N.C., care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de forare de puţuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Puturi - constructie, asbestos removal, rat extermination, Puturi - constructie, și electric submersible pumps. Are sediul în Follonica, Italia.

 5. BRUNNENBAU SCHAB

  Germania

  Compania BRUNNENBAU SCHAB, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de forare de puţuri. Are sediul în Wilhelmsdorf, Germania.

 1. HETTMANNSPERGER BOHRGESELLSCHAFT MBH

  Germania

  Compania HETTMANNSPERGER BOHRGESELLSCHAFT MBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de forare de puţuri. Are sediul în Ötigheim, Germania.

 2. BRUNNENBOHR TEAM NORD

  Germania

  Compania BRUNNENBOHR TEAM NORD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de forare de puţuri. Are sediul în Meine, Germania.

 1. FRATELLI MOLÈ S.R.L.

  Italia

  Compania FRATELLI MOLÈ S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de forare de puţuri. Are sediul în Chiaramonte Gulfi, Italia.

 2. APER-VERMEULEN

  Belgia

  Compania APER-VERMEULEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Foraje si sondaje - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Puturi - constructie, Servicii de forare de puţuri, Pompe, Puturi - constructie, Servicii de forare de puţuri, și Pompe. Are sediul în Lichtervelde, Belgia.

 3. AMCAL

  Belgia

  Compania AMCAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pneumatice - instalatii si utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Foreze pneumatice, Servicii de forare de puţuri, Foreze pneumatice, pumps, Servicii de forare de puţuri, și installation of pumps. Are sediul în Lichtervelde, Belgia.

 4. CALDA. ODWIERTY GEOTERMALNE

  Polonia

  Compania CALDA. ODWIERTY GEOTERMALNE, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de forare de puţuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Puturi - constructie, și Puturi - constructie. Are sediul în Przodkowo, Polonia.

 5. AQUA DEWULF

  Belgia

  Compania AQUA DEWULF, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Udarea plantelor si irigatii - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii de aspersoare, Servicii de forare de puţuri, Pompe, Instalatii de aspersoare, Servicii de forare de puţuri, Pompe, și water purification and treatment. Are sediul în Loppem, Belgia.

 6. YOUCOND

  Italia

  Compania YOUCOND, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezinfectare si sterilizare - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de forare de puţuri, Facilities management services, cleaning services for condominiums, Servicii de forare de puţuri, și installation of condominium antennas. Are sediul în Tivoli, Italia.

 7. SANA FONDATIONS

  Belgia

  Compania SANA FONDATIONS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de forare de puţuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de foraj, Servicii de foraj, și Geothermics. Are sediul în Naninne, Belgia.

 8. QINGDAO WONTIDE CO.,LTD.

  China

  Compania QINGDAO WONTIDE CO.,LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de forare de puţuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oil well pumping. Are sediul în Qingdao, China.

 1. WERNER STUCKMANN GMBH

  Germania

  Compania WERNER STUCKMANN GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de forare de puţuri. Are sediul în Werl, Germania.

 2. BAOJI YUANHENG OILFIELD EQUIPMENT CO. LTD

  China

  Compania BAOJI YUANHENG OILFIELD EQUIPMENT CO. LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de forare de puţuri. Are sediul în Baoji, China.

 3. EDIL PALI SOC. COOP.

  Italia

  Compania EDIL PALI SOC. COOP., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de forare de puţuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile drilling and excavating wells, artesian well maintenance, private water wells, și industrial water wells. Are sediul în Ceccano, Italia.

 4. AVSDRILL

  Portugalia

  Compania AVSDRILL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Foraje si sondaje - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de forare de puţuri, Foraje si sondaje - lucrari, Servicii de forare de puţuri, și Foraje si sondaje - lucrari. Are sediul în Lisboa, Portugalia.

 5. KOSUN

  China

  Compania KOSUN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de forare de puţuri. Are sediul în Xi'an, China.

 6. VENTURA VINCENZO

  Italia

  Compania VENTURA VINCENZO, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de supraveghere a forării de puţuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de foraj cu turbină, Servicii de forare de puţuri, Servicii de foraj cu turbină, și Servicii de forare de puţuri. Are sediul în Gela, Italia.

 7. MIRA SERVICE S.R.L.

  Italia

  Compania MIRA SERVICE S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de foraj cu turbină, Servicii de forare de puţuri, Servicii de foraj cu turbină, și Servicii de forare de puţuri. Are sediul în Mogliano, Italia.

 8. FIUMANO TOMA TRIVELLAZIONI S.R.L.

  Italia

  Compania FIUMANO TOMA TRIVELLAZIONI S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de supraveghere a forării de puţuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de foraj cu turbină, Servicii de forare de puţuri, Servicii de foraj cu turbină, și Servicii de forare de puţuri. Are sediul în Matera, Italia.

 9. DELL'ORSO APPALTI S.R.L.

  Italia

  Compania DELL'ORSO APPALTI S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de supraveghere a forării de puţuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de foraj cu turbină, Servicii de forare de puţuri, Servicii de foraj cu turbină, și Servicii de forare de puţuri. Are sediul în Camerano, Italia.

 10. TECNOGEO S.N.C. DI LUCA RODRIGUEZ E COSTANTINO LUCI

  Italia

  Compania TECNOGEO S.N.C. DI LUCA RODRIGUEZ E COSTANTINO LUCI, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de supraveghere a forării de puţuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de foraj cu turbină, Servicii de forare de puţuri, Servicii de foraj cu turbină, și Servicii de forare de puţuri. Are sediul în Roma, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit