• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • servicii de foraj conexe extracţiei gazelor

Rezultate pentru

Servicii de foraj conexe extracţiei gazelor - Import export

 1. APZEM INDIA ENGINEERING

  India

  Compania APZEM INDIA ENGINEERING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de foraj conexe extracţiei gazelor. Are sediul în Chennai, India.

 2. ZHENGZHOU LD DIAMOND PRODUCTS CO., LTD

  China

  Compania ZHENGZHOU LD DIAMOND PRODUCTS CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de foraj conexe extracţiei gazelor. Are sediul în ZHENGZHOU, China.

 3. SERVICIOS ALTERNATIVOS COOPERATIVOS (SEALCO), R.L.

  Venezuela

  Compania SERVICIOS ALTERNATIVOS COOPERATIVOS (SEALCO), R.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de foraj conexe extracţiei gazelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile heat treatment of metals. Are sediul în PUNTO FIJO, Venezuela.

 4. TOP DRILL

  Coreea de Sud

  Compania TOP DRILL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de foraj conexe extracţiei gazelor. Are sediul în Siheung-si, Gyeonggi-do, Korea, Coreea de Sud.

 5. PERENCO RIO DEL REY

  Camerun

  Compania PERENCO RIO DEL REY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de foraj conexe extracţiei gazelor. Are sediul în Douala, Camerun.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. MORELLO NICOLA

  Italia

 2. IMMONILIARE ONDA BLU S.A.S. DI GENTILINI MAURO E C.

  Italia