• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • servicii de foraj marin

Rezultate pentru

Servicii de foraj marin - Import export

 1. PERFOX S.L.

  Spania

  Compania PERFOX S.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de foraj marin. Are sediul în Madrid, Spania.

 2. M&G DRILLING SERVICES

  Statele Unite ale Americii

  Compania M&G DRILLING SERVICES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de foraj marin. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile drilling and excavating wells, construction of offshore oil drilling platforms, drilling for natural gas, și drilling machines. Are sediul în Houston, Statele Unite ale Americii.

 3. BRIGHTWAY DRILLING WASTE MANAGEMENT

  China

  Compania BRIGHTWAY DRILLING WASTE MANAGEMENT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de foraj marin. Are sediul în Xian, China.

 4. ZOUCHENG DONGYUAN PETROLEUM CO.,LTD

  China

  Compania ZOUCHENG DONGYUAN PETROLEUM CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de foraj marin. Are sediul în Jining, China.

 5. CFE

  Belgia

  Compania CFE, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dragare - antreprenori, Servicii de foraj marin, Dragare - antreprenori, și Servicii de foraj marin. Are sediul în AUDERGHEM, Belgia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SOIL TEST S.R.L.

  Italia

  Compania SOIL TEST S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de foraj marin. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de foraj cu turbină, Servicii de forare de puţuri, Servicii de foraj cu turbină, și Servicii de forare de puţuri. Are sediul în Arezzo, Italia.

 2. TOUCHE A TOUT

  Belgia

  Compania TOUCHE A TOUT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de foraj marin. Are sediul în Bruxelles (belgique), Belgia.

 3. FAC ENGENHARIA

  Brazilia

  Compania FAC ENGENHARIA, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de foraj marin. Are sediul în Vila Velha, Brazilia.

 4. IMPER SONDA TRIVELLAZIONI DI BONGIOVANNI GIOVANNINO & C.

  Italia

  Compania IMPER SONDA TRIVELLAZIONI DI BONGIOVANNI GIOVANNINO & C., care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de foraj marin. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de foraj cu turbină, Servicii de forare de puţuri, Servicii de foraj cu turbină, și Servicii de forare de puţuri. Are sediul în Lamezia Terme, Italia.

 5. XI'AN YAOFU TRADE CO.,LTD

  China

  Compania XI'AN YAOFU TRADE CO.,LTD, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de foraj marin. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile drilling. Are sediul în xi'an, China.

 1. EUROFONDAZIONI ITALIA S.R.L.

  Italia

 2. GEOALPINA S.R.L.

  Italia

 1. IMMONILIARE ONDA BLU S.A.S. DI GENTILINI MAURO E C.

  Italia

 2. MORELLO NICOLA

  Italia

 3. CARINI TRIVELLAZIONI S.R.L.

  Italia

 4. KOLLER MASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH

  Germania

  Compania KOLLER MASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii la sol şi servicii marine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Foraje si sondaje - echipamente, și Foraje si sondaje - echipamente. Are sediul în Celle, Germania.

 5. ABBOT GROUP LIMITED

  Regatul Unit

  Compania ABBOT GROUP LIMITED, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Foraje si sondaje - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gaurire - masini-unelte, Platforme de foraj marin, Gaurire - masini-unelte, și Platforme de foraj marin. Are sediul în Birmingham, Regatul Unit.

 6. SANA FONDATIONS

  Belgia

  Compania SANA FONDATIONS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de forare de puţuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de foraj, Servicii de foraj, și Geothermics. Are sediul în Naninne, Belgia.

 7. TIPFOR SRL

  Romania

  Tipfor srl Timisoara executa foraje puturi pentru apa mare adancime in zonele Timis, Arges, Sibiu, Dambovita, Brasov dar luam comenzi din orice zona din Romania. Executam fantani in diverse soluri si adancimi, realizam denisipari. Proiectam si realizam integral orice sistem de pompare, foraje in sistem hidraulic, desecari, epusimente, foraje pentru instalatii geotermale.

 8. SC N&A TRADE SRL

  Romania

  Suntem o firma de foraje de puturi pentru apa din Sibiu, dar avem foraje relizate pe intreg teritoriul Romaniei. Echipa noastra are o experienta de peste 20 de ani in domeniul forajelor subterane. Flota noastra este formata din utilaje industriale, echipamente, materii si materiale de ultima generatie. Scopul nostru este acela de a oferi foraje executate profesionist, avand o durabilitate indelungata si care sa furnizeze apa potabila sigură pentru dumneavoastra. Executam foraje pentru alimentari cu apa de mare, medie si mica adancime, lucrari de foraj cu utilaje de inalta tehnologie, foraje pentru apa potabila, minerala si termala. Firma noastra executa la puturi pentru apa, la cele mai competitive preturi.

 1. FORAJE PUTURI FORAMAT

  Romania

  Foraje puturi de mare adancime pentru apa potabila, fantani, denisipari, foraje pentru pompe de caldura. Proiectam sisteme pompare si incalzire prin pardoseala, lucrari de interventie. Oferim preturi foarte bune si calitate excelenta. Lucram in Bucuresti, Ilfov dar mergem si in Sibiu, Brasov, Prahova, oriunde in Romania. Tot noi intocmim documentatia si obtinem avizele de forare.

 2. ORGLOBAL MACHINERY ROCK DRILL AND DRIFTER SERVICE SPARE PARTS

  Turcia

  Compania ORGLOBAL MACHINERY ROCK DRILL AND DRIFTER SERVICE SPARE PARTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de foraj. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Exploatari de suprafata - utilaje si materiale, Servicii pentru exploatari miniere, Exploatari de suprafata - utilaje si materiale, și Servicii pentru exploatari miniere. Are sediul în Ankara, Turcia.

 3. GEBO

  Belgia

  Compania GEBO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Foraje si sondaje - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Puturi - constructie, Servicii de foraj, Puturi - constructie, plots drilled, drills for digging wells, și Servicii de foraj. Are sediul în Dessel, Belgia.

 4. ENVIROTOP

  Belgia

  Compania ENVIROTOP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Depoluarea mediului - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de foraj, Transport de deseuri, Servicii de foraj, core-sampling, water purification, și Transport de deseuri. Are sediul în Trois-Ponts, Belgia.

 5. PRIMOFRUTTO GIACOMO

  Italia

  Compania PRIMOFRUTTO GIACOMO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Puturi - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de foraj cu turbină, Servicii de forare de puţuri, Servicii de foraj cu turbină, și Servicii de forare de puţuri. Are sediul în Caltagirone, Italia.

 6. PERFOSUD S.R.L.

  Italia

  Compania PERFOSUD S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de supraveghere a forării de puţuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de foraj cu turbină, Servicii de forare de puţuri, Servicii de foraj cu turbină, și Servicii de forare de puţuri. Are sediul în Surbo, Italia.

 7. CO.GEO. S.R.L.

  Italia

 8. SUD PALI S.R.L.

  Italia

 9. NATIONAL SERVICE COMPANY S.R.L.

  Italia

 10. 'ABRUZZI SONDA'

  Italia

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit