• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • pixuri cu bila

Rezultate pentru

Pixuri cu bila - Import export

 1. KLIO-ETERNA SCHREIBGERÄTE GMBH & CO KG

  Germania

  Compania KLIO-ETERNA SCHREIBGERÄTE GMBH & CO KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pixuri cu bila. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Promotional items, giveaways, promotional products, și Advertising material. Are sediul în Wolfach, Germania.

 2. PEN STAR STATIONERY CO., LTD.

  Taiwan (ROC)

  Compania PEN STAR STATIONERY CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pixuri cu bila. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cadouri promotionale, writing items, fountain pens, promotional gift items, și Cadouri promotionale. Are sediul în New Tapei County,, Taiwan (ROC).

 3. GEDRECHSELTE UNIKATE

  Germania

  Compania GEDRECHSELTE UNIKATE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Artizanat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pixuri cu bila, personalised fountain-pen, și Pixuri cu bila. Are sediul în Parkstein, Germania.

 4. SOBELPU

  Belgia

  Compania SOBELPU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cadouri, suveniruri si articole publicitare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pixuri cu bila, company gift items, office equipment and stationery, customised umbrellas, și Pixuri cu bila. Are sediul în Soumagne, Belgia.

 5. KOCKX

  Belgia

  Compania KOCKX, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Desen, arte grafice si plastice - produse si materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Stilouri cu cerneala, Pixuri cu bila, Stilouri cu cerneala, Pixuri cu bila, și fountain-pen inks. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. PLÁSTICOS DETECTABLES

  Spania

  Compania PLÁSTICOS DETECTABLES, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Pixuri cu bila. Are sediul în Vilanova i La Geltrú, Spania.

 2. ARMAZÉNS CHANDÚ - C.G.K IMP. EXP. LDA

  Portugalia

  Compania ARMAZÉNS CHANDÚ - C.G.K IMP. EXP. LDA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Drapele, bannere si fanioane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pixuri cu bila, watchmaking, sports goods, Pixuri cu bila, și mugs. Are sediul în Porto, Portugalia.

 3. EURO PENTEL

  Franta

  Compania EURO PENTEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pixuri cu bila. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rezerve pentru pixuri, Carioci pentru scris, Rezerve pentru pixuri, Carioci pentru scris, și propelling pencils. Are sediul în Bry-Sur-Marne, Franta.

 4. YO-PROMOTIONS

  Regatul Unit

  Compania YO-PROMOTIONS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Cadouri promotionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pixuri cu bila, customisable corporate gifts, Pixuri cu bila, și Brand gifts. Are sediul în Fleet, Regatul Unit.

 5. DREAMPEN BALLPEN PRODUCER

  Polonia

  Compania DREAMPEN BALLPEN PRODUCER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pixuri cu bila. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ball-point pens, promotional gadgets, personalised fountain-pen, și promotional pens. Are sediul în Zielona Góra, Polonia.

 1. PELIKAN

  Belgia

  Compania PELIKAN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Birotica - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pixuri cu bila, writing items, exercise books, school equipment, și Pixuri cu bila. Are sediul în Groot-Bijgaarden, Belgia.

 2. ISTANBUL KALEM VE KIRTASIYE TIC SAN

  Turcia

  Compania ISTANBUL KALEM VE KIRTASIYE TIC SAN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pixuri cu bila. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile plastic pens, și promotional pens and pencils. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. DŁUGOPIS PARKER NA PREZENT PARKER-SHOP.PL

  Polonia

  Compania DŁUGOPIS PARKER NA PREZENT PARKER-SHOP.PL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pixuri cu bila. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile personalised pen, gift items, și engraving of pens. Are sediul în Wrocław, Polonia.

 2. ANGEL TECH

  Coreea de Sud

  Compania ANGEL TECH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Desen, arte grafice si plastice - produse si materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pixuri cu bila, Pixuri cu bila, pencils, pencil leads, și pens. Are sediul în Daegu, Coreea de Sud.

 3. ANYBRAND GMBH

  Germania

  Compania ANYBRAND GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pixuri cu bila. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oferte promotionale - articole, advertising articles, tools, stakes, și Oferte promotionale - articole. Are sediul în Dautpehtal, Germania.

 4. SUCHAK & SUCHAK

  Regatul Unit

  Compania SUCHAK & SUCHAK, care își desfășoară activitatea în domeniul Stilouri cu cerneala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pixuri cu bila, Pixuri cu bila, și customisable corporate gifts. Are sediul în Greenford, Regatul Unit.

 5. HANGZHOU OWNSEAS STAR-TECH I&E CO., LTD.

  China

  Compania HANGZHOU OWNSEAS STAR-TECH I&E CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pixuri cu bila. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile knitted scarf. Are sediul în Hangzhou, China.

 6. GADGET FACTORY GMBH

  Elvetia

  Compania GADGET FACTORY GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Oferte promotionale - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Papetarie - articole, Jocuri si jucarii, Pixuri cu bila, Papetarie - articole, Jocuri si jucarii, Pixuri cu bila, și lighters. Are sediul în Zürich, Elvetia.

 7. LIBRERÍA ATENEA

  Spania

  Compania LIBRERÍA ATENEA, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Pixuri cu bila. Are sediul în Ávila, Spania.

 8. K. BÖSEL GMBH

  Germania

  Compania K. BÖSEL GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Birou - furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fisete - furnituri de birou, Pixuri cu bila, Fisete - furnituri de birou, și Pixuri cu bila. Are sediul în Köln, Germania.

 1. TALENT STAR (HONG KONG) LIMITED

  China

  Compania TALENT STAR (HONG KONG) LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pixuri cu bila. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile promotional gift items. Are sediul în Shenzhen City, China.

 2. METALLICA SAS

  Italia

  Compania METALLICA SAS, care își desfășoară activitatea în domeniul Genti de voiaj. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Voiaj - articole, Pixuri cu bila, Voiaj - articole, și Pixuri cu bila. Are sediul în Torino (To), Italia.

 3. EUROWAY S.R.L.

  Italia

  Compania EUROWAY S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pixuri cu bila. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ball-point pens. Are sediul în Givoletto, Italia.

 4. SEVEN PENS DI MOLINARIO ANDREA

  Italia

  Compania SEVEN PENS DI MOLINARIO ANDREA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pixuri cu bila. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ball-point pens. Are sediul în Chivasso, Italia.

 5. PEN STATIONERY CO LTD.

  Taiwan (ROC)

  Compania PEN STATIONERY CO LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pixuri cu bila. Are sediul în Taipei Taiwan, Taiwan (ROC).

 6. VIKI PLAST KRASKA WLADYSLAW

  Polonia

  Compania VIKI PLAST KRASKA WLADYSLAW, care își desfășoară activitatea în domeniul Pixuri cu bila. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dopuri si capace din material plastic, Vesela si obiecte de unica folosinta din hartie si plastic, Dopuri si capace din material plastic, și Vesela si obiecte de unica folosinta din hartie si plastic. Are sediul în Pruszkow, Polonia.

 7. BIC NETHERLANDS B.V.

  Olanda

  Compania BIC NETHERLANDS B.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Birou - furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pixuri cu bila, și Pixuri cu bila. Are sediul în Roosendaal, Olanda.

 8. ZHEJIANG DANXIA STATIONERY CO., LTD

  China

  Compania ZHEJIANG DANXIA STATIONERY CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pixuri cu bila. Are sediul în Hangzhou, China.

 9. NANCHANG VALIN PEN INDUSTRY CO.,LTD

  China

  Compania NANCHANG VALIN PEN INDUSTRY CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pixuri cu bila. Are sediul în Guangzhou, China.

 10. MESSMER PEN GMBH

  Germania

  Compania MESSMER PEN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Birou - furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pixuri cu bila, și Pixuri cu bila. Are sediul în Emmendingen, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit