• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • parchet

Rezultate pentru

Parchet - Import export

 1. ITLAS

  Italia

  Verified by europages badge

  A leading manufacturer of pre-finished wood flooring, Itlas was founded in 1988. Tavole del Piave, Assi del Cansiglio and Legni del Doge are its classic lines which are internationally renowned since they use certified raw materials and are 100% Made in Italy. Through cooperation with a network of architects and designers, the company has extended its product range to include wood items for home décor with the “i Massivi” furniture collections, “5.5” cladding and Progetto Bagno for bathroom fittings.

 2. DUE CI ELLE - WOODEN FLOORS PAVIMENTI IN LEGNO SU MISURA

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania DUE CI ELLE - WOODEN FLOORS PAVIMENTI IN LEGNO SU MISURA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Parchet. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile parquet, varnishing of parquet and wooden floors, parquet laid, parquet repairs, parquet restoration, prefinished parquet, laminated parquet, kitchen parquet, și decorated parquet. Are sediul în Follina, Italia.

 3. FRATELLI SGAMBETTERRA

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania FRATELLI SGAMBETTERRA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Parchet. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile parquet, SAWMILL, outdoor flooring, olive wood, olive planks, olive sawing, olive trunks, semi-finished olive, și parquet manufactured. Are sediul în Rizziconi, Italia.

 4. SCHLAU GROSSHANDELS GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania SCHLAU GROSSHANDELS GMBH & CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Parchet. Are sediul în Porta Westfalica, Germania.

 5. INDOTEC DOPPELBODENSYSTEME GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania INDOTEC DOPPELBODENSYSTEME GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Parchet. Are sediul în Neustadt, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. MERCER TORGAU GMBH & CO.KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania MERCER TORGAU GMBH & CO.KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Paleti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn brut, Lemn taiat si tratat, Placi de lemn, Parchet, Structura de rezistenta din lemn, Ambalaje din lemn, Lemn - articole, Import-export - lemn, și Fundatii. Are sediul în Torgau, Germania.

 2. ALFRED GLOCKER KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ALFRED GLOCKER KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Parchet. Are sediul în Mannheim, Germania.

 3. W. LANDSMANN E.K.

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania W. LANDSMANN E.K., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Parchet. Are sediul în Mülheim, Germania.

 4. DPP LUX SARL

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania DPP LUX SARL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurari si renovari de imobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ipsos si produse din ipsos, Tapet, Parchet, Ipsos si produse din ipsos, Tapet, și Parchet. Are sediul în Paris, Franta.

 5. EPARDOSELI RETAIL SRL

  Romania

  Suntem una din cele mai importante companii din industria pardoselilor din Romania. Garantam solutii integrate pentru pardoseli si suprafete rezidentiale, comerciale si sportive pentru arhitecti, meseriasi din domeniul constructiilor, executanti de lucrari, distribuitori. Suntem una din cele dinamice companii din domeniu de piata. In ultimii ani compania s-a extins intr-un ritm constant si rapid, dar pe langa calcule si cifre, cel mai important capital al modelului de business ePardoseli.ro este cel uman. Angajatii care lucreaza in compania noastra alcatuiesc o familie, dinamica, pragmatica si mereu atenta la cerintele, planurile si nevoile clientilor si partenerilor nostri.La ePardoseli.ro, clientii nostri pot alege articole si materiale pentru amenajari interioare, accesorii si produse necesare pentru punerea in practica a celor mai indraznete proiecte din domeniu amenajarilor si designului interior si exterior. Gama produselor comercializate este extrem de generoasa acestea provenind de la producatori nationali sau din importuri - Italia, Spania, Polonia, Belgia, Germania si Franta.ePardoseli.ro inseamna servicii de calitate care insotesc si completeaza cumparaturile pe care clientii le fac in showroom-ul sau pe site-ul nostru. Pe langa consiliere, consultanta si serviciile oferite, ePardoseli.ro se transforma practic intr-o invitatie de a reveni oricand intr-un mediu prietenos si placut, atent si flexibil, dedicat planurilor celor pretentiosi, harnici si intreprinzatori.

 1. VISSER PARKET

  Olanda

  Compania VISSER PARKET, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Parchet. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile parquet repairs, parquet floor smoothing, parquet glues, și wood floor refurbishing. Are sediul în Rijssen, Olanda.

 2. WOOD UKRDIM - CARPENTRY WORKSHOP

  Ucraina

  Compania WOOD UKRDIM - CARPENTRY WORKSHOP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - produse finite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn - articole, Parchet, Visable supports the Ukrainian companies, Lemn - articole, Parchet, wooden furniture, furniture manufacture, și Visable supports the Ukrainian companies. Are sediul în Kiev, Ucraina.

 1. ML WOODLAND

  Ucraina

  Compania ML WOODLAND, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Parchet. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Visable supports the Ukrainian companies, și Visable supports the Ukrainian companies. Are sediul în Krivoy Rog, Ucraina.

 2. PPS GALEKOVIC PARQUET FACTORY

  Croatia

  Compania PPS GALEKOVIC PARQUET FACTORY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Parchet, Parchet, traditional parquet, flooring, și parquet. Are sediul în Velika Gorica, Croatia.

 3. MORENO COMERCIAL, AGENTE COMERCIAL

  Spania

  Compania MORENO COMERCIAL, AGENTE COMERCIAL, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Parchet. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Floating parquet flooring. Are sediul în Madrid, Spania.

 4. DENDRO PARKE

  Turcia

  Compania DENDRO PARKE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Parchet. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile prefinished parquet, și wooden floor coverings. Are sediul în Mecidiyeköy, Turcia.

 5. ZHEJIANG DADONGWU GREEN HOME WOOD CO., LTD.

  China

  Compania ZHEJIANG DADONGWU GREEN HOME WOOD CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Parchet. Are sediul în Huzhou, Zhejiang, China.

 6. PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE ROOF - REED

  Polonia

  Compania PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE ROOF - REED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn brut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Structura de rezistenta din lemn, Placi de lemn, Parchet, Structura de rezistenta din lemn, Placi de lemn, și Parchet. Are sediul în Skulsk, Polonia.

 7. RAUMTREND HINZE GMBH

  Germania

  Compania RAUMTREND HINZE GMBH, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Parchet. Are sediul în Darmstadt, Germania.

 8. PERITO ESPERTO IN LEGNO TECNICO DEL LGNO ESEGUE PERIZIE SUO CONSULENTE PARQUET CTU DEL TRIBUNALE

  Italia

  Compania PERITO ESPERTO IN LEGNO TECNICO DEL LGNO ESEGUE PERIZIE SUO CONSULENTE PARQUET CTU DEL TRIBUNALE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Parchet. Are sediul în Caserta, Italia.

 1. PENNACCHIONI SPA

  Italia

  Compania PENNACCHIONI SPA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Parchet. Are sediul în Falconara Marittima, Italia.

 2. KM PAR-KER EPITOIPARI ES SZOLGALTATO KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG

  Ungaria

  Compania KM PAR-KER EPITOIPARI ES SZOLGALTATO KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG, care își desfășoară activitatea în domeniul Tamplarie si dulgherie - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Covoare si mochete, Parchet, Scari si balustrade, Covoare si mochete, Parchet, și Scari si balustrade. Are sediul în Budapest, Ungaria.

 3. JANSER GMBH

  Austria

  Compania JANSER GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Parchet. Are sediul în Lenzing, Austria.

 4. HOLZWERKSTOFFE NOTTER AG

  Elvetia

  Compania HOLZWERKSTOFFE NOTTER AG, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Parchet. Are sediul în Bremgarten, Elvetia.

 5. BERG MIM.INŞ.LTD.ŞTI.

  Turcia

  Compania BERG MIM.INŞ.LTD.ŞTI., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Parchet. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile laminated parquet, și parquet and wooden floor vitrification. Are sediul în Bursa, Turcia.

 6. THG HANDELS GMBH

  Germania

  Compania THG HANDELS GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Parchet. Are sediul în Berlin, Germania.

 7. FIEGER LAMELLENFENSTER GMBH

  Germania

  Compania FIEGER LAMELLENFENSTER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje din lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Structura de rezistenta din lemn, Parchet, Lemn - produse semifinite, Structura de rezistenta din lemn, Parchet, Lemn - produse semifinite, și air conditioning and ventilation systems for buildings. Are sediul în Birkenau, Germania.

 8. PAUL SCHNEIDER SONNENSCHUTZ & INSEKTENSCHUTZ

  Elvetia

  Compania PAUL SCHNEIDER SONNENSCHUTZ & INSEKTENSCHUTZ, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Parchet. Are sediul în Flaach, Elvetia.

 9. LIPA PARQUET FACTORY

  Croatia

  Compania LIPA PARQUET FACTORY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Parchet. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn - articole, decorated parquet, parquet, Lemn - articole, și finished parquet. Are sediul în NOVI MAROF, Croatia.

 10. HARDENBERG DESIGN GMBH

  Germania

  Compania HARDENBERG DESIGN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Parchet. Are sediul în Northeim, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Parchet - Import export

Număr de rezultate

17.684 Intreprinderile