• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • restaurante- catering si livrari de produse alimentare

Rezultate pentru

Restaurante- catering si livrari de produse alimentare - Import export

 1. CSJ EMBALLAGES

  Franta

  Verified by europages badge

  Welcome to our online boutique CSJ Emballages! We specialize in wholesale sales of food packaging and cleaning products mainly to the trade. We have on offer a vast array of quality products at very keen prices, such as cake boxes, pizza boxes, food trays for takeaway food, and food-grade films such as aluminium foil and stretch films. We also have cleaning products and equipment for cleaning your premises. Feel free to contact us if you need additional informations – our team will be happy to answer all your questions.

 2. ITALCATERING SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania ITALCATERING SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de catering. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Restaurante, catering si livrari de produse alimentare, și Restaurante, catering si livrari de produse alimentare. Are sediul în Erbusco, Italia.

 3. RISTORANTE NANGALARUNI

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania RISTORANTE NANGALARUNI, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Hoteluri şi restaurante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Restaurante, catering si livrari de produse alimentare, și Restaurante, catering si livrari de produse alimentare. Are sediul în Castelbuono, Italia.

 4. MIXER S.R.L.

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania MIXER S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurante, catering si livrari de produse alimentare. Are sediul în Cortona, Italia.

 5. COMPLEX EUROPA

  Romania

  Complexul hotelier Europa este o locatie moderna ce ofera clientilor sai 20 de camere clasificate la 4*, 3 restaurante pentru diferite evenimente din viata oricarei persoane dar sio terasa in stil mediteranean care capteaza atentia oricui prin design, unicitate si grandoare. Hotelul este gandit pentru a corespunde tuturor tipurilor de turisti intrucat ofera camere personalizate, cu amenajari interioare complete: clima, televizoare LCD, acces card, internet, bai echipate cu produse de unica folosinta, jacuzzi sau cabine de dus, minibaruri. Din cele 20 de camere, 14 detin pat matrimonial iar 6 sunt dotate cu paturi single, ideale pentru oricine, reprezentand totodata eleganta hotelului si finetea pe care o apreciaza toti clientii care pleaca incantati cu ideea de a reveni oricand aici.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. CHEFS EVOLUTION

  Romania

  ChefsEvolution reprezintă cea mai complexă platformă de mâncare gătită la oală, livrată în cantități generoase. Misiunea Chefs Evolution este de a pune în valoare atât echipa extraordinară de profesioniști pasionați de bucătărie, cât și gusturile autentice ale clienților noștri, prin preparate culinare delicioase și serviciul impecabil pe care le livrăm zi de zi în București și Ilfov.

 2. RESTAURANT CONCEPT DEVELOPMENT SRL

  Romania

  Suntem o companie pe segmentul HoReCa, cu o experienta de 18 ani, avand o echipa tanara si cu experienta in domeniu. Producem, importam si distribuim produse si echipamente pentru industria alimentara, pe segmentul de restaurante, cantine, servicii de catering ”in house” si servicii de consultanta pentru obtinerea tututor avizelor si autorizatiilor specifice fiecarui segment. Asiguram proiectare, flux tehnologic si consultatanta privind achizitia de echipamente.

 3. CORMOFROST LIVANOPOULOS

  Grecia

  imported constructions of professional equipment

 4. RESTAURANTE EL PEÑÓN

  Spania

  Compania RESTAURANTE EL PEÑÓN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurante, catering si livrari de produse alimentare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tourist menus, snack, wine cellars, și menus in three languages. Are sediul în Salobreña-Granada, Spania.

 5. CATERLINE LTD

  Regatul Unit

  Compania CATERLINE LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje din plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Restaurante, catering si livrari de produse alimentare, buffet preparation, Restaurante, catering si livrari de produse alimentare, Tableware for caterers, și items for caterers. Are sediul în Manchester, Regatul Unit.

 1. LA BAMBINA CATERING

  Spania

  Compania LA BAMBINA CATERING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurante, catering si livrari de produse alimentare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile business lunches and dinners, trade fair assistance, catering - services, și equipment hire for the hotel industry. Are sediul în Valencia, Spania.

 2. IL TRITONE

  Italia

  Compania IL TRITONE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurante, catering si livrari de produse alimentare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wide selection of wines, heating and air conditioning, sea view, și elegant. Are sediul în Fezzano-Portovenere, Italia.

 1. TEX MOTOR INC.,MANUFACTURER OF MOTORCYCLE & BICYCLE AND FOOD DELIVERY GEARS & GARMENTS

  Turcia

  Compania TEX MOTOR INC.,MANUFACTURER OF MOTORCYCLE & BICYCLE AND FOOD DELIVERY GEARS & GARMENTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Motociclete - piese si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Restaurante, catering si livrari de produse alimentare, clothing for motorcycling, motorcycle accessories, Restaurante, catering si livrari de produse alimentare, și motorcycle bags. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. CATERING LA PLACETA

  Spania

  Compania CATERING LA PLACETA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurante, catering si livrari de produse alimentare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile catering service, catering, și wedding organisation. Are sediul în Mataró, Spania.

 3. MESÓN EL PASTOR

  Spania

  Compania MESÓN EL PASTOR, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurante, catering si livrari de produse alimentare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile lunches for functions. Are sediul în Aranda De Duero-Burgos, Spania.

 4. MERT REKLAM SAN. TIC. LTD. ŞTI.

  Turcia

  Compania MERT REKLAM SAN. TIC. LTD. ŞTI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurante, catering si livrari de produse alimentare. Are sediul în Silivri, Turcia.

 5. ALBERGO HOTEL & LOISIRIS LE RUOTE

  Italia

  Compania ALBERGO HOTEL & LOISIRIS LE RUOTE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Hotel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Restaurante, catering si livrari de produse alimentare, wide selection of wines, family atmosphere, Restaurante, catering si livrari de produse alimentare, și 5-star. Are sediul în S.s. 9-Castell'arquato, Italia.

 6. SOCIETE RESTAURATION EVENEMENTIELLE

  Franta

  Compania SOCIETE RESTAURATION EVENEMENTIELLE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurante, catering si livrari de produse alimentare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile catering dining service for hire. Are sediul în Cabourg, Franta.

 7. PASSADE

  Belgia

  Compania PASSADE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurante, catering si livrari de produse alimentare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sali pentru sarbatori si receptii, rooms for ceremonies, Bus restaurant, function room rental, și Sali pentru sarbatori si receptii. Are sediul în Mechelen, Belgia.

 8. EUROPA BARBACOA RESTAURANT

  Spania

  Compania EUROPA BARBACOA RESTAURANT, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurante, catering si livrari de produse alimentare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile business lunches and dinners, barbecues, spanish cuisine, și lunches for functions. Are sediul în Gavamar-Barcelona, Spania.

 1. RESTAURANTE LOS BANDIDOS

  Spania

  Compania RESTAURANTE LOS BANDIDOS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurante, catering si livrari de produse alimentare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile restaurant facilities, restaurants, și haute cuisine. Are sediul în Puerto Banús-Marbella-Málaga, Spania.

 2. SOCIÉTÉ RESTAURATION EVÈNEMENTIELLE MARCHÉS DE NOËL

  Franta

  Compania SOCIÉTÉ RESTAURATION EVÈNEMENTIELLE MARCHÉS DE NOËL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurante, catering si livrari de produse alimentare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile chalets. Are sediul în Cabourg, Franta.

 3. VILLA MAYA

  Italia

  Compania VILLA MAYA, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurante, catering si livrari de produse alimentare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hoteluri şi restaurante, romantic, elegant, Hoteluri şi restaurante, și haute cuisine. Are sediul în Latignano-Cascina, Italia.

 4. RESTAURANTE JOSE MARIA S.L.

  Spania

  Compania RESTAURANTE JOSE MARIA S.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurante, catering si livrari de produse alimentare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile roast suckling pig, și lunches for functions. Are sediul în Segovia, Spania.

 5. LE FANUM

  Franta

  Compania LE FANUM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurante, catering si livrari de produse alimentare. Are sediul în Sanguinet, Franta.

 6. GUSTO PIZZA S.A.S. DI CARLINO R. & C.

  Italia

  Compania GUSTO PIZZA S.A.S. DI CARLINO R. & C., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurante, catering si livrari de produse alimentare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fish specialties, pizzas, meat specialties, și ceremonial service. Are sediul în Bolzano, Italia.

 7. 2YOURDOOR

  Elvetia

  Compania 2YOURDOOR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurante, catering si livrari de produse alimentare. Are sediul în Genève, Elvetia.

 8. RAG. ETTORE COLOMBO S.R.L.

  Italia

  Compania RAG. ETTORE COLOMBO S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de catering. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Restaurante, catering si livrari de produse alimentare, cafeterias, Restaurante, catering si livrari de produse alimentare, company cafeterias, și canteen management. Are sediul în Monza, Italia.

 9. RISTORANTE GREPPIA

  Italia

  Compania RISTORANTE GREPPIA, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurante, catering si livrari de produse alimentare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile traditional cuisine, fish specialties, veneto cuisine, și meat specialties. Are sediul în Verona, Italia.

 10. AL CAPRICCIO RISTORANTE PIZZERIA DI CLEMENTE ANTONIO & C. SAS

  Italia

  Compania AL CAPRICCIO RISTORANTE PIZZERIA DI CLEMENTE ANTONIO & C. SAS, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurante, catering si livrari de produse alimentare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pizzeria, restaurants, special company arrangements, și trattorias. Are sediul în Taranto, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Restaurante- catering si livrari de produse alimentare - Import export

Număr de rezultate

7.692 Intreprinderile