• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • mobilier pentru restaurante si cafenele

Rezultate pentru

Mobilier pentru restaurante si cafenele - Import export

 1. BERFA GROUP

  Turcia

  Verified by europages badge

  Berfa Group is the Largest Manufacturer and Supplier from Turkey. We are specialized in the Manufacturing and Supplying of Hotel and Home Furniture, Sofa, Hotel Project, Mattresses, Beds, Bedding, Home Textiles, Equipment, Hotel Textiles, Pillows, Quilts, Duvets, Bed sheets, Refugee Mattress, Table, Chair, Wardrobe, DIY Furniture, Modular and Traditional Furniture, Folding Cot, Bunk bed, Hostel bunk bed, Military camping items, Blankets for Refugee Shelter, Polyester Staple Fiber, Mattress Component Material, Felt Pad, Labels, Mattress Fabrics, Spring, Wires and Mattress Tape Edges. we are Exporting in 50 countries. We consider all customers as business partners and demonstrates high performance for their full satisfaction. We are offering a comprehensive range of services, for hotels Villa. Indeed we take part in hotel buildings, interior designing as well as decorations and furnishings including hotel beds, mattresses and textiles. We also renovate existing hotels. Moreover, we furnish offices, restaurants, villas, bars, schools and hospitals with specific project equipment. We are doing OEM for Furniture brands Our mission is to provide the best quality products and services at competitive prices. We carefully designs your entire living and working space according to your requirements to make sure we meet your expectations For more information, reach out to us via email at berfagroup@gmail.com or WhatsApp at +905301520038. Explore our offerings further at www.berfa.com.tr

 2. L'EMPREINTE DU TEMPS

  Franta

  Verified by europages badge

  Since 2009, L’EMPREINTE DU TEMPS has specialises in creating indoor and outdoor furniture for trade and private customers. For over 10 years we have been working at your side, crafting a sense of our presence over time, lending your interiors authenticity and style, making your dreams a reality. We work closely with talented craftspeople and are totally committed to offering you products that are unique, of excellent quality and that meet all your expectations. Professional-quality furniture is vital for commercial establishments such as restaurants, cafés, hotels and bars. Indoor furniture sets the tone for the appearance and comfort of your spaces, while outdoor furniture is designed to resist the weather and create an agreeable setting. Every detail counts, from coffee tables to light fittings, counter-tops to chairs. Outdoor cafés and bars need deckchairs and parasols so that customers can relax in the sunshine. Hotels and homes need a variety of furniture to meet the different needs of bedrooms and common areas, comfortable double beds with pedestal feet and elegant tabletops, all carefully chosen to ensure customers are satisfied.

 3. HORST TROMMELSCHLÄGER OBJEKTEINRICHTUNGEN GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania HORST TROMMELSCHLÄGER OBJEKTEINRICHTUNGEN GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier pentru restaurante si cafenele. Are sediul în Frechen, Germania.

 4. MAGNITO EU LTD.

  Bulgaria

  Verified by europages badge

  Compania MAGNITO EU LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier pentru restaurante si cafenele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mese si scaune pentru colectivitati, Mese si scaune, Mobilier pentru locuinte, Mobilier pentru hoteluri, Mobilier pentru scoli, Mobila de gradina, designer furniture, steel processing, și furniture accessories. Are sediul în Gabrovo, Bulgaria.

 5. CULINA HANDELS GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania CULINA HANDELS GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier pentru restaurante si cafenele. Are sediul în Mönchengladbach, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. BCS GASTRO-EINRICHTUNGEN E. K.

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania BCS GASTRO-EINRICHTUNGEN E. K., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier pentru restaurante si cafenele. Are sediul în Wuppertal, Germania.

 2. DIPL.-ING. FELIX GRAF GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania DIPL.-ING. FELIX GRAF GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier pentru restaurante si cafenele. Are sediul în Zenting, Germania.

 3. GRUPPO FEERIA SRL

  Romania

  Feeria oferă canapele, fotolii, pat dormitor și colțare pentru segmentul rezidențial dar și pentru hoteluri, pensiuni, recepții, săli de așteptare și restaurante. Oferta noastra cuprinde canapele din piele naturală care sunt complet îmbrăcate - inclusv pe spate și lateral, dar și variante de stofe moderne ignifugate și ultra rezistente la uzură, gheare de animale de companie dar și murdărie. Pentru sectorul HoReCa oferim si frigider miniba incastrabil cu tehnologie de ultimă generație - termoelectric Peltier.

  Toate produsele pentru "mobilier pentru restaurante si cafenele"

 4. ISA FB IMPEX SRL

  Romania

  Suntem o firma infiintata in 1993 care are ca obiect principal de activitate consultanta si importul exportul de articole diverse

  Toate produsele pentru "mobilier pentru restaurante si cafenele"

 5. SC LEDGO HORECA SRL

  Romania

  LEDGO Horeca (www.ledgo.ro) este o companie cu domeniul de activitate în sfera Horeca, și vă ofera servicii integrate de închiriere și vânzare de mobilier iluminat LED pentru evenimente, petreceri, baruri, cluburi, restaurante, hoteluri, spa-uri, piscine și saloane de înfrumusețare, la cele mai bune preturi de pe piata .Mobilierul LEDGO Horeca poate fi folosit în spații interioare sau în aer liber, atât la evenimente speciale cât și în activitatea zilnică, fiind rezistent la raze UV și apă.Un produs LEDGO își va găsi întotdeauna locul potrivit și va redefini percepția spațiului tradițional de relaxare, în care originalitatea amenajării degajă căldură și personalitate. Efectele luminoase create de sistemul inovativ cu leduri multicolore va oferi petrecerii dumneavoastră o atmosferă magica.

 1. MUEBLES BARMAN

  Spania

  Compania MUEBLES BARMAN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier pentru restaurante si cafenele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile stools for hotels, catering and public premises. Are sediul în Madrid, Spania.

 2. MIGAYYO: DECORACIÓN - INTERIORISMO - MOBILIARIO

  Spania

  Compania MIGAYYO: DECORACIÓN - INTERIORISMO - MOBILIARIO, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier pentru restaurante si cafenele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile interior decoration. Are sediul în Sevilla, Spania.

 1. PARLA ERSAH

  Romania

  Compania PARLA ERSAH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier pentru restaurante si cafenele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobila si decoratiuni pentru gradina, Mobilier pentru hoteluri, cafenele, restaurante, fabric chairs, Mobila si decoratiuni pentru gradina, Mobilier pentru hoteluri, cafenele, restaurante, și architectural studies for retail shop projects. Are sediul în Bucuresti, Romania.

 2. CLIPPY GMBH

  Germania

  Compania CLIPPY GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier pentru restaurante si cafenele. Are sediul în Nachrodt-Wiblingwerde, Germania.

 3. CHLUBA FEINWERKTECHNIK

  Germania

  Compania CHLUBA FEINWERKTECHNIK, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier pentru restaurante si cafenele. Are sediul în Suderburg, Germania.

 4. RONGE & PARTNER GROUP

  Austria

  Compania RONGE & PARTNER GROUP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier pentru restaurante si cafenele. Are sediul în Baden, Austria.

 5. ZHEZH-KO

  Ucraina

  Compania ZHEZH-KO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier pentru restaurante si cafenele. Are sediul în Chernigiv, Ucraina.

 6. POCHER-TECHNIK GMBH

  Germania

  Compania POCHER-TECHNIK GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier pentru restaurante si cafenele. Are sediul în Hamburg, Germania.

 7. SCHWÜRZINGER OBJEKTEINRICHTUNG GMBH

  Germania

  Compania SCHWÜRZINGER OBJEKTEINRICHTUNG GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier pentru restaurante si cafenele. Are sediul în Bad Heilbrunn, Germania.

 8. HAKOH GMBH

  Germania

  Compania HAKOH GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier pentru restaurante si cafenele. Are sediul în Hamburg, Germania.

 1. DUST & POLLUTION PURIFIER LAMP / INH. GABRIEL ADAM JASSEB

  Germania

  Compania DUST & POLLUTION PURIFIER LAMP / INH. GABRIEL ADAM JASSEB, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier pentru restaurante si cafenele. Are sediul în Dreieich, Germania.

 2. ELEFANT MÖBEL VERTRIEBSGMBH

  Austria

  Compania ELEFANT MÖBEL VERTRIEBSGMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier pentru restaurante si cafenele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mese si scaune din ratan, Banci pentru gradini publice si parcuri, Mese si scaune din ratan, Banci pentru gradini publice si parcuri, balcony furniture, și Garden furniture. Are sediul în Waldneukirchen, Austria.

 3. SCHLESSELMANN GMBH

  Germania

  Compania SCHLESSELMANN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier pentru restaurante si cafenele. Are sediul în Asendorf/graue, Germania.

 4. ING. CHRISTIAN BRUNFLICKER

  Austria

  Compania ING. CHRISTIAN BRUNFLICKER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier pentru restaurante si cafenele. Are sediul în Winzendorf, Austria.

 5. OMBRELLIFICIO SILVIA SNC

  Italia

  Compania OMBRELLIFICIO SILVIA SNC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier pentru restaurante si cafenele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Umbrele de gradina, Umbrele de gradina, beach umbrellas, outdoor installations, și Bar furnishings. Are sediul în Bergamo, Italia.

 6. GESTRA SPIEL- UND FREIZEITEINRICHTUNGEN GES.M.B.H.

  Austria

  Compania GESTRA SPIEL- UND FREIZEITEINRICHTUNGEN GES.M.B.H., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier pentru restaurante si cafenele. Are sediul în Waldneukirchen, Austria.

 7. SERRA UNIVERSAL GARDEN UMBRELLA PRODUCTION

  Regatul Unit

  Compania SERRA UNIVERSAL GARDEN UMBRELLA PRODUCTION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier pentru restaurante si cafenele. Are sediul în London, Regatul Unit.

 8. CITY FURNITURE CLEARANCE LTD

  Regatul Unit

  Compania CITY FURNITURE CLEARANCE LTD, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier pentru restaurante si cafenele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile restaurant furniture. Are sediul în Peterborough, Regatul Unit.

 9. BREITER VERTRIEB

  Germania

  Compania BREITER VERTRIEB, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier pentru restaurante si cafenele. Are sediul în Bechhofen, Germania.

 10. DREVOTVAR BYSTRE, SPOL. S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania DREVOTVAR BYSTRE, SPOL. S.R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier pentru restaurante si cafenele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile shop furniture, și shop fittings. Are sediul în Bystre, Republica Ceha.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Mobilier pentru restaurante si cafenele - Import export

Număr de rezultate

2.556 Intreprinderile