• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • ortodontie - instrumente

Rezultate pentru

Ortodontie - instrumente - Import export

 1. K R SURGICAL

  Pakistan

  Compania K R SURGICAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Chirurgie - instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ortodontie - instrumente, dental grinding materials and instruments, și Ortodontie - instrumente. Are sediul în Sialkot, Pakistan.

 2. PROFIMED DENTALVERTRIEBS- UND PROPHYLAXE GESELLSCHAFT MBH

  Germania

  Compania PROFIMED DENTALVERTRIEBS- UND PROPHYLAXE GESELLSCHAFT MBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Ortodontie - instrumente. Are sediul în Stephanskirchen, Germania.

 3. ORTHO-TRENDS

  Belgia

  Compania ORTHO-TRENDS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabinete si servicii medicale specializate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ortodontie - instrumente, orthodontics, mobile dentistry equipment, Ortodontie - instrumente, și fixed dentistry equipment. Are sediul în Sint-Denijs-Westrem, Belgia.

 4. MERIDIAN DENTAL-SURGICAL INSTRUMENTS

  Iran

  Compania MERIDIAN DENTAL-SURGICAL INSTRUMENTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Stomatologie - echipamente si instrumentar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ortodontie - instrumente, dental dynamic instruments, și Ortodontie - instrumente. Are sediul în Teheran, Iran.

 5. JANBRO INSTRUMENTS

  Pakistan

  Compania JANBRO INSTRUMENTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Stomatologie - instrumentar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ortodontie - instrumente, și Ortodontie - instrumente. Are sediul în Sialkot, Pakistan.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. HAMPSTEAD ORTHODONTIC PRACTICE

  Regatul Unit

  Compania HAMPSTEAD ORTHODONTIC PRACTICE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ortodontie - instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile orthodontics, braces, și orthodontic oral surgery. Are sediul în London, Regatul Unit.

 2. CALIDENTAL

  Spania

  Compania CALIDENTAL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ortodontie - instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile orthodontics. Are sediul în Mairena Del Aljarafe, Sevilla, Spania.

 3. ORTODONTA MARZENA STĘPKOWSKA

  Polonia

  Compania ORTODONTA MARZENA STĘPKOWSKA, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Ortodontie - instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile mobile dentistry equipment, fixed dentistry equipment, stomatology, și transparent appliances for dentistry. Are sediul în Ząbkowice Śląskie, Polonia.

 4. DEVA TIBBI MALZEMELER SAN. TIC. LTD. ŞTI.

  Turcia

  Compania DEVA TIBBI MALZEMELER SAN. TIC. LTD. ŞTI., care își desfășoară activitatea în domeniul Ortodontie - instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile surgical instruments, plates, medical surgeon, și Orthopedic products. Are sediul în İstanbul, Turcia.

 5. SURGI-TEC NV

  Belgia

  Compania SURGI-TEC NV, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ortodontie - instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale medicale, contract manufacturing, maxillo-facial surgery, și Materiale medicale. Are sediul în Sint-Denis-Westrem, Belgia.

 1. LUCENT IMPEX

  Pakistan

  Compania LUCENT IMPEX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ortodontie - articole si furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ortodontie - instrumente, Chirurgie - instrumente, dental dynamic instruments, Ortodontie - instrumente, și Chirurgie - instrumente. Are sediul în Sialkot, Pakistan.

 2. BRITE MEDICAL INDUSTRY

  Pakistan

  Compania BRITE MEDICAL INDUSTRY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Optica medicala si chirurgicala - instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Chirurgie - instrumente, Ortodontie - instrumente, Ingrijiri estetice - instrumente, Chirurgie - instrumente, Ortodontie - instrumente, și Ingrijiri estetice - instrumente. Are sediul în Sialkot, Pakistan.

 1. MEDICAL VOICE INDUSTRIES

  Pakistan

  Compania MEDICAL VOICE INDUSTRIES, care își desfășoară activitatea în domeniul Chirurgie - instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ortodontie - instrumente, Ingrijiri estetice - instrumente, surgical forceps, surgical instruments, Ortodontie - instrumente, și Ingrijiri estetice - instrumente. Are sediul în Sialkot, Pakistan.

 2. STEELPRO DENTAL INSTRUMENTS

  Statele Unite ale Americii

  Compania STEELPRO DENTAL INSTRUMENTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ortodontie - instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile periodontics. Are sediul în Stafford,, Statele Unite ale Americii.

 3. CENTRALDENT

  Spania

  Compania CENTRALDENT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ortodontie - instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Stomatologie - furnituri, dentistry items, și Stomatologie - furnituri. Are sediul în Gijón, Spania.

 4. ELTZ KIDS

  Austria

  Compania ELTZ KIDS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ortodontie - instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile orthodontic oral surgery. Are sediul în Wien, Austria.

 5. SANATMETAL ORTHOPÉDIAI ÉS TRAUMATOLÓGIAI ESZKÖZÖKET GYÁRTÓ KFT.

  Ungaria

  Compania SANATMETAL ORTHOPÉDIAI ÉS TRAUMATOLÓGIAI ESZKÖZÖKET GYÁRTÓ KFT., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Stomatologie - echipamente si instrumentar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ortodontie - instrumente, și Ortodontie - instrumente. Are sediul în Eger, Ungaria.

 6. KHYBER IMPEX

  Spania

  Compania KHYBER IMPEX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ortodontie - instrumente. Are sediul în Sabadell, Spania.

 7. NORSUD COMMERCIALES SAS

  Franta

  Compania NORSUD COMMERCIALES SAS, care își desfășoară activitatea în domeniul Stomatologie - echipamente si instrumentar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ortodontie - instrumente, și Ortodontie - instrumente. Are sediul în Taluyers, Franta.

 8. ORTHO PLUS

  Franta

  Compania ORTHO PLUS, care își desfășoară activitatea în domeniul Stomatologie - echipamente si instrumentar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ortodontie - instrumente, și Ortodontie - instrumente. Are sediul în Igny, Franta.

 1. MIKRONA DENTALTECHNIK VERTRIEBS GMBH

  Germania

  Compania MIKRONA DENTALTECHNIK VERTRIEBS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ortodontie - articole si furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ortodontie - instrumente, și Ortodontie - instrumente. Are sediul în Ismaning, Germania.

 2. ODONTOS B.V.

  Olanda

  Compania ODONTOS B.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Stomatologie - echipamente si instrumentar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ortodontie - instrumente, și Ortodontie - instrumente. Are sediul în Nieuwegein, Olanda.

 3. RMO EUROPE

  Franta

 4. MADDALENA BRUNO

  Italia

 5. INTER S.A.T. S.R.L.

  Italia

 6. SHEFFIELD ORTHODONTIC LABORATORIES LIMITED

  Regatul Unit

 7. ZAINS MEDICAL IMAGE

  Pakistan

  Compania ZAINS MEDICAL IMAGE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Chirurgie - instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Veterinare - echipamente si instrumentar, Ortodontie - articole si furnituri, Veterinare - echipamente si instrumentar, și Ortodontie - articole si furnituri. Are sediul în Sialkot, Pakistan.