• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • petrol - instalatii si echipamente de extractie

Rezultate pentru

Petrol - instalatii si echipamente de extractie - Import export

 1. MASSA PETROL MAKINE IÇ DIŞ TICARET ANONIM ŞIRKETI

  Turcia

  Compania MASSA PETROL MAKINE IÇ DIŞ TICARET ANONIM ŞIRKETI, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Petrol - instalatii si echipamente de extractie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Chemicals, Chocolate pots, plots drilled, și Machined parts. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. VIBTIS L.T.D

  Albania

  Compania VIBTIS L.T.D, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Controlul securitatii in industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Petrol - instalatii si echipamente de extractie, Automation and instrumentation, building materials industry trade associations, Petrol - instalatii si echipamente de extractie, și automated hydraulic equipment. Are sediul în Tirana, Albania.

 3. OPM BV - PRECISION MANUFACTURING

  Olanda

  Compania OPM BV - PRECISION MANUFACTURING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Petrol - instalatii si echipamente de extractie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Stainless steel precision tubes, CNC finishing, și Supply chain execution. Are sediul în Bakel, Olanda.

 4. NORDIC POWER TRANSMISSION & CONTROL AB

  Suedia

  Compania NORDIC POWER TRANSMISSION & CONTROL AB, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Petrol - instalatii si echipamente de extractie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pompe centrifuge, și Pompe centrifuge. Are sediul în Gothenburg, Suedia.

 5. GENERAL PETROLUEM EQUIPMENTS

  Turcia

  Compania GENERAL PETROLUEM EQUIPMENTS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Petrol - instalatii si echipamente de extractie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ground coffee, și tanks for liquid petroleum products. Are sediul în Istanbul, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. MANGIAROTTI SPA

  Italia

  Compania MANGIAROTTI SPA, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Petrochimie - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile GPL - instalatii industriale, Petrol - instalatii si echipamente de extractie, systems, machinery and equipment for the chemicals industry, systems and equipment for the oil, coal and natural gas industries, GPL - instalatii industriale, și Petrol - instalatii si echipamente de extractie. Are sediul în Sedegliano, Italia.

 2. FACTORY-PRODUCER OF UNIQUE PREPARATION FOR REMOVING POLLUTION BY PETROLEUM

  Ucraina

  Compania FACTORY-PRODUCER OF UNIQUE PREPARATION FOR REMOVING POLLUTION BY PETROLEUM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Petrol - instalatii si echipamente de extractie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Petrol - exploatare, Petroleum Tanks, și Petrol - exploatare. Are sediul în Odessa, Ucraina.

 3. ANSAMBLE SI SUBANSAMBLE MECANICE

  Romania

  Compania ANSAMBLE SI SUBANSAMBLE MECANICE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piese de schimb pentru automobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Extractie miniera - utilaje si materiale, Petrol - instalatii si echipamente de extractie, Materiale si echipament feroviar, Extractie miniera - utilaje si materiale, Petrol - instalatii si echipamente de extractie, și Materiale si echipament feroviar. Are sediul în Iasi, Romania.

 4. MATFOR

  Franta

  Compania MATFOR, care își desfășoară activitatea în domeniul Petrol - instalatii si echipamente de extractie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Foraje si sondaje - echipamente, Tevi si conducte din otel, Foraje si sondaje - echipamente, și Tevi si conducte din otel. Are sediul în LONS, Franta.

 5. COMBER PROCESS TECHNOLOGY

  Italia

  Compania COMBER PROCESS TECHNOLOGY, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Petrochimie - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Petrol - instalatii si echipamente de extractie, Cocsificare - instalatii si masini, Petrol - instalatii si echipamente de extractie, și Cocsificare - instalatii si masini. Are sediul în Carugate, Italia.

 1. SER S.P.A.

  Italia

  Compania SER S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Petrochimie - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse de curatare si intretinere, uz industrial, Petrol - instalatii si echipamente de extractie, Produse de curatare si intretinere, uz industrial, și Petrol - instalatii si echipamente de extractie. Are sediul în Santena, Italia.

 2. PNNPLUS GMBH

  Austria

  Compania PNNPLUS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Petrol - instalatii si echipamente de extractie. Are sediul în Klingenbach, Austria.

 1. ROBBINS & MYERS BELGIUM (R&M ENERGY)

  Belgia

  Compania ROBBINS & MYERS BELGIUM (R&M ENERGY), este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze naturale - instalatii si echipamente de extractie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Petrol - instalatii si echipamente de extractie, Petrol - instalatii si echipamente de extractie, și pharmaceutical packaging. Are sediul în Chaineux, Belgia.

 2. KURVERS PIPING ITALY S.R.L.

  Italia

  Compania KURVERS PIPING ITALY S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Petrochimie - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Petrol - instalatii si echipamente de extractie, Cocsificare - instalatii si masini, Petrol - instalatii si echipamente de extractie, și Cocsificare - instalatii si masini. Are sediul în Bergamo, Italia.

 3. PETROCONSULT S.R.L.

  Romania

  Compania PETROCONSULT S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Proiectare - sisteme si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Petrol - instalatii si echipamente de extractie, Marketing - cercetari, Petrol - instalatii si echipamente de extractie, și Marketing - cercetari. Are sediul în Ploiesti, Romania.

 4. ALFA S.R.L.

  Italia

  Compania ALFA S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Petrochimie - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Petrol - instalatii si echipamente de extractie, Cocsificare - instalatii si masini, Petrol - instalatii si echipamente de extractie, și Cocsificare - instalatii si masini. Are sediul în Calderara Di Reno, Italia.

 5. RIZZI ENGINEERING S.R.L.

  Italia

  Compania RIZZI ENGINEERING S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Petrochimie - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Petrol - instalatii si echipamente de extractie, Cocsificare - instalatii si masini, Petrol - instalatii si echipamente de extractie, și Cocsificare - instalatii si masini. Are sediul în Adro, Italia.

 6. CIMCO EUROPE S.R.L.

  Italia

  Compania CIMCO EUROPE S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Petrochimie - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Petrol - instalatii si echipamente de extractie, Cocsificare - instalatii si masini, Petrol - instalatii si echipamente de extractie, și Cocsificare - instalatii si masini. Are sediul în Gallarate, Italia.

 7. I O S TUBULAR MANAGEMENT AS

  Norvegia

  Compania I O S TUBULAR MANAGEMENT AS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Petrol - instalatii si echipamente de extractie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Foraje si sondaje - echipamente, și Foraje si sondaje - echipamente. Are sediul în Tananger, Norvegia.

 8. FORSEV S.A.

  Romania

  Compania FORSEV S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Foraje si sondaje - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Feronerie, Petrol - instalatii si echipamente de extractie, Feronerie, și Petrol - instalatii si echipamente de extractie. Are sediul în Drobeta Turnu Severin, Romania.

 1. OSL GROUP

  Franta

  Compania OSL GROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Petrol - instalatii si echipamente de extractie. Are sediul în BEZIERS, Franta.

 2. LESNIER ET BERNARD SAS

  Franta

  Compania LESNIER ET BERNARD SAS, care își desfășoară activitatea în domeniul Foraje si sondaje - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Petrol - instalatii si echipamente de extractie, și Petrol - instalatii si echipamente de extractie. Are sediul în Plérin, Franta.

 3. BENOIL SERVICES LIMITED

  Regatul Unit

  Compania BENOIL SERVICES LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Foraje si sondaje - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Petrol - instalatii si echipamente de extractie, și Petrol - instalatii si echipamente de extractie. Are sediul în Newbury, Regatul Unit.

 4. INTERNATIONAL DE PRODUITS ET DE SERVICES INDUSTRIELS (SOCIETE)

  Franta

  Compania INTERNATIONAL DE PRODUITS ET DE SERVICES INDUSTRIELS (SOCIETE), este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Foraje si sondaje - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Petrol - instalatii si echipamente de extractie, și Petrol - instalatii si echipamente de extractie. Are sediul în Courbevoie, Franta.

 5. INDUSTRIALEXPORT

  Romania

  Compania INDUSTRIALEXPORT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Detergenti de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje si materiale pentru industria chimica, Petrol - instalatii si echipamente de extractie, Oteluri si metale - modelare si taiere, Utilaje si materiale pentru industria chimica, Petrol - instalatii si echipamente de extractie, și Oteluri si metale - modelare si taiere. Are sediul în Bucuresti, Romania.

 6. STIMPEX S.A.

  Romania

  Compania STIMPEX S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Balistica - material si testare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Petrol - instalatii si echipamente de extractie, și Petrol - instalatii si echipamente de extractie. Are sediul în Bucharest, Romania.

 7. APPLUS RTD UK LIMITED

  Regatul Unit

  Compania APPLUS RTD UK LIMITED, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Foraje si sondaje - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Petrol - instalatii si echipamente de extractie, și Petrol - instalatii si echipamente de extractie. Are sediul în Grangemouth, Regatul Unit.

 8. ATEC S.R.L.

  Italia

  Compania ATEC S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Petrochimie - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Petrol - instalatii si echipamente de extractie, Cocsificare - instalatii si masini, Petrol - instalatii si echipamente de extractie, și Cocsificare - instalatii si masini. Are sediul în Milano, Italia.

 9. HOUSTON ENGINEERS LIMITED

  Regatul Unit

  Compania HOUSTON ENGINEERS LIMITED, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze naturale - instalatii si echipamente de extractie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Petrol - instalatii si echipamente de extractie, și Petrol - instalatii si echipamente de extractie. Are sediul în Aberdeen, Regatul Unit.

 10. MEHANIK

  Ucraina

  Compania MEHANIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Petrol - instalatii si echipamente de extractie. Are sediul în Kalush, Ucraina.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Petrol - instalatii si echipamente de extractie - Import export

Număr de rezultate

1.329 Intreprinderile