• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • receptionere - birouri

Rezultate pentru

Receptionere - birouri - Import export

 1. FIGURANTES Y ARTISTAS

  Spania

  Compania FIGURANTES Y ARTISTAS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Receptionere - birouri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile trade fair hostesses, și Recruitment office. Are sediul în Barcelona, Spania.

 2. ANSWER-4U

  Regatul Unit

  Compania ANSWER-4U, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Receptionere - birouri. Are sediul în Nottingham, Regatul Unit.

 3. IPGSGROUP

  Belgia

  Compania IPGSGROUP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Supraveghere - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Receptionere - birouri, Receptionere - birouri, flight attendants, security service, și hostesses. Are sediul în Ixelles, Belgia.

 4. JET SET PROMOTION

  Germania

  Compania JET SET PROMOTION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabinet de recrutare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Receptionere - birouri, trade fair hostesses, hostesses, și Receptionere - birouri. Are sediul în Düsseldorf, Germania.

 5. ELIXIR AGENCY

  Franta

  Compania ELIXIR AGENCY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Receptionere - birouri. Are sediul în Paris, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ASC

  Franta

  Compania ASC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Receptionere - birouri. Are sediul în Paris, Franta.

 2. THEMA SERVICES

  Franta

  Compania THEMA SERVICES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Receptionere - birouri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Managementul ospitalitatii, Events reception services, Managementul ospitalitatii, și Exhibition reception. Are sediul în Paris, Franta.

 3. CARRIERE HÔTESSE

  Franta

  Compania CARRIERE HÔTESSE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Receptionere - birouri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile flight attendants, hostesses, și Hostess agency. Are sediul în Toulouse, Franta.

 4. DIAMONDS MODEL AGENCY UG & CO. KG

  Germania

  Compania DIAMONDS MODEL AGENCY UG & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Receptionere - birouri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile trade fair hostesses, flight attendants, și fittings for trade fairs, exhibitions and conventions. Are sediul în Berlin, Germania.

 5. FRANCE HOTESSES

  Franta

  Compania FRANCE HOTESSES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Receptionere - birouri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile flight attendants, hostesses, Events reception services, și Hostess agency. Are sediul în Lille, Franta.

 1. BLANK&BIEHL PROMOTION- UND HOSTESSENAGENTUR GMBH

  Germania

  Compania BLANK&BIEHL PROMOTION- UND HOSTESSENAGENTUR GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Receptionere - birouri. Are sediul în Hamburg, Germania.

 2. WORLD EVENTS GROUP

  Italia

  Compania WORLD EVENTS GROUP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Receptionere - birouri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Host agency, on-board provisions supplier, Events reception services, și events organisation agency. Are sediul în Bologna, Italia.

 1. NESS HORIZONS

  Regatul Unit

  Compania NESS HORIZONS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Receptionere - birouri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile virtual offices, equipped meeting rooms, furnished office renting, și virtual office for telecoms operators. Are sediul în Inverness, Regatul Unit.

 2. UCM HOSTESS

  Germania

  Compania UCM HOSTESS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Receptionere - birouri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hostess service, hostesses, trade fair hostesses, și native language hostesses. Are sediul în Berlin, Germania.

 3. BLICKFANG MANAGEMENT

  Germania

  Compania BLICKFANG MANAGEMENT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Receptionere - birouri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hostesses. Are sediul în Berlin, Germania.

 4. X@GENCY

  Belgia

  Compania X@GENCY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de modeling. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Receptionere - birouri, Promovarea vanzarilor, Receptionere - birouri, și Promovarea vanzarilor. Are sediul în Liege, Belgia.

 5. EXTERNA AZAFATAS

  Spania

  Compania EXTERNA AZAFATAS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Receptionere - birouri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile event organisation. Are sediul în Sevilla, Spania.

 6. EXCEPTION 2

  Belgia

  Compania EXCEPTION 2, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Receptionere - birouri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile consulting and services for point of sale advertising- promotion and entertainment, și flight attendants. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 7. HOSTESSWORLD AGENZIA HOSTESS

  Italia

  Compania HOSTESSWORLD AGENZIA HOSTESS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Receptionere - birouri. Are sediul în Roma, Italia.

 8. EDGAS

  Luxemburg

  Compania EDGAS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Receptionere - birouri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Asistenta administrativa, Recrutare personal, Asistenta administrativa, company service, Recrutare personal, și porters. Are sediul în Luxembourg, Luxemburg.

 1. AGENZIA BIEVENT - HOSTESS E PROMOTER

  Italia

  Compania AGENZIA BIEVENT - HOSTESS E PROMOTER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Receptionere - birouri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Host agency. Are sediul în Padova, Italia.

 2. OLYMPIA UITZENDBUREAU DEN HAAG

  Olanda

  Compania OLYMPIA UITZENDBUREAU DEN HAAG, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Receptionere - birouri. Are sediul în Den Haag, Olanda.

 3. THREE HUNDRED AND SIXTY DEGREES

  Regatul Unit

  Compania THREE HUNDRED AND SIXTY DEGREES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Receptionere - birouri. Are sediul în Beeston, Regatul Unit.

 4. PROMOTIONAGENTUR EVENTURE GROUP GMBH - BUNDESWEIT

  Germania

  Compania PROMOTIONAGENTUR EVENTURE GROUP GMBH - BUNDESWEIT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Receptionere - birouri. Are sediul în Frankfurt Am Main, Germania.

 5. LABEL PROMOTION

  Germania

  Compania LABEL PROMOTION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Receptionere - birouri. Are sediul în Düsseldorf, Germania.

 6. BRIGITTE JANSSENS (BRIJAN)

  Belgia

  Compania BRIGITTE JANSSENS (BRIJAN), este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Receptionere - birouri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hostess service, și flight attendants. Are sediul în Boechout, Belgia.

 7. ETREAC AGENCY

  Belgia

  Compania ETREAC AGENCY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Receptionere - birouri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile consulting and services for point of sale advertising- promotion and entertainment, și hostess service. Are sediul în Namur, Belgia.

 8. IN-OUT OFFICE CENTER

  Luxemburg

  Compania IN-OUT OFFICE CENTER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali pentru congrese si seminarii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Receptionere - birouri, Centre de afaceri, furnished office renting, meeting room rental, Receptionere - birouri, și Centre de afaceri. Are sediul în Luxembourg, Luxemburg.

 9. MEETING AND OFFICE SERVICES

  Belgia

  Compania MEETING AND OFFICE SERVICES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de modeling. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Receptionere - birouri, Receptionere - birouri, și driver. Are sediul în Brussels, Belgia.

 10. STREET ANIMATION

  Maroc

  Compania STREET ANIMATION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Receptionere - birouri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile trade fair hostesses, entertainers, și entertainment. Are sediul în Casablanca, Maroc.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit