• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • pietre pretioase- semipretioase si perle

Rezultate pentru

Pietre pretioase- semipretioase si perle - Import export

 1. FREDIANI PIERRES PRECIEUSES

  Franta

  Compania FREDIANI PIERRES PRECIEUSES, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre geme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pietre pretioase, Pietre pretioase, semipretioase si perle, Pietre geme si minerale, Pietre pretioase, Pietre pretioase, semipretioase si perle, și Pietre geme si minerale. Are sediul în Nice, Franta.

 2. BALTICAMBRE

  Franta

  Compania BALTICAMBRE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterii fantezie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pietre geme si minerale, Pietre pretioase, semipretioase si perle, Pietre geme si minerale, Pietre pretioase, semipretioase si perle, amber, și Amber jewellery. Are sediul în Paris, Franta.

 3. ELLEERRE DI LUCA RIPA

  Italia

  Compania ELLEERRE DI LUCA RIPA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre pretioase, semipretioase si perle. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Articole religioase, Bijuterii fantezie, Coral, Articole religioase, Bijuterii fantezie, Coral, și articles with mother-of-pearl. Are sediul în Torre Del Greco, Italia.

 4. NETPERLES

  Franta

  Compania NETPERLES, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre pretioase, semipretioase si perle. Are sediul în Le Cannet Cedex, Franta.

 5. GOPIKA EXPORTS

  India

  Compania GOPIKA EXPORTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre pretioase, semipretioase si perle. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pietre geme, Pietre geme, Tourmaline, și Emeralds. Are sediul în Jaipur, India.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. FRAU KÖ, BASTELBEDARF UND SCHMUCKZUBEHÖR

  Germania

  Compania FRAU KÖ, BASTELBEDARF UND SCHMUCKZUBEHÖR, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre pretioase, semipretioase si perle. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile do-it-yourself items, și costume jewellery. Are sediul în Eschbach (markgräflerland), Germania.

 2. KOBE PRECIOUS PEARL & CO., LTD.

  Japonia

  Compania KOBE PRECIOUS PEARL & CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre pretioase, semipretioase si perle. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cultured pearls, japanese pearls, pearl necklaces, și pearls. Are sediul în Hyogo, Japonia.

 3. EUROGLASS S.R.L.

  Italia

  Compania EUROGLASS S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterii fantezie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pietre pretioase, semipretioase si perle, glass articles, pearls, glass pearls, și Pietre pretioase, semipretioase si perle. Are sediul în Venezia, Italia.

 4. L'ESSENCE DE GAIA

  Franta

  Compania L'ESSENCE DE GAIA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre pretioase, semipretioase si perle. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lithotherapy treatment using stones, Healthful Bracelets, incense, și stone costume jewellery. Are sediul în Le Muy, Franta.

 5. PINK CITY E.K.

  Germania

  Compania PINK CITY E.K., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre pretioase, semipretioase si perle. Are sediul în Berlin, Germania.

 1. NATURALWELLNESS S.R.L.

  Italia

  Compania NATURALWELLNESS S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre pretioase, semipretioase si perle. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pietre pretioase, bracelets, și Pietre pretioase. Are sediul în Cesena, Italia.

 2. O.M.SCHMIDT GBR - GOGORITAS®

  Germania

  Compania O.M.SCHMIDT GBR - GOGORITAS®, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre pretioase, semipretioase si perle. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bijuterii fantezie, semi precious, strass, Bijuterii fantezie, și rivets with rhinestones. Are sediul în WOLFSBURG, Germania.

 1. LA FOURMI

  Belgia

  Compania LA FOURMI, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Artizanat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pietre pretioase, semipretioase si perle, Pietre pretioase, semipretioase si perle, prefabricated units for tradesmen, și Christmas decorations. Are sediul în Overijse, Belgia.

 2. DE GOUDEN RAM

  Belgia

  Compania DE GOUDEN RAM, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre pretioase, semipretioase si perle. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bijuterii si podoabe, bronze necklaces, Amber jewellery, Bijuterii si podoabe, și jewels with non processed minerals. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 3. FRANCE PERLES

  Franta

  Compania FRANCE PERLES, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre pretioase, semipretioase si perle. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cultured pearls. Are sediul în Paris, Franta.

 4. SILVESTRO GIOIELLI DI CATOGGIO SILVESTRO

  Italia

  Compania SILVESTRO GIOIELLI DI CATOGGIO SILVESTRO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre pretioase, semipretioase si perle. Are sediul în Marsicovetere, Italia.

 5. BOTESSA

  Bulgaria

  Compania BOTESSA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Podoabe. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pietre pretioase, semipretioase si perle, custom-design jewellery, Pietre pretioase, semipretioase si perle, Handmade jewellery, și vintage accessories. Are sediul în Dobrich, Bulgaria.

 6. CRISTALCELESETE

  Belgia

  Compania CRISTALCELESETE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre pretioase, semipretioase si perle. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pietre pretioase, shipping throughout europe, retail sale, Pietre pretioase, și on-line boutique. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 7. AIGNER EDELSTEIN-UND PERLEN HANDELS GES.MBH

  Austria

  Compania AIGNER EDELSTEIN-UND PERLEN HANDELS GES.MBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Birou - furnituri, Bijuterii si podoabe, Pietre pretioase, semipretioase si perle, Diamante, Birou - furnituri, Bijuterii si podoabe, Pietre pretioase, semipretioase si perle, și Diamante. Are sediul în Wien, Austria.

 8. AMASI SRL

  Italia

  Compania AMASI SRL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre pretioase, semipretioase si perle. Are sediul în Milano, Italia.

 1. CAZORLA & MUÑOZ BUSINESS GROUP SL

  Spania

  Compania CAZORLA & MUÑOZ BUSINESS GROUP SL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre pretioase, semipretioase si perle. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bauturi - import-export, Import-export de petrol, Alimente - import-export, edible vegetable oils, Bauturi - import-export, Import-export de petrol, și Alimente - import-export. Are sediul în Malaga, Spania.

 2. TRUTH FINE JEWELLERS

  India

  Compania TRUTH FINE JEWELLERS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre pretioase, semipretioase si perle. Are sediul în Jaipur, India.

 3. WIENER EDELSTEIN ZENTRUM

  Austria

  Compania WIENER EDELSTEIN ZENTRUM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Birou - furnituri, Bijuterii si podoabe, Pietre pretioase, semipretioase si perle, Diamante, Birou - furnituri, Bijuterii si podoabe, Pietre pretioase, semipretioase si perle, și Diamante. Are sediul în Wien, Austria.

 4. BEAUMONDE

  Franta

  Compania BEAUMONDE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre pretioase, semipretioase si perle. Are sediul în Passy, Franta.

 5. RUDOLF FIEGLMÜLLER

  Austria

  Compania RUDOLF FIEGLMÜLLER, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Birou - furnituri, Bijuterii si podoabe, Pietre pretioase, semipretioase si perle, Pietre pretioase, Birou - furnituri, Bijuterii si podoabe, Pietre pretioase, semipretioase si perle, și Pietre pretioase. Are sediul în Groß-Enzersdorf, Austria.

 6. MINERALIUM.DE

  Germania

  Compania MINERALIUM.DE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase si neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cosmetice, Bijuterii si podoabe, Pietre pretioase, semipretioase si perle, Pietre pretioase, Cosmetice, Bijuterii si podoabe, Pietre pretioase, semipretioase si perle, și Pietre pretioase. Are sediul în Halver, Germania.

 7. ROLF GOERLITZ

  Germania

  Compania ROLF GOERLITZ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Birou - furnituri, Bijuterii si podoabe, Pietre pretioase, semipretioase si perle, Pietre pretioase, Birou - furnituri, Bijuterii si podoabe, Pietre pretioase, semipretioase si perle, și Pietre pretioase. Are sediul în Idar-Oberstein, Germania.

 8. ROY GOLDBERG

  Germania

  Compania ROY GOLDBERG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Birou - furnituri, Bijuterii si podoabe, Pietre pretioase, semipretioase si perle, Diamante, Birou - furnituri, Bijuterii si podoabe, Pietre pretioase, semipretioase si perle, și Diamante. Are sediul în Offenbach Am Main, Germania.

 9. ABRAMOWICZ

  Germania

  Compania ABRAMOWICZ, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre pretioase, semipretioase si perle. Are sediul în Stuttgart, Germania.

 10. DISTRIBUZIONE GEMME SRL

  Italia

  Compania DISTRIBUZIONE GEMME SRL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre pretioase, semipretioase si perle. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aquamarines. Are sediul în Vicenza, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit