• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • proteze ortopedice

Rezultate pentru

Proteze ortopedice - Import export

 1. ABC TIP SAGLIK & SPOR MALZEMELERI TEKSTIL LTD. STI

  Turcia

  Compania ABC TIP SAGLIK & SPOR MALZEMELERI TEKSTIL LTD. STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Proteze ortopedice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile orthopaedic corsetry. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. BIONEST

  Turcia

  Compania BIONEST, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Proteze ortopedice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile orthopedic hospitals, Orthopedic products, și aids for the disabled and orthopedic articles. Are sediul în Izmir, Turcia.

 3. XI'AN SUNRISE INDUSTRIAL CO.,LTD

  China

  Compania XI'AN SUNRISE INDUSTRIAL CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Proteze ortopedice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile titanium and alloys, și limb prostheses. Are sediul în Xi'an, China.

 4. PMT GMBH

  Germania

  Compania PMT GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Proteze ortopedice. Are sediul în Rahden, Germania.

 5. OTTOMAN GRUP IMPLANT LTD.Ş

  Turcia

  Compania OTTOMAN GRUP IMPLANT LTD.Ş, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Proteze ortopedice. Are sediul în Malatya, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. MUYA ORTOPEDI

  Turcia

  Compania MUYA ORTOPEDI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Proteze ortopedice. Are sediul în Izmir, Turcia.

 2. MATTON ORTHOPEDIE

  Belgia

  Compania MATTON ORTHOPEDIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Proteze ortopedice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Wheelchairs. Are sediul în Gent, Belgia.

 3. ORTOBRAND INTERNATIONAL

  Romania

  Compania ORTOBRAND INTERNATIONAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Proteze ortopedice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hyaluronic acid. Are sediul în Bucharest, Romania.

 4. NEURO FRANCE IMPLANTS

  Franta

  Compania NEURO FRANCE IMPLANTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Proteze ortopedice. Are sediul în La Ville Aux Clercs, Franta.

 5. ORTHOPEDIE VAN HAESENDONCK

  Belgia

  Compania ORTHOPEDIE VAN HAESENDONCK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Proteze ortopedice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incaltaminte ortopedica, bandages and dressings for orthopaedics and physiotherapy, Wheelchairs, și Incaltaminte ortopedica. Are sediul în Heverlee, Belgia.

 1. NOVAMED

  Turcia

  Compania NOVAMED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Proteze ortopedice. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. LEUNEN ORTHOPEDIE

  Belgia

  Compania LEUNEN ORTHOPEDIE, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Ortopedie si reeducare functionala - aparate, instrumente si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Proteze ortopedice, Proteze ortopedice, orthopedic bed and accessory rental, orthopedic wheelchair rental, și orthopaedic footwear. Are sediul în Deurne, Belgia.

 1. V-M ORTHOTICS LIMITED

  Regatul Unit

  Compania V-M ORTHOTICS LIMITED, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Proteze ortopedice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile orthopaedic and health products. Are sediul în Suffolk, Regatul Unit.

 2. ORTOBRAND INTERNATIONAL

  Romania

  Compania ORTOBRAND INTERNATIONAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Proteze ortopedice. Are sediul în Bucharest, Romania.

 3. AURAFIX

  Turcia

  Compania AURAFIX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Proteze ortopedice. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. ROBIN DANS

  Belgia

  Compania ROBIN DANS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Proteze ortopedice. Are sediul în Auderghem, Belgia.

 5. ORTHOMEDICS

  Egipt

  Compania ORTHOMEDICS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Proteze ortopedice. Are sediul în Cairo, Egipt.

 6. MATHYS ORTHOPEDIE

  Franta

  Compania MATHYS ORTHOPEDIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - chimie si farmacie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Proteze ortopedice, prostheses, Proteze ortopedice, orthopodology, și implantodontics. Are sediul în Gerzat, Franta.

 7. NEOSYS SURGICAL SOLUTIONS LTD.

  Turcia

  Compania NEOSYS SURGICAL SOLUTIONS LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Proteze ortopedice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Proteze chirurgicale, implant prostheses, și Proteze chirurgicale. Are sediul în Ankara, Turcia.

 8. TORNOS TECHNOLOGIES FRANCE

  Franta

  Compania TORNOS TECHNOLOGIES FRANCE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte - prelucrarea metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Proteze ortopedice, Design of medical devices, customised production of orthodontic medical devices, orthopaedic equipment, și Proteze ortopedice. Are sediul în St Pierre En Faucigny, Franta.

 1. SARM HEALTHCARE INSTRUMENT

  Statele Unite ale Americii

  Compania SARM HEALTHCARE INSTRUMENT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Proteze ortopedice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale medicale, surgical instruments, dental dynamic instruments, și Materiale medicale. Are sediul în Sialkot, Punjab, Statele Unite ale Americii.

 2. MEDACTA FRANCE

  Franta

  Compania MEDACTA FRANCE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ortopedie si reeducare functionala - aparate, instrumente si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Proteze ortopedice, Specialitati farmaceutice, Produse farmaceutice, Proteze ortopedice, Specialitati farmaceutice, Produse farmaceutice, și pharmaceutical research. Are sediul în Gennevilliers, Franta.

 3. PASIFIK MEDIKAL

  Turcia

  Compania PASIFIK MEDIKAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Proteze ortopedice. Are sediul în Ankara, Turcia.

 4. ORTHOPEDIE TOUSSAINT

  Belgia

  Compania ORTHOPEDIE TOUSSAINT, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Ortopedie si reeducare functionala - aparate, instrumente si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Proteze ortopedice, Incaltaminte ortopedica, Proteze ortopedice, wheelchairs for the disabled, și Incaltaminte ortopedica. Are sediul în Charleroi, Belgia.

 5. BIOREVIC SUMISALUD SL

  Spania

  Compania BIOREVIC SUMISALUD SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Proteze ortopedice. Are sediul în Gijon, Spania.

 6. ORTIMEX

  Belgia

  Compania ORTIMEX, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Proteze ortopedice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ortopedie si reeducare functionala - aparate, instrumente si materiale, bandages and dressings for orthopaedics and physiotherapy, Ortopedie si reeducare functionala - aparate, instrumente si materiale, orthopaedic footwear, și protection vests. Are sediul în Wommelgem, Belgia.

 7. MEDISPINE

  Turcia

  Compania MEDISPINE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Proteze chirurgicale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Proteze ortopedice, și Proteze ortopedice. Are sediul în Izmir, Turcia.

 8. AMBELIO

  Franta

  Compania AMBELIO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Proteze ortopedice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile orthopaedic aids, orthopaedics, SPLINT FOR MEMBERS upper / lower, și Elastic Wrist & Palm Supports. Are sediul în La Mézière, Franta.

 9. ELIT IMPLANT DOKUM SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turcia

  Compania ELIT IMPLANT DOKUM SAN. VE TIC. LTD. STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Proteze ortopedice. Are sediul în Izmir, Turcia.

 10. CRETEUR ORTHOPEDIE

  Belgia

  Compania CRETEUR ORTHOPEDIE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Proteze ortopedice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Chirurgie - aparate si echipamente, Incaltaminte ortopedica, Ortopedie si reeducare functionala - aparate, instrumente si materiale, Chirurgie - aparate si echipamente, Incaltaminte ortopedica, Ortopedie si reeducare functionala - aparate, instrumente si materiale, și Straps and elastic fabrics for orthopedics. Are sediul în Mons, Belgia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit

Găsiți devize pentru

Filtre

Rezultate pentru

Proteze ortopedice - Import export

Număr de rezultate

399 Intreprinderile