• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • nave - reparare si intretinere

Rezultate pentru

Nave - reparare si intretinere - Import export

 1. ASTILLEROS CARDAMA

  Spania

  Compania ASTILLEROS CARDAMA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Santiere navale - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Santiere navale - reparatii si intretinere, Constructii navale, Nave - reparare si intretinere, shipyards, Santiere navale - reparatii si intretinere, Constructii navale, și Nave - reparare si intretinere. Are sediul în Vigo-Pontevedra, Spania.

 2. MS INVEST POLAND SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania MS INVEST POLAND SP. Z O.O., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Nave - reparare si intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisari, Constructii - finisaje, Santiere navale - reparatii si intretinere, Finisari, Constructii - finisaje, marine engineering, și Santiere navale - reparatii si intretinere. Are sediul în Gdynia, Polonia.

 3. N. BOGDANOS MARINE BUREAU LTD.

  Grecia

  Compania N. BOGDANOS MARINE BUREAU LTD., este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Nave - reparare si intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile accessories and equipment for ships and sailboats, și commercial representation services. Are sediul în Piraeus, Grecia.

 4. PSOMAKARA DIVING SERVICES & CONSULTING CO.

  Grecia

  Compania PSOMAKARA DIVING SERVICES & CONSULTING CO., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Nave - reparare si intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lucrari maritime, portuare si submarine, și Lucrari maritime, portuare si submarine. Are sediul în Athens, Grecia.

 5. TURKISH-SHIPYARDS SHIP REPAIR

  Turcia

  Compania TURKISH-SHIPYARDS SHIP REPAIR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Santiere navale - reparatii si intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Nave - reparare si intretinere, Repairs and maintenance, ship, ship repairs, și Nave - reparare si intretinere. Are sediul în Istanbul, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. COTERENA SL

  Spania

  Compania COTERENA SL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Nave - reparare si intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichgerie navala, Tinichgerie navala, shipyards, Repairs and maintenance, ship, și Onshore cogeneration. Are sediul în Vigo-Pontevedra, Spania.

 2. INN - OVATION SRL

  Italia

  Compania INN - OVATION SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Nave - reparare si intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare, boat polish, Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare, high precision polishing, și ship maintenance. Are sediul în Dolo, Italia.

 3. NAUTIEL SERVICE SL

  Spania

  Compania NAUTIEL SERVICE SL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Nave - reparare si intretinere. Are sediul în Barcelona, Spania.

 4. KAOTECH MARINE SERVICES SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania KAOTECH MARINE SERVICES SP. Z O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Nave - reparare si intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piese de schimb pentru barci cu motor diesel, Mecanica navala, ship repairs, Piese de schimb pentru barci cu motor diesel, Mecanica navala, și Repair of diesel marine engines. Are sediul în Swinoujscie, Polonia.

 5. UWS BALTIC OÜ

  Estonia

  Compania UWS BALTIC OÜ, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari maritime, portuare si submarine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Nave - reparare si intretinere, Nave - reparare si intretinere, și underwater welding and cutting. Are sediul în Tallinn, Estonia.

 1. YACHTFINISHING

  Polonia

  Compania YACHTFINISHING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Nave - reparare si intretinere. Are sediul în Gdansk, Polonia.

 2. ELIAS BLANCO SL

  Spania

  Compania ELIAS BLANCO SL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Nave - reparare si intretinere. Are sediul în Algeciras, Spania.

 1. PLATAFORMAS Y PANTALANES S.L

  Spania

  Compania PLATAFORMAS Y PANTALANES S.L, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Nave - reparare si intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile platform hire, și platforms. Are sediul în Alaquàs, Spania.

 2. DELTA DIESEL SL

  Spania

  Compania DELTA DIESEL SL, care își desfășoară activitatea în domeniul Nave - reparare si intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile marine diesel engines, și marine engines. Are sediul în Santa Ponça (calviá)-Illes Balears, Spania.

 3. ALFATECHNIC MAKINA SANAYI VE DIS TICARET LTD. STI.

  Turcia

  Compania ALFATECHNIC MAKINA SANAYI VE DIS TICARET LTD. STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Nave - reparare si intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile manual application painting machine. Are sediul în Tuzla, Turcia.

 4. NAFTOSOL LTD. - MARINE MAINTENANCE

  Grecia

  Compania NAFTOSOL LTD. - MARINE MAINTENANCE, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Nave - reparare si intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ship repairs, și engine overhaul. Are sediul în Piraeus, Grecia.

 5. VALGES

  Spania

  Compania VALGES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mine si cariere - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Nave - reparare si intretinere, accessories for aeronautics, Spare parts production, military aircraft, și Nave - reparare si intretinere. Are sediul în Valencia, Spania.

 6. BEVALDIA DIVING SERVICES

  Grecia

  Compania BEVALDIA DIVING SERVICES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Nave - reparare si intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lucrari maritime, portuare si submarine, și Lucrari maritime, portuare si submarine. Are sediul în Athens, Grecia.

 7. C.N. FERRINHA

  Portugalia

  Compania C.N. FERRINHA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Parame. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Nave - reparare si intretinere, Sudarea otelurilor si a metalelor - lucrari, Nave - reparare si intretinere, Sudarea otelurilor si a metalelor - lucrari, Repairs and maintenance, ship, și port assistance. Are sediul în Leixões Porto, Portugalia.

 8. CMS DOMESTIC AND FOREIGN TRADE CO., INC.

  Turcia

  Compania CMS DOMESTIC AND FOREIGN TRADE CO., INC., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Nave - reparare si intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile industrial painting. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. STEREONAVAL

  Spania

  Compania STEREONAVAL, care își desfășoară activitatea în domeniul Nave - aparate si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Echipament electronic pentru nave, Nave - reparare si intretinere, Ambarcatiuni de agrement, Echipament electronic pentru nave, Nave - reparare si intretinere, Ambarcatiuni de agrement, și accessories for sailing boats. Are sediul în Alicante, Spania.

 2. NAVALRIA - DOCAS, CONSTRUCOES E REPARACOES NAVAIS, S.A.

  Portugalia

  Compania NAVALRIA - DOCAS, CONSTRUCOES E REPARACOES NAVAIS, S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii navale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Nave - reparare si intretinere, Santiere navale - reparatii si intretinere, Nave - reparare si intretinere, și Santiere navale - reparatii si intretinere. Are sediul în Aveiro, Portugalia.

 3. NAVALSERVICE MARSELLA

  Italia

  Compania NAVALSERVICE MARSELLA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Santiere navale - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Nave - reparare si intretinere, Piese de schimb pentru barci cu motor diesel, Santiere navale - reparatii si intretinere, marine diesel engines, Nave - reparare si intretinere, Piese de schimb pentru barci cu motor diesel, și Santiere navale - reparatii si intretinere. Are sediul în Surano, Italia.

 4. ZOEPFFEL & SCHNEIDER GMBH

  Germania

  Compania ZOEPFFEL & SCHNEIDER GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Nave - reparare si intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Santiere navale - reparatii si intretinere, Santiere navale - reparatii si intretinere, boating accessories, și shipyards. Are sediul în Hamburg, Germania.

 5. SHIELD MARINE

  Turcia

  Compania SHIELD MARINE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Nave - reparare si intretinere. Are sediul în Izmir, Turcia.

 6. SWITCH ENGINEERING LTD

  Regatul Unit

  Compania SWITCH ENGINEERING LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Nave - reparare si intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile assembly of steel structural metalwork for construction, metalwork, boat building, și boat engine repair. Are sediul în Southampton, Regatul Unit.

 7. BASNAV SHIPPING & ENGINEERING COMPANY SL

  Spania

  Compania BASNAV SHIPPING & ENGINEERING COMPANY SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Nave - reparare si intretinere. Are sediul în Denia, Spania.

 8. SEANERGY

  Franta

  Compania SEANERGY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Nave - reparare si intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Nave - aparate si echipamente, Piese de schimb pentru barci cu motor diesel, Intretinere industriala, Nave - aparate si echipamente, Piese de schimb pentru barci cu motor diesel, și Intretinere industriala. Are sediul în La Farlede, Franta.

 9. DALES MARINE SERVICES

  Regatul Unit

  Compania DALES MARINE SERVICES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Nave - reparare si intretinere. Are sediul în Aberdeen, Regatul Unit.

 10. FULL NAUTIC SL

  Spania

  Compania FULL NAUTIC SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Nave - reparare si intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ship repairs. Are sediul în Montmelò, Spania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit