• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • navigatie - armare pentru pescuit

Rezultate pentru

Navigatie - armare pentru pescuit - Import export

 1. BIANCO DI MAZARA SRL

  Italia

  Compania BIANCO DI MAZARA SRL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Navigatie - armare pentru pescuit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peste - import-export, king shrimps, shrimp, Peste - import-export, și frozen fish export. Are sediul în Mazara Del Vallo, Italia.

 2. VISHANDEL LUK

  Belgia

  Compania VISHANDEL LUK, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Restaurante, catering si livrari de produse alimentare, Navigatie - armare pentru pescuit, Restaurante, catering si livrari de produse alimentare, fish serving plate, mussels, și Navigatie - armare pentru pescuit. Are sediul în Oostende, Belgia.

 3. OPENSEA YACHTING

  Grecia

  Compania OPENSEA YACHTING, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Navigatie - armare pentru pescuit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile yacht rental, yachts, multihull sailing boats, și catamarans. Are sediul în Athens, Grecia.

 4. SIROCO REPRESENTAÇÕES NÁUTICAS SA

  Portugalia

  Compania SIROCO REPRESENTAÇÕES NÁUTICAS SA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Navigatie - armare pentru pescuit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile nautical sports and sailing equipment. Are sediul în Carnaxide, Portugalia.

 5. ADRIA EXPERIENCE

  Elvetia

  Compania ADRIA EXPERIENCE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Navigatie - armare pentru pescuit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pleasure sailing boats, yachts, Wines - Croatia, și cruise ships. Are sediul în Zürich, Elvetia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. MEDITERRANEA DI NAVIGAZIONE S.P.A.

  Italia

  Compania MEDITERRANEA DI NAVIGAZIONE S.P.A., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Armatori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Navigatie - armare pentru comert, Navigatie - armare pentru pescuit, Navigatie - armare pentru comert, și Navigatie - armare pentru pescuit. Are sediul în Ravenna, Italia.

 2. DITTA GAETANO D'ALESIO DI ANTONIO E NELLO D'ALESIO S.A.S.

  Italia

  Compania DITTA GAETANO D'ALESIO DI ANTONIO E NELLO D'ALESIO S.A.S., care își desfășoară activitatea în domeniul Armatori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Navigatie - armare pentru comert, Navigatie - armare pentru pescuit, Navigatie - armare pentru comert, și Navigatie - armare pentru pescuit. Are sediul în Livorno, Italia.

 3. OTTAVIO NOVELLA S.P.A.

  Italia

  Compania OTTAVIO NOVELLA S.P.A., care își desfășoară activitatea în domeniul Armatori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Navigatie - armare pentru comert, Navigatie - armare pentru pescuit, Navigatie - armare pentru comert, și Navigatie - armare pentru pescuit. Are sediul în Genova, Italia.

 4. AMATHUS PUBLIC LTD

  Cipru

  Compania AMATHUS PUBLIC LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Armatori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hotel, Navigatie - armare pentru pescuit, Hotel, și Navigatie - armare pentru pescuit. Are sediul în Limassol, Cipru.

 5. K - SHIPS S.R.L.

  Italia

  Compania K - SHIPS S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Armatori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Navigatie - armare pentru comert, Navigatie - armare pentru pescuit, Navigatie - armare pentru comert, și Navigatie - armare pentru pescuit. Are sediul în Genova, Italia.

 1. STRANDBY NET A/S

  Danemarca

  Compania STRANDBY NET A/S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Navigatie - armare pentru pescuit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Articole pentru pescuit, Vanatoare si pescuit - haine, Articole pentru pescuit, și Vanatoare si pescuit - haine. Are sediul în Strandby, Danemarca.

 2. ARMEMENT FATOU MBENGUE SARL

  Senegal

  Compania ARMEMENT FATOU MBENGUE SARL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Navigatie - armare pentru pescuit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wholesale fish sales, și marketing and export. Are sediul în Dakar, Senegal.

 1. ADOR MARE S.R.L.

  Italia

  Compania ADOR MARE S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Armatori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Navigatie - armare pentru comert, Navigatie - armare pentru pescuit, Navigatie - armare pentru comert, și Navigatie - armare pentru pescuit. Are sediul în Palermo, Italia.

 2. HERMANOS GANDON SA

  Spania

  Compania HERMANOS GANDON SA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Armatori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Navigatie - armare pentru pescuit, și Navigatie - armare pentru pescuit. Are sediul în Cangas, Spania.

 3. JANSON FISHERY

  Regatul Unit

  Compania JANSON FISHERY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Navigatie - armare pentru pescuit. Are sediul în Nottingham, Regatul Unit.

 4. STE BOULONNAISE D ARMEMENT LE GARREC

  Franta

  Compania STE BOULONNAISE D ARMEMENT LE GARREC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Armatori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Navigatie - armare pentru pescuit, și Navigatie - armare pentru pescuit. Are sediul în Boulogne Sur Mer, Franta.

 5. ARMEMENT BIGOUDEN SA

  Franta

  Compania ARMEMENT BIGOUDEN SA, care își desfășoară activitatea în domeniul Armatori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Navigatie - armare pentru pescuit, și Navigatie - armare pentru pescuit. Are sediul în Guilvinec, Franta.

 6. DUVAL POINT LODGE

  Canada

  Compania DUVAL POINT LODGE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Navigatie - armare pentru pescuit. Are sediul în Port Hardy,british Columbia ,canada, Canada.

 7. ANDENESFISK AS

  Norvegia

 8. PESQUERA ESTEVEZ LINO SA

  Spania

 1. SILDCO AS

  Norvegia

 2. CENTROMOR S.A.

  Polonia

 3. MICHELE BOTTIGLIERI ARMATORE S.P.A.

  Italia

 4. VELASPEX S.L.

  Spania

 5. INARME S.P.A.

  Italia

 6. AS HANSVIKFISK

  Norvegia

 7. BRØDRENE RØSAND AS

  Norvegia

 8. GARDAR AS

  Norvegia

 9. MARITUNA D.D.

  Croatia

 10. STEMA S.R.L.

  Italia