• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • rochii de mireasa

Rezultate pentru

Rochii de mireasa - Import export

 1. ATELIER ROBES D'ASYA

  Turcia

  Verified by europages badge

  Compania ATELIER ROBES D'ASYA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rochii de mireasa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bespoke wedding dress, custom-made bridal gowns, Keswa, Wedding caftan, Wedding dress, Long evening dress, Princess wedding dress, Wedding takshita, și Chic evening dress. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. BRIDAL FASHION GROUP

  Romania

  Verified by europages badge

  Compania BRIDAL FASHION GROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rochii de mireasa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wedding dresses, Wedding dress, bridal gown, Luxury wedding dresses, High-end wedding dresses, Designer wedding dresses, Wedding fashion, Wholesale wedding dresses, și wedding dresses manufacturing. Are sediul în Suceava, Romania.

 3. ODJ DRESS

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania ODJ DRESS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Rochii de mireasa. Are sediul în Pierrefitte-Sur-Seine, Franta.

 4. ELLENS

  Romania

  Ellen's Design confectioneaza numeroase modele de rochii, bolerouri si paltoane. Distributia este en detail si en gros. Oferim o gama variata de rochii de zi si ocazie de o calitate ireprosabila cu marimi pornind de la 36 pana la rochii de marimi mari cu numarul 52.

 5. SALON SUKIEN ŚLUBNYCH SUSAN HOOWARD

  Polonia

  Compania SALON SUKIEN ŚLUBNYCH SUSAN HOOWARD, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Rochii de mireasa. Are sediul în Toruń, Polonia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. LUISA SPOSA

  Italia

  Compania LUISA SPOSA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rochii de mireasa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile custom-made bridal gowns, silk bridal gowns, și embroidered bridal gowns. Are sediul în Putignano, Italia.

 2. AVA ELORA

  Turcia

  Compania AVA ELORA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rochii de mireasa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine de dama, și Haine de dama. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. TANYA GRIG TM

  Ucraina

  Compania TANYA GRIG TM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rochii de mireasa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Visable supports the Ukrainian companies, și Visable supports the Ukrainian companies. Are sediul în Ivano-Frankivsk, Ucraina.

 4. MCC TAGGING S.L.

  Spania

  Compania MCC TAGGING S.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Rochii de mireasa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile labellers for self-adhesive labels. Are sediul în Sabadell, Spania.

 5. GIOVANNI VALENTINI SRL

  Italia

  Compania GIOVANNI VALENTINI SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rochii de mireasa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile embroidered bridal gowns, și custom-made bridal gowns. Are sediul în Putignano, Italia.

 1. FLOURISH JEWELRY

  China

  Compania FLOURISH JEWELRY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rochii de mireasa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pearl earrings, și pearl necklaces. Are sediul în Shanghai, China.

 2. DE NOVIA WEDDING DRESS MANIFACTURE

  Turcia

  Compania DE NOVIA WEDDING DRESS MANIFACTURE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rochii de mireasa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bridal fashion gowns. Are sediul în Izmir, Turcia.

 1. NICO BRIDAL FACTORY(WEDDING DRESSES)

  China

  Compania NICO BRIDAL FACTORY(WEDDING DRESSES), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rochii de mireasa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bridal gown. Are sediul în Guangzhou, China.

 2. SALON SUKIEN ŚLUBNYCH DIANA

  Polonia

  Compania SALON SUKIEN ŚLUBNYCH DIANA, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Rochii de mireasa. Are sediul în Rzeszów, Polska, Polonia.

 3. JIOULI S.A. / JIOULI WEDDING COUTURE

  Grecia

  Compania JIOULI S.A. / JIOULI WEDDING COUTURE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rochii de mireasa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bridal fashion gowns, custom-made bridal gowns, wedding dresses, și wedding dresses manufacturing. Are sediul în Thessaloniki, Grecia.

 4. ZAY STUDIO

  Turcia

  Compania ZAY STUDIO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rochii de mireasa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wedding dresses manufacturing, custom-made bridal gowns, wedding dresses, și bridal gown rental. Are sediul în Izmir, Turcia.

 5. ODET SAÜC

  Spania

  Compania ODET SAÜC, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Rochii de mireasa. Are sediul în Mollet Del Vallès, Spania.

 6. ALISYA COUTURE

  Regatul Unit

  Compania ALISYA COUTURE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rochii de mireasa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile women's high fashion, women's outfits, și Ladies' fashion. Are sediul în Yeovil, Regatul Unit.

 7. NARMAN TUXEDO

  Romania

  Compania NARMAN TUXEDO, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Rochii de mireasa. Are sediul în Bucharest, Romania.

 8. MIAMASTORE

  Italia

  Compania MIAMASTORE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Rochii de mireasa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile formal dress, shoes, bridal accessories, și custom-made bridal gowns. Are sediul în Montecorvino Pugliano, Italia.

 1. LA SIRENA (BURCU DOGANER) BRIDAL

  Turcia

  Compania LA SIRENA (BURCU DOGANER) BRIDAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rochii de mireasa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wedding dresses manufacturing. Are sediul în ANTALYA, Turcia.

 2. GORKEM BRIDAL

  Turcia

  Compania GORKEM BRIDAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rochii de mireasa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bridal fashion gowns, wedding dresses, silk bridal gowns, și custom-made bridal gowns. Are sediul în Gebze, Turcia.

 3. MERRI

  Belarus

  Compania MERRI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rochii de mireasa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wedding wear, wedding dresses, și evening wear. Are sediul în Grodno, Belarus.

 4. JILLIAN SPOSA E CERIMONIA

  Italia

  Compania JILLIAN SPOSA E CERIMONIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rochii de mireasa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile silk bridal gowns, embroidered bridal gowns, și custom-made bridal gowns. Are sediul în ANZIO, Italia.

 5. ATELIER - FLEUR DE COTON

  Franta

  Compania ATELIER - FLEUR DE COTON, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rochii de mireasa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tailoring. Are sediul în Montigny Les Cormeilles, Franta.

 6. LAVETIS

  Spania

  Compania LAVETIS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rochii de mireasa. Are sediul în Barcelona, Spania.

 7. SALÓN RENKY S.R.O.

  Slovacia

  Compania SALÓN RENKY S.R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rochii de mireasa. Are sediul în Čaňa, Slovacia.

 8. CREATION BOCHET

  Franta

  Compania CREATION BOCHET, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rochii de mireasa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine de dama, Haine de dama, accessories for brides, bridal veils, și bridal gloves. Are sediul în Montauban, Franta.

 9. DIANNA DAVID

  Belgia

  Compania DIANNA DAVID, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de dama. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine barbatesti, Rochii de mireasa, Haine barbatesti, Rochii de mireasa, clothes, și wedding dresses manufacturing. Are sediul în Meise, Belgia.

 10. LIEBESBRAUT-BRAUTSTUDIO, SINZHEIM (BADEN-BADEN)

  Germania

  Compania LIEBESBRAUT-BRAUTSTUDIO, SINZHEIM (BADEN-BADEN), este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Rochii de mireasa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wedding dresses, și bridal gown. Are sediul în Sinzheim, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit