• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • platforme petroliere

Rezultate pentru

Platforme petroliere - Import export

 1. PEDRO,PETROLEIROS E COMPANHIAS PETROLÍFERAS+344 EMPRESAS

  Portugalia

  Compania PEDRO,PETROLEIROS E COMPANHIAS PETROLÍFERAS+344 EMPRESAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Platforme petroliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile petroleum extraction consulting, oil probes, și oil platforms. Are sediul în Guarda, Portugalia.

 2. SALTEL INDUSTRIES

  Franta

  Compania SALTEL INDUSTRIES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Platforme petroliere. Are sediul în Bruz, Franta.

 3. RISBRIDGER LTD

  Regatul Unit

  Compania RISBRIDGER LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Platforme petroliere, Artizanat, Platforme petroliere, și Artizanat. Are sediul în Redhill, Regatul Unit.

 4. VALTOR OFFSHORE A/S

  Danemarca

  Compania VALTOR OFFSHORE A/S, care își desfășoară activitatea în domeniul Foraje si sondaje - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Platforme petroliere, și Platforme petroliere. Are sediul în Esbjerg N, Danemarca.

 5. VESTBASE AS

  Norvegia

  Compania VESTBASE AS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Foraje si sondaje - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Platforme petroliere, și Platforme petroliere. Are sediul în Kristiansund N, Norvegia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. LUKOIL PETROLEUM LTD

  Elvetia

 2. AVICOMP SERVICES AG

  Elvetia

 3. ASPIRE OIL SERVICES LIMITED

  Regatul Unit

 4. OSIRIS

  Franta

 5. TOTAL E&P NORGE AS

  Norvegia

 1. BERGEN GROUP ROSENBERG AS

  Norvegia

 2. SPEED FIRE PROTECTION SRL

  Romania

  Compania SPEED FIRE PROTECTION SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Extinctoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fire protection and prevention consultants, și Alarms, fire. Are sediul în Bucuresti, Romania.