• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • placi de teracota pentru sobe

Rezultate pentru

Placi de teracota pentru sobe - Import export

 1. KACHELOFENBAU WECKENMANN

  Germania

  Compania KACHELOFENBAU WECKENMANN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi de teracota pentru sobe. Are sediul în Dormettingen, Germania.

 2. OOSTERBOSCH

  Belgia

  Compania OOSTERBOSCH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi de teracota pentru sobe. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pavilioane de gradina, Pavilioane de gradina, letterbox, stoves, și fireplaces. Are sediul în Bilzen, Belgia.

 3. GREENZONE TILE

  Portugalia

  Compania GREENZONE TILE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi de teracota pentru sobe. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile porcelain steps tiles for swimming pools, tile, Natural stone tiles, și ceramic tile. Are sediul în Portugal, Portugalia.

 4. MEZ - KERAMIK GMBH

  Germania

  Compania MEZ - KERAMIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi de teracota pentru sobe. Are sediul în Dernbach Bei Dierdorf, Germania.

 5. WOUT'S TEGELHANDEL B.V.

  Olanda

  Compania WOUT'S TEGELHANDEL B.V., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si produse refractare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi de teracota pentru sobe, Bucatarie - mobilier, Placi de teracota pentru sobe, și Bucatarie - mobilier. Are sediul în Amsterdam, Olanda.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ARCILLAS REFRACTARIAS SA

  Spania

  Compania ARCILLAS REFRACTARIAS SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi de teracota pentru sobe. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale si produse refractare, Mortaruri si cimenturi refractare, Materiale si produse refractare, și Mortaruri si cimenturi refractare. Are sediul în Llanera, Spania.

 2. PRELLER KACHELOFEN- UND LUFTHEIZUNGSBAU GMBH

  Germania

  Compania PRELLER KACHELOFEN- UND LUFTHEIZUNGSBAU GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si produse refractare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi de teracota pentru sobe, Incalzire industriala - instalatii si material, Placi de teracota pentru sobe, și Incalzire industriala - instalatii si material. Are sediul în Fürth, Germania.

 3. TILES (U K) LTD

  Regatul Unit

  Compania TILES (U K) LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale din ceramica refractara. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale si produse refractare, Placi de teracota pentru sobe, Materiale si produse refractare, și Placi de teracota pentru sobe. Are sediul în Salford, Regatul Unit.

 4. SEYFFARTH KERAMIK GMBH CREUSSEN

  Germania

  Compania SEYFFARTH KERAMIK GMBH CREUSSEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi de teracota pentru sobe. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale din ceramica refractara, și Materiale din ceramica refractara. Are sediul în Creußen, Germania.

 5. HILPERT GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania HILPERT GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si produse refractare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Seminee, sobe decorative si accesorii, Placi de teracota pentru sobe, Seminee, sobe decorative si accesorii, și Placi de teracota pentru sobe. Are sediul în Fulda, Germania.

 1. VEKATERM S.R.O.

  Slovacia

  Compania VEKATERM S.R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sobe din teracota. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi de teracota pentru sobe, și Placi de teracota pentru sobe. Are sediul în Nitrianske Pravno , Slovacia.

 2. AZULEJERA LA PLANA SA

  Spania

  Compania AZULEJERA LA PLANA SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi de teracota pentru sobe. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi si dale, Ceramica, portelan si faianta - produse pentru industrie, Placi si dale, și Ceramica, portelan si faianta - produse pentru industrie. Are sediul în Villarreal, Spania.

 1. RHI REFRACTORIES ESPANA SL

  Spania

  Compania RHI REFRACTORIES ESPANA SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si produse refractare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi de teracota pentru sobe, și Placi de teracota pentru sobe. Are sediul în Siero, Spania.

 2. TOWER CERAMICS LIMITED

  Regatul Unit

  Compania TOWER CERAMICS LIMITED, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi de teracota pentru sobe. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale din ceramica refractara, și Materiale din ceramica refractara. Are sediul în London, Regatul Unit.

 3. SC CARS SA

  Romania

  Compania SC CARS SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Caramizi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale pentru acoperisuri, Placi de teracota pentru sobe, Materiale pentru acoperisuri, și Placi de teracota pentru sobe. Are sediul în Târnaveni, Romania.

 4. GALERIES DU CARRELAGE

  Franta

  Compania GALERIES DU CARRELAGE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi de teracota pentru sobe. Are sediul în Pins Justaret, Franta.

 5. J&R INSPIRE SPOL. S R.O.

  Slovacia

  Compania J&R INSPIRE SPOL. S R.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si produse refractare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi de teracota pentru sobe, și Placi de teracota pentru sobe. Are sediul în Zvolen , Slovacia.

 6. KERAMIKA LETOVICE, SPOL. S R.O.

  Republica Ceha

  Compania KERAMIKA LETOVICE, SPOL. S R.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi de teracota pentru sobe. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sobe din teracota, și Sobe din teracota. Are sediul în Letovice, Republica Ceha.

 7. KERKOTHERM, AKCIOVÁ SPOLOCNOST

  Slovacia

  Compania KERKOTHERM, AKCIOVÁ SPOLOCNOST, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Sobe din teracota. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi de teracota pentru sobe, și Placi de teracota pentru sobe. Are sediul în Kosice, Slovacia.

 8. A. SCHMIDT, LEHMANN & CO GMBH

  Germania

  Compania A. SCHMIDT, LEHMANN & CO GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi de teracota pentru sobe. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceramica - produse pentru industrie, și Ceramica - produse pentru industrie. Are sediul în Velten, Germania.

 1. KERAMEX SA

  Spania

  Compania KERAMEX SA, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si produse refractare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi de teracota pentru sobe, și Placi de teracota pentru sobe. Are sediul în Almazora/almassora, Spania.

 2. GLONNTALER KACHELOFENBAU GMBH

  Germania

  Compania GLONNTALER KACHELOFENBAU GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si produse refractare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi de teracota pentru sobe, și Placi de teracota pentru sobe. Are sediul în Glonn, Germania.

 3. KERO KERAMIK- UND OFENBAU GMBH.

  Austria

  Compania KERO KERAMIK- UND OFENBAU GMBH., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi de teracota pentru sobe. Are sediul în Wilhelmsburg An Der Traisen, Austria.

 4. MR PRODUCTION, S.R.O.

  Slovacia

  Compania MR PRODUCTION, S.R.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi de teracota pentru sobe. Are sediul în Poprad , Slovacia.

 5. PROMIXT SA

  Romania

 6. ELPROM-THERMO PLC

  Bulgaria

 7. KOGO KORNMEYER GRAPHIT GMBH

  Germania

 8. HELMUT SCHOLZ

  Germania

 9. STAALBOUW VELP B.V.

  Olanda

 10. CERAMICAS SIR, S.A.

  Spania

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit