• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • servicii de foraj cu turbină

Rezultate pentru

Servicii de foraj cu turbină - Import export

 1. WERNER MITSCHELE GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania WERNER MITSCHELE GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de foraj cu turbină. Are sediul în Pleidelsheim, Germania.

 2. RSB RATIONELLE STAHLBEARBEITUNG GMBH & CO KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania RSB RATIONELLE STAHLBEARBEITUNG GMBH & CO KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de foraj cu turbină. Are sediul în Merkers, Germania.

 3. ZW HYDRAULIK AG

  Elvetia

  Compania ZW HYDRAULIK AG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de foraj cu turbină. Are sediul în Rümlingen, Elvetia.

 4. SANCHEZ BETONBOHR-UND SÄGETECHNIK

  Germania

  Compania SANCHEZ BETONBOHR-UND SÄGETECHNIK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de foraj cu turbină. Are sediul în Murr, Germania.

 5. PFLEGHAR GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania PFLEGHAR GMBH & CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Frezarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de foraj cu turbină, Masini-unelte - prelucrarea metalelor, Frezare - masini-unelte, Papusi mobile, Servicii de foraj cu turbină, Masini-unelte - prelucrarea metalelor, Frezare - masini-unelte, și Papusi mobile. Are sediul în Baienfurt, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. PETER MERTEN GESELLSCHAFT M.B.H. PRÄZISIONSTECHNIK

  Austria

  Compania PETER MERTEN GESELLSCHAFT M.B.H. PRÄZISIONSTECHNIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Strunjirea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Frezarea otelurilor si a metalelor, Alezarea otelurilor si a metalelor, Masini de slefuit portabile cu motor, Servicii de foraj cu turbină, Frezarea otelurilor si a metalelor, Alezarea otelurilor si a metalelor, Masini de slefuit portabile cu motor, și Servicii de foraj cu turbină. Are sediul în Wien, Austria.

 2. PIAZZOLLA RUGGIERO & FIGLI S.R.L.

  Italia

  Compania PIAZZOLLA RUGGIERO & FIGLI S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Puturi - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de foraj cu turbină, Servicii de forare de puţuri, Servicii de foraj cu turbină, și Servicii de forare de puţuri. Are sediul în Barletta, Italia.

 3. PIGLI

  Italia

  Compania PIGLI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pompe. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Puturi - constructie, Servicii de foraj cu turbină, Puturi - constructie, și Servicii de foraj cu turbină. Are sediul în Calenzano, Italia.

 4. B & B GEOLOGICAL CENTER DI BELLIA A. E BELLA L. S.N.C.

  Italia

  Compania B & B GEOLOGICAL CENTER DI BELLIA A. E BELLA L. S.N.C., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cercetare stiintifica - institute si laboratoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Soluri - analiza, Servicii de foraj cu turbină, Soluri - analiza, și Servicii de foraj cu turbină. Are sediul în Canicatti', Italia.

 5. PILU PIETRINO

  Italia

  Compania PILU PIETRINO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pompe. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Puturi - constructie, Servicii de foraj cu turbină, Puturi - constructie, și Servicii de foraj cu turbină. Are sediul în Padru, Italia.

 1. ITAL SONDA S.R.L.

  Italia

  Compania ITAL SONDA S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de supraveghere a forării de puţuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de foraj cu turbină, Servicii de forare de puţuri, Servicii de foraj cu turbină, și Servicii de forare de puţuri. Are sediul în Sant'agata Li Battiati, Italia.

 2. LONGHI GIOVANNI E LORIS DI LONGHI GIOVANNI E C. S.N.C.

  Italia

  Compania LONGHI GIOVANNI E LORIS DI LONGHI GIOVANNI E C. S.N.C., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Puturi - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de foraj cu turbină, Servicii de forare de puţuri, Servicii de foraj cu turbină, și Servicii de forare de puţuri. Are sediul în Rio Saliceto, Italia.

 1. MARCHESELLI DANIELE

  Italia

  Compania MARCHESELLI DANIELE, care își desfășoară activitatea în domeniul Tehnica si studiul automatizarii in conditiile de locuit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centrale hidroelectrice, Servicii de foraj cu turbină, Centrale hidroelectrice, și Servicii de foraj cu turbină. Are sediul în Crevalcore, Italia.

 2. SEA PERFORAZIONI S.N.C. DI SAVASTA A. E TORELLI S.

  Italia

  Compania SEA PERFORAZIONI S.N.C. DI SAVASTA A. E TORELLI S., care își desfășoară activitatea în domeniul Puturi - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de foraj cu turbină, Servicii de forare de puţuri, Servicii de foraj cu turbină, și Servicii de forare de puţuri. Are sediul în Campagnola Emilia, Italia.

 3. MAPPO GEOGNOSTICA - S.R.L.

  Italia

  Compania MAPPO GEOGNOSTICA - S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Soluri - analiza. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de foraj cu turbină, Servicii de forare de puţuri, Servicii de foraj cu turbină, și Servicii de forare de puţuri. Are sediul în Altopascio, Italia.

 4. MIRA SERVICE S.R.L.

  Italia

  Compania MIRA SERVICE S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de foraj cu turbină, Servicii de forare de puţuri, Servicii de foraj cu turbină, și Servicii de forare de puţuri. Are sediul în Mogliano, Italia.

 5. I.GE.M. S.R.L.

  Italia

  Compania I.GE.M. S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de supraveghere a forării de puţuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de foraj cu turbină, Servicii de forare de puţuri, Servicii de foraj cu turbină, și Servicii de forare de puţuri. Are sediul în San Prisco, Italia.

 6. BOTTI ELIO

  Italia

  Compania BOTTI ELIO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Puturi - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de foraj cu turbină, Servicii de forare de puţuri, Servicii de foraj cu turbină, și Servicii de forare de puţuri. Are sediul în Adria, Italia.

 7. M.C.S. S.R.L.

  Italia

  Compania M.C.S. S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de supraveghere a forării de puţuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de foraj cu turbină, Servicii de forare de puţuri, Servicii de foraj cu turbină, și Servicii de forare de puţuri. Are sediul în Milano, Italia.

 8. OBERTO S.R.L.

  Italia

  Compania OBERTO S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de supraveghere a forării de puţuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de foraj cu turbină, Servicii de forare de puţuri, Servicii de foraj cu turbină, și Servicii de forare de puţuri. Are sediul în Savigliano, Italia.

 1. PRIMOFRUTTO GIACOMO

  Italia

  Compania PRIMOFRUTTO GIACOMO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Puturi - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de foraj cu turbină, Servicii de forare de puţuri, Servicii de foraj cu turbină, și Servicii de forare de puţuri. Are sediul în Caltagirone, Italia.

 2. FORMATO ERNESTO

  Italia

  Compania FORMATO ERNESTO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Puturi - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de foraj cu turbină, Servicii de forare de puţuri, Servicii de foraj cu turbină, și Servicii de forare de puţuri. Are sediul în Velletri, Italia.

 3. EUROSONDA 2 S.R.L.

  Italia

  Compania EUROSONDA 2 S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Puturi - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de foraj cu turbină, Servicii de forare de puţuri, Servicii de foraj cu turbină, și Servicii de forare de puţuri. Are sediul în Spresiano, Italia.

 4. EREDI S.R.L.

  Italia

  Compania EREDI S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de supraveghere a forării de puţuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de foraj cu turbină, Servicii de forare de puţuri, Servicii de foraj cu turbină, și Servicii de forare de puţuri. Are sediul în Caccamo, Italia.

 5. TRIVELLAZIONI DELLA GATTA S.R.L.S. - SOCIETA' A RESPONSABILITA'LI MITA

  Italia

  Compania TRIVELLAZIONI DELLA GATTA S.R.L.S. - SOCIETA' A RESPONSABILITA'LI MITA, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de supraveghere a forării de puţuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de foraj cu turbină, Servicii de forare de puţuri, Servicii de foraj cu turbină, și Servicii de forare de puţuri. Are sediul în Lacco Ameno, Italia.

 6. VENTURA VINCENZO

  Italia

  Compania VENTURA VINCENZO, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de supraveghere a forării de puţuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de foraj cu turbină, Servicii de forare de puţuri, Servicii de foraj cu turbină, și Servicii de forare de puţuri. Are sediul în Gela, Italia.

 7. F.R.S. FONDAZIONI E RICERCHE NEL SOTTOSUOLO S.A.S.

  Italia

  Compania F.R.S. FONDAZIONI E RICERCHE NEL SOTTOSUOLO S.A.S., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de supraveghere a forării de puţuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de foraj cu turbină, Servicii de forare de puţuri, Servicii de foraj cu turbină, și Servicii de forare de puţuri. Are sediul în Roma, Italia.

 8. IMPRESA PALIFICAZIONI ALSEO S.R.L.

  Italia

  Compania IMPRESA PALIFICAZIONI ALSEO S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de foraj cu turbină, Servicii de forare de puţuri, Servicii de foraj cu turbină, și Servicii de forare de puţuri. Are sediul în Osimo, Italia.

 9. SIROL S.N.C. DI OCCELLI GUIDO E C.

  Italia

  Compania SIROL S.N.C. DI OCCELLI GUIDO E C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de supraveghere a forării de puţuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de foraj cu turbină, Servicii de forare de puţuri, Servicii de foraj cu turbină, și Servicii de forare de puţuri. Are sediul în Farigliano, Italia.

 10. PAG S.R.L.

  Italia

  Compania PAG S.R.L., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de supraveghere a forării de puţuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de foraj cu turbină, Servicii de forare de puţuri, Servicii de foraj cu turbină, și Servicii de forare de puţuri. Are sediul în San Miniato, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit