• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • promovarea vanzarilor

Rezultate pentru

Promovarea vanzarilor - Import export

 1. Agence de strategie commerciale & marketing

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania Agence de strategie commerciale & marketing, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Promovarea vanzarilor, Consiliere pentru companii, Promovarea vanzarilor, și Consiliere pentru companii. Are sediul în Strasbourg, Franta.

 2. ASEVERA FACTUM

  Romania

  Suntem o agenție creativă specializată în Design grafic și digital, Marketing, Dezvoltare Web si Evenimente de promovare. Suntem o echipă de specialiști tineri, creativi peste măsură și complet îndrăgostiți de meseria lor, care contribuie la atingerea obiectivelor fiecărei afaceri prin servicii complete de marketing digital și tradițional. Știm cât de importantă este fiecare decizie luată în strategia de dezvoltare a unei afaceri. Suntem siguri că fiecare afacere, indiferent de mărimea ei, merită să fie cunoscută și să aibă o relație strânsă cu clienții săi. Din aceste motive, oferim rezultate reale, cuantificabile și pe deplin satisfăcătoare.

 3. EUROCALL INC SRL

  Romania

  Eurocall a fost fondată în 2011 în Bacău, Romania. Pricipala activitate a firmei sunt serviciile de tip contact center. Firma are sediul central în Bacău și 2 sedii în Iași și Onesti. Call center-ul dispune de posibilitatea de extindere nelimitată de posturi de lucru. Putem suporta orice tip de proiect fie el de mari sau mici dimensiuni. Acest lucru este posibil datorită tehnologiei specializate pentru contact center.EUROCALL este o companie de outsourcing, care oferă soluții inovatoare de servicii pentru clienți, condus de calitate, pe toate segmentele de industrie. Folosind cea mai avansată tehnologie, specialiști pregatiti, Eurocall este în măsură să ofere o abordare multi-canal, prin voce, SMS, live chat, e-mail și management de social media. Echipa Eurocall se mândrește cu o gandire inovatoare și pozitivă care se transmite și către clientul final și creem in acest fel o experienta placuta cu fiecare client in parte.Industria de outsourcing este în continuă evoluție și schimbare pentru a satisface cerințele clienților. Ne străduim să tinem pasul cu aceasta evolutie, astfel încât putem anticipa oportunitățile de optimizare. Viziunea si strategia noastră pe termen lung este de a asigura că Eurocall rămâne o companie inovatoare în cadrul pieței din industria de outsourcing și contact center.Eurocall este dedicată în construirea de relatii pe termen lung, prin furnizarea de soluții flexibile de contact center si externalizate care adaugă valoare maximă clienților noștri

 4. FIBER IT

  Romania

  O companie creata in 2013 cu scopul de a implementa si dezolvolta performanta IT si Web pentru afaceri de succes. Suntem o echipa tanara si dornica de noi provocari in domeniul IT. Cream o relatie stransa cu clientii nostri si dezvoltam un plan pe termen lung pentru un succes garantat.

  Toate produsele pentru "promovarea vanzarilor"

 5. MADLIV AGENTIE IMOBILIARA

  Romania

  Agentia Imobiliara MADLIV intermediaza vanzari, cumparari si inchirieri de imobile. Agentia Imobiliara Madliv ofera servicii de : certificate energetice, cadastru, acte notariale, credite Prima Casa, Amenajari interioare si exterioare, proiectare si executie constructii civile industriale si agricole, asistenta tehnica in constructii;

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. GILBERT BOLOK COM SRL

  Romania

  companie de servicii outsourcing vanzari si reprezentare comerciala. preluam responsabilitatea vanzarilor dumneavoastra in teritoriu.

 2. MT GREENWORKS

  Turcia

  Compania MT GREENWORKS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Genti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Promovarea vanzarilor, natural cloth bags, attaché cases, Promovarea vanzarilor, și promotional bags. Are sediul în Küçükçekmece, Turcia.

 3. FASTLANE SNC - MANAGEMENT CONSULTING

  Ungaria

  Compania FASTLANE SNC - MANAGEMENT CONSULTING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Spectacole - organizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Promovarea vanzarilor, Informatii afaceri, Obloane rulante, Jaluzele - marchize, Promovarea vanzarilor, Informatii afaceri, Obloane rulante, și Jaluzele - marchize. Are sediul în Budapest, Ungaria.

 4. MGM SPORTIF URUNLER ITH.IHR.LTD.STI

  Turcia

  Compania MGM SPORTIF URUNLER ITH.IHR.LTD.STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Promovarea vanzarilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tutun si articole pentru fumatori, Tabachere, Tutun si articole pentru fumatori, Tabachere, cigarette tobacco, și gas-lighters. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. PB-ONLINEHANDEL GMBH

  Germania

  Compania PB-ONLINEHANDEL GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Promovarea vanzarilor. Are sediul în Löchgau, Germania.

 1. BLACKHAWK NETWORK GERMANY GMBH

  Germania

  Compania BLACKHAWK NETWORK GERMANY GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Promovarea vanzarilor. Are sediul în Köln, Germania.

 2. MERCHANDISING Y REGALOS DE EMPRESA PERSONALIZADOS DIVERSSEN

  Spania

  Compania MERCHANDISING Y REGALOS DE EMPRESA PERSONALIZADOS DIVERSSEN, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Promovarea vanzarilor. Are sediul în Rivas-Vaciamadrid, Madrid, Spania.

 1. MEDIA & MEHR PROMOTION GMBH

  Austria

  Compania MEDIA & MEHR PROMOTION GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Promovarea vanzarilor. Are sediul în Wien, Austria.

 2. IBFTS

  Algeria

  Compania IBFTS, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Promovarea vanzarilor. Are sediul în Alger, Algeria.

 3. LOTUS KIRTASIYE VE INOVATIF UR.SAN.TIC.LTD.STI.

  Turcia

  Compania LOTUS KIRTASIYE VE INOVATIF UR.SAN.TIC.LTD.STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Promovarea vanzarilor. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. VENTASVIFNE

  Spania

  Compania VENTASVIFNE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Promovarea vanzarilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile online sale of food products. Are sediul în Almeria, Spania.

 5. LIPHOGRAPH

  Spania

  Compania LIPHOGRAPH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Creatie publicitara - graficieni, designeri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Promovarea vanzarilor, Web designer, website designer, Marketing/e-marketing consultancy and strategies, și Promovarea vanzarilor. Are sediul în Madrid, Spania.

 6. GRIFOLL PRINT PROMOTIONS, S.L.

  Spania

  Compania GRIFOLL PRINT PROMOTIONS, S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Promovarea vanzarilor. Are sediul în Barcelona, Spania.

 7. NEW AGIR

  Belgia

  Compania NEW AGIR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Promovarea vanzarilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Distribuitoare automate, Distribuitoare automate, și supplies for automatic vending machines. Are sediul în Roeselare, Belgia.

 8. EXPORTSGR.COM

  Grecia

  Compania EXPORTSGR.COM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Promovarea vanzarilor. Are sediul în Kalampaka, Grecia.

 1. TONDEUR DIFFUSION

  Belgia

  Compania TONDEUR DIFFUSION, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Promovarea vanzarilor, Promovarea vanzarilor, catalogues, journals, și mail-order sales. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 2. DISPLAY CONCEPT

  Belgia

  Compania DISPLAY CONCEPT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Publicitate la punctul de vanzare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Promovarea vanzarilor, illuminated advertising signs, luminous decorations, illuminated advertising signs - creation, și Promovarea vanzarilor. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 3. CD PUB

  Luxemburg

  Compania CD PUB, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul POS - promotii si animatori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Promovarea vanzarilor, Promovarea vanzarilor, și merchandising. Are sediul în Kayl, Luxemburg.

 4. SHANGHAI DER INDUSTRY CO., LTD

  China

  Compania SHANGHAI DER INDUSTRY CO., LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Promovarea vanzarilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Publicitate la punctul de vanzare, Tipografie, Serigrafie, Agentii de publicitate, Publicitate la punctul de vanzare, Tipografie, Serigrafie, și Agentii de publicitate. Are sediul în Shanghai, China.

 5. CRYPTO EMPORIUM

  Italia

  Compania CRYPTO EMPORIUM, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Promovarea vanzarilor. Are sediul în Caneva, Italia.

 6. ZARA VERTRIEB GMBH

  Germania

  Compania ZARA VERTRIEB GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Promovarea vanzarilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile advertising consulting and services. Are sediul în Wedemark, Germania.

 7. FRANC BIO

  Franta

  Compania FRANC BIO, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Promovarea vanzarilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile natural product, natural cosmetics, și environmentally-friendly products. Are sediul în Nice, Franta.

 8. COMMCOM

  Olanda

  Compania COMMCOM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Promovarea vanzarilor. Are sediul în Echt, Olanda.

 9. BEUMER

  Olanda

  Compania BEUMER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Promovarea vanzarilor. Are sediul în Utrecht, Olanda.

 10. FERNANDO MORENO REPRESENTACIONES COMERCIALES

  Spania

  Compania FERNANDO MORENO REPRESENTACIONES COMERCIALES, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Promovarea vanzarilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sales agents, commercial representation services, commercial activities, și floating floor. Are sediul în Madrid, Spania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Promovarea vanzarilor - Import export

Număr de rezultate

1.829 Intreprinderile