• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • servicii în larg (offshore)

Rezultate pentru

Servicii în larg (offshore) - Import export

 1. MAINTENANCE PARTNERS

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania MAINTENANCE PARTNERS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii în larg (offshore). De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Intretinere industriala, Rewinding of electric motors, Steam turbine repairs, Reciprocating compressor overhaul, Rotor repairs, Wind turbine maintenance, Vacuum blower repairs, Cintrifugal compressor repairs, și reverse engineering of spare parts. Are sediul în Zwijndrecht, Belgia.

 2. A.A.G AALBORG GUMMIVAREFABRIK A/S

  Danemarca

  Compania A.A.G AALBORG GUMMIVAREFABRIK A/S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - produse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cauciuc - utilaje si materiale pentru industrie, Cauciuc - produse pentru constructii, Servicii în larg (offshore), Cauciuc - utilaje si materiale pentru industrie, Cauciuc - produse pentru constructii, Servicii în larg (offshore), și rubber articles for the mining industry. Are sediul în Nørresundby, Danemarca.

 3. CAMEROON DIVING SERVICES LTD

  Camerun

  Compania CAMEROON DIVING SERVICES LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii în larg (offshore). De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile submarines, underwater arc welding, și Underwater works. Are sediul în Douala, Camerun.

 4. TRANSPORT & OFFSHORE SERVICES

  Olanda

  Compania TRANSPORT & OFFSHORE SERVICES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii în larg (offshore). De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wind power. Are sediul în Rotterdam, Olanda.

 5. GWS OFFSHORE

  Liechtenstein, Principatul

  Compania GWS OFFSHORE, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii în larg (offshore). Are sediul în Balzers, Liechtenstein, Principatul.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. OFFSHORE INDIA DATA ENTRY

  Statele Unite ale Americii

  Compania OFFSHORE INDIA DATA ENTRY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii în larg (offshore). Are sediul în Schaumburg Il, Statele Unite ale Americii.

 2. OUTSOURCING UKRAINE

  Ucraina

  Compania OUTSOURCING UKRAINE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Creare si dezvoltare de softuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dezvoltare web, Introducere date, Servicii în larg (offshore), Analiza datelor, Dezvoltare web, Introducere date, Servicii în larg (offshore), și Analiza datelor. Are sediul în Zaporizhzhia, Ucraina.

 3. OEG OFFSHORE LTD

  Regatul Unit

  Compania OEG OFFSHORE LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii în larg (offshore). De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile engineering projects for offshore platforms and systems, și logistics services. Are sediul în Aberdeen, Regatul Unit.

 4. EASTVANTAGE

  Filipine

  Compania EASTVANTAGE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii în larg (offshore). Are sediul în Metro Manila, Filipine.

 5. EASTVANTAGE

  Belgia

  Compania EASTVANTAGE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii în larg (offshore). Are sediul în Brussels, Belgia.

 1. VIDURTA

  Franta

  Compania VIDURTA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii în larg (offshore). De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Informaticieni - selectionare si recrutare, Servicii informatice, Dezvoltare web, indian, Informaticieni - selectionare si recrutare, Servicii informatice, și Dezvoltare web. Are sediul în Paris, Franta.

 2. UAB IPS BALTICS WIND SERVICE

  Lituania

  Compania UAB IPS BALTICS WIND SERVICE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii în larg (offshore). De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile payroll processing, Human resources management, și maritime services. Are sediul în Klaipeda, Lituania.

 1. SIMEX AS

  Norvegia

  Compania SIMEX AS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii în larg (offshore). De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea aerului - aparate si instalatii, Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii, boilers, Pipelines, oil and gas - installations, Tratarea aerului - aparate si instalatii, și Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii. Are sediul în Stavanger, Norvegia.

 2. 1VU

  Tunisia

  Compania 1VU, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii în larg (offshore), offshore platforms and installations, și Servicii în larg (offshore). Are sediul în Tunis, Tunisia.

 3. NORSEA GROUP DENMARK

  Danemarca

  Compania NORSEA GROUP DENMARK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii în larg (offshore). Are sediul în Esbjerg, Danemarca.

 4. SCALDIS SALVAGE EN MARINE CONTRACTORS

  Belgia

  Compania SCALDIS SALVAGE EN MARINE CONTRACTORS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii în larg (offshore). De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii platforme maritime, Constructii platforme maritime, și offshore works. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 5. APS S.P.A.

  Italia

  Compania APS S.P.A., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii în larg (offshore). De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inginerie - asamblori industriali, Inginerie - asamblori industriali, și systems and equipment for oil refineries. Are sediul în Roma, Italia.

 6. PROSPEZIONI S.R.L.

  Italia

  Compania PROSPEZIONI S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii în larg (offshore). De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de foraj cu turbină, Servicii de forare de puţuri, Servicii de foraj cu turbină, și Servicii de forare de puţuri. Are sediul în Montalto Uffugo, Italia.

 7. PROSPECTACY LIMITED

  Cipru

  Compania PROSPECTACY LIMITED, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii în larg (offshore). De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile international tax planning. Are sediul în Nicosia, Cipru.

 8. CAMJO.TV OFFSHOREMEDIA.NL

  Olanda

  Compania CAMJO.TV OFFSHOREMEDIA.NL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii în larg (offshore). Are sediul în Utrecht, Olanda.

 1. GOLD IT INTERACTIVE

  Statele Unite ale Americii

  Compania GOLD IT INTERACTIVE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii în larg (offshore). Are sediul în Princeton, Statele Unite ale Americii.

 2. AVENTA GROUP

  Franta

  Compania AVENTA GROUP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii în larg (offshore). Are sediul în Paris, Franta.

 3. PERGEMINE S.P.A.

  Italia

  Compania PERGEMINE S.P.A., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Foraje si sondaje - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii în larg (offshore), Carotiere, Servicii în larg (offshore), și Carotiere. Are sediul în Parma, Italia.

 4. AGRI - SERVICE S.A.S. DI MASCIA MARIO & C.

  Italia

  Compania AGRI - SERVICE S.A.S. DI MASCIA MARIO & C., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii în larg (offshore). De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de foraj cu turbină, Servicii de forare de puţuri, Servicii de foraj cu turbină, și Servicii de forare de puţuri. Are sediul în Sant'andrea Frius, Italia.

 5. MEA GLOBAL SERVICES

  Tunisia

  Compania MEA GLOBAL SERVICES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii în larg (offshore). Are sediul în Tunis, Tunisia.

 6. SQUARTZ TECHNOLOGIES

  Brazilia

  Compania SQUARTZ TECHNOLOGIES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii în larg (offshore). De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile software, și information systems. Are sediul în CURITIBA, Brazilia.

 7. SAM SOLUTIONS GMBH

  Germania

  Compania SAM SOLUTIONS GMBH, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii în larg (offshore). De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Computer security consulting service. Are sediul în Gilching, Germania.

 8. I.LA.SPE. - IMPRESA LAVORI SPECIALISTICI - S.R.L.S. UNIPERSONALE

  Italia

 9. CARUSO MARIO

  Italia

 10. GEOTER S.R.L.

  Italia

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit