• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • mortaruri si cimenturi refractare

Rezultate pentru

Mortaruri si cimenturi refractare - Import export

 1. VATROSTALAC D.O.O.

  Croatia

  Verified by europages badge

  Compania VATROSTALAC D.O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mortaruri si cimenturi refractare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale si produse refractare, refractory concrete, refractory material, Materiale si produse refractare, insulating concrete, Monolithic refractories, Refractory concrete torkret, cement mortars, și heat insulation. Are sediul în Krapina, Croatia.

 2. PAPRESA

  Spania

  Compania PAPRESA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mortar pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mortaruri si cimenturi refractare, Ciment si aditivi, adhesive glues for construction work, Mortaruri si cimenturi refractare, și Ciment si aditivi. Are sediul în Valladolid, Spania.

 3. E.C.M. REFRATTARI SRL

  Italia

  Compania E.C.M. REFRATTARI SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mortaruri si cimenturi refractare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale si produse refractare, refractory materials, refractory materials for construction work, Materiale si produse refractare, și refractory concrete. Are sediul în Sovicille, Italia.

 4. TRADIMALT SPA

  Italia

  Compania TRADIMALT SPA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mortaruri si cimenturi refractare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile glues and adhesives, waterproofing materials for construction work, și special mortars. Are sediul în Villafranca Tirrena, Italia.

 5. OBRAS Y SERVICIOS MÁLAGA

  Spania

  Compania OBRAS Y SERVICIOS MÁLAGA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mortaruri si cimenturi refractare, Demolari - masini si materiale, masonry service, minor building jobs, Mortaruri si cimenturi refractare, și Demolari - masini si materiale. Are sediul în Coin, Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. MEKSAN ATES TUGLA REFRAKTER MALZEMELERI SANAYI VE TICARET

  Turcia

  Compania MEKSAN ATES TUGLA REFRAKTER MALZEMELERI SANAYI VE TICARET, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mortaruri si cimenturi refractare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile micro-remote cameras for inspection and control, fireproof products, refractory material, și oven refractors. Are sediul în Canakkale, Turcia.

 2. PAVISTAMP

  Spania

  Compania PAVISTAMP, care își desfășoară activitatea în domeniul Montare placi si dale ceramice - intreprinderi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mortaruri si cimenturi refractare, Mortaruri si cimenturi refractare, mortars, pebbles, și covered products. Are sediul în La Aldea - Tarragona, Spania.

 3. REFRASIL S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania REFRASIL S.R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si produse refractare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mortaruri si cimenturi refractare, mortars, mastics, Mortaruri si cimenturi refractare, și bricks. Are sediul în Trinec, Republica Ceha.

 4. LASPARSAN COMPANY

  Turcia

  Compania LASPARSAN COMPANY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pompe de beton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mortaruri si cimenturi refractare, shotcreting for concrete and mortars, Mortaruri si cimenturi refractare, și Plastic bags. Are sediul în Gaziantep, Turcia.

 5. PARIS SMART RENOV

  Franta

  Compania PARIS SMART RENOV, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Mortaruri si cimenturi refractare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cement clinker pool, clinker bricks, Clinker, și building - renovations. Are sediul în Paris Smart Renov, Franta.

 1. PROSIREF

  Franta

  Compania PROSIREF, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Mortaruri si cimenturi refractare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale si produse refractare, Materiale si produse refractare, ceramic fibers, refractory bricks, și insulating panels. Are sediul în Lozanne, Franta.

 2. NUOVA METALTERMICA

  Italia

  Compania NUOVA METALTERMICA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mortaruri si cimenturi refractare. Are sediul în Siracusa, Italia.

 1. CALDERYS BELGIUM SA

  Belgia

  Compania CALDERYS BELGIUM SA, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si produse refractare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mortaruri si cimenturi refractare, Mortaruri si cimenturi refractare, și refractory materials. Are sediul în Louvain-la-neuve, Belgia.

 2. CIMALUX

  Luxemburg

  Compania CIMALUX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ciment si aditivi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cimenturi speciale, Mortaruri si cimenturi refractare, Cimenturi speciale, și Mortaruri si cimenturi refractare. Are sediul în Esch-Sur-Alzette, Luxemburg.

 3. ETABLISSEMENTS CHIMIQUES CLOQUETTE

  Belgia

  Compania ETABLISSEMENTS CHIMIQUES CLOQUETTE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mortar pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mortaruri si cimenturi refractare, Ciment si aditivi, Mortaruri si cimenturi refractare, și Ciment si aditivi. Are sediul în Liege, Belgia.

 4. JOHN J DOYLE LTD

  Regatul Unit

  Compania JOHN J DOYLE LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si produse refractare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale din ceramica refractara, Mortaruri si cimenturi refractare, Materiale din ceramica refractara, și Mortaruri si cimenturi refractare. Are sediul în Belfast, Regatul Unit.

 5. S.C.E.I.I. S.A.S.

  Italia

  Compania S.C.E.I.I. S.A.S., care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si produse refractare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mortaruri si cimenturi refractare, Materiale de constructie ignifuge, Mortaruri si cimenturi refractare, și Materiale de constructie ignifuge. Are sediul în Galliate, Italia.

 6. REFRATECHNIK ITALIA S.R.L.

  Italia

  Compania REFRATECHNIK ITALIA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si produse refractare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mortaruri si cimenturi refractare, Materiale de constructie ignifuge, Mortaruri si cimenturi refractare, și Materiale de constructie ignifuge. Are sediul în Trino, Italia.

 7. REFRATTARI SPECIALI S.P.A.

  Italia

  Compania REFRATTARI SPECIALI S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si produse refractare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mortaruri si cimenturi refractare, Materiale de constructie ignifuge, Mortaruri si cimenturi refractare, și Materiale de constructie ignifuge. Are sediul în Castellarano, Italia.

 8. SIDERAL REFRATTARI S.R.L.

  Italia

  Compania SIDERAL REFRATTARI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si produse refractare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mortaruri si cimenturi refractare, Materiale de constructie ignifuge, Mortaruri si cimenturi refractare, și Materiale de constructie ignifuge. Are sediul în Sassuolo, Italia.

 1. UNISTARA S.P.A.

  Italia

  Compania UNISTARA S.P.A., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si produse refractare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mortaruri si cimenturi refractare, Materiale de constructie ignifuge, Mortaruri si cimenturi refractare, și Materiale de constructie ignifuge. Are sediul în Genova, Italia.

 2. A C S THERMAL ENGINEERS LTD

  Regatul Unit

  Compania A C S THERMAL ENGINEERS LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si produse refractare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale din ceramica refractara, Mortaruri si cimenturi refractare, Materiale din ceramica refractara, și Mortaruri si cimenturi refractare. Are sediul în Manchester, Regatul Unit.

 3. S H L REFRACTORIES (UK) LTD

  Regatul Unit

  Compania S H L REFRACTORIES (UK) LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si produse refractare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale din ceramica refractara, Mortaruri si cimenturi refractare, Materiale din ceramica refractara, și Mortaruri si cimenturi refractare. Are sediul în Worksop, Regatul Unit.

 4. WASTE SPECTRUM ENVIRONMENTAL LTD

  Regatul Unit

  Compania WASTE SPECTRUM ENVIRONMENTAL LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si produse refractare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale din ceramica refractara, Mortaruri si cimenturi refractare, Materiale din ceramica refractara, și Mortaruri si cimenturi refractare. Are sediul în Worcester, Regatul Unit.

 5. DUPRE MINERALS

  Regatul Unit

  Compania DUPRE MINERALS, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si produse refractare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale din ceramica refractara, Mortaruri si cimenturi refractare, Materiale din ceramica refractara, și Mortaruri si cimenturi refractare. Are sediul în Newcastle, Regatul Unit.

 6. CAMERON FURNACE

  Regatul Unit

  Compania CAMERON FURNACE, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si produse refractare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale din ceramica refractara, Mortaruri si cimenturi refractare, Materiale din ceramica refractara, și Mortaruri si cimenturi refractare. Are sediul în Glasgow, Regatul Unit.

 7. FIBERCON (UK) LTD

  Regatul Unit

  Compania FIBERCON (UK) LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si produse refractare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale din ceramica refractara, Mortaruri si cimenturi refractare, Materiale din ceramica refractara, și Mortaruri si cimenturi refractare. Are sediul în Loughborough, Regatul Unit.

 8. MACH ONE LTD

  Regatul Unit

  Compania MACH ONE LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si produse refractare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale din ceramica refractara, Mortaruri si cimenturi refractare, Materiale din ceramica refractara, și Mortaruri si cimenturi refractare. Are sediul în Sheffield, Regatul Unit.

 9. MTT SUPPLIES & FABRICATIONS LTD

  Regatul Unit

  Compania MTT SUPPLIES & FABRICATIONS LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si produse refractare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale din ceramica refractara, Mortaruri si cimenturi refractare, Materiale din ceramica refractara, și Mortaruri si cimenturi refractare. Are sediul în Wickford, Regatul Unit.

 10. MAGNECO-METREL (UK) LTD

  Regatul Unit

  Compania MAGNECO-METREL (UK) LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si produse refractare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale din ceramica refractara, Mortaruri si cimenturi refractare, Materiale din ceramica refractara, și Mortaruri si cimenturi refractare. Are sediul în Shildon, Regatul Unit.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit

Găsiți devize pentru