• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • mingi

Rezultate pentru

Mingi - Import export

 1. ACHIM IHL VERTRIEB

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ACHIM IHL VERTRIEB, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Mingi. Are sediul în Ötzingen, Germania.

 2. EURO-MATIC KUGELN - UWE STEINFELD GMBH

  Germania

  Compania EURO-MATIC KUGELN - UWE STEINFELD GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mingi. Are sediul în Witzenhausen, Germania.

 3. EURO-MATIC UK LTD

  Regatul Unit

  Compania EURO-MATIC UK LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mingi. Are sediul în London, Regatul Unit.

 4. DÜSENTRIEB DESIGN

  Germania

  Compania DÜSENTRIEB DESIGN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mingi. Are sediul în Esslingen am Neckar, Germania.

 5. PLASTITEC GMBH

  Germania

  Compania PLASTITEC GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - folii pentru acoperirea solului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Material plastic - produse pentru industrie, Mingi, Materiale plastice - articole de uz casnic, Material plastic - produse pentru industrie, Mingi, și Materiale plastice - articole de uz casnic. Are sediul în Haigerloch, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ANXIN BEIBIANWU ARTS&CRAFTS FACTORY

  China

  Compania ANXIN BEIBIANWU ARTS&CRAFTS FACTORY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mingi. Are sediul în Baoding, China.

 2. ZHEJIANG DEWEI VALVE CO.,LTD

  China

  Compania ZHEJIANG DEWEI VALVE CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mingi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile valve seat grinding. Are sediul în Wenzhou, China.

 3. GÜNEŞ T,CARET

  Turcia

  Compania GÜNEŞ T,CARET, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mingi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile football balls, five-a-side football balls, articles for volleyball, și articles for basketball. Are sediul în Antalya, Turcia.

 4. REDS IMPEX

  India

  Compania REDS IMPEX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mingi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile rugby balls. Are sediul în Jalandhar, India.

 5. OLIMP SP ZOO

  Polonia

  Compania OLIMP SP ZOO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Schi, sporturi de iarna - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Camasi sport, Mingi, Tenis - articole, Incaltaminte pentru sport, Camasi sport, Mingi, Tenis - articole, și Incaltaminte pentru sport. Are sediul în Myslowice, Polonia.

 1. TAP BALL 2000

  Franta

  Compania TAP BALL 2000, care își desfășoară activitatea în domeniul Sport - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mingi, și Mingi. Are sediul în Le Kremlin Bicetre, Franta.

 2. QINGZHOU DAZHONG GRINDING STEEL BALL CO.,LTD

  China

  Compania QINGZHOU DAZHONG GRINDING STEEL BALL CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mingi. Are sediul în Weifang, China.

 1. FASTYLE SA

  Elvetia

  Compania FASTYLE SA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mingi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Patine, skateboarduri si role, Articole pentru trekking, Box - articole si echipament, Sport - articole, Patine, skateboarduri si role, Articole pentru trekking, Box - articole si echipament, și Sport - articole. Are sediul în Gen+Ve, Elvetia.

 2. THE PRECISION PLASTIC BALL CO. LTD

  Regatul Unit

  Compania THE PRECISION PLASTIC BALL CO. LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sport - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mingi, și Mingi. Are sediul în Ilkley, Regatul Unit.

 3. SPORTSCHEMA

  Olanda

  Compania SPORTSCHEMA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mingi. Are sediul în Landgraaf, Olanda.

 4. BOWLTECH INTERNATIONAL B.V.

  Olanda

  Compania BOWLTECH INTERNATIONAL B.V., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sport - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mingi, și Mingi. Are sediul în Made, Olanda.

 5. AXBBW BALL FACTORY

  Statele Unite ale Americii

  Compania AXBBW BALL FACTORY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mingi. Are sediul în Hvy, Statele Unite ale Americii.

 6. CELIKSAN CELIK VE AGIR SILAH SANAYI VE TICARET A S

  Turcia

  Compania CELIKSAN CELIK VE AGIR SILAH SANAYI VE TICARET A S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sport - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Otel, Mingi, Otel, și Mingi. Are sediul în Kirikkale, Turcia.

 7. PRECISION BALL & GAUGE

  Regatul Unit

  Compania PRECISION BALL & GAUGE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sport - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mingi, și Mingi. Are sediul în Worthing, Regatul Unit.

 8. KARL HEINZ WIRTH GMBH

  Germania

  Compania KARL HEINZ WIRTH GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sport - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mingi, și Mingi. Are sediul în Weilerbach, Germania.

 1. MILDSTAR INTERNATIONAL INC.

  Taiwan (ROC)

  Compania MILDSTAR INTERNATIONAL INC., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mingi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile basket balls, și ball. Are sediul în Taipei, Taiwan (ROC).

 2. WILHELM MELK SPIELWARENFABRIK -KUNSTSTOFFVERARBEITUNG E.K

  Germania

  Compania WILHELM MELK SPIELWARENFABRIK -KUNSTSTOFFVERARBEITUNG E.K, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sport - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mingi, și Mingi. Are sediul în Egelsbach, Germania.

 3. BYDGOSKA FABRYKA NARZEDZI BEFANA - VIS SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania BYDGOSKA FABRYKA NARZEDZI BEFANA - VIS SP. Z O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Freze si burghiuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mingi, și Mingi. Are sediul în Bydgoszcz, Polonia.

 4. ANGLIA BOWLS CENTRE LTD.

  Regatul Unit

  Compania ANGLIA BOWLS CENTRE LTD., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sport - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mingi, și Mingi. Are sediul în Norwich, Regatul Unit.

 5. NANJING KINGBO SPORTS MANUFACTURE CO.,LTD

  China

  Compania NANJING KINGBO SPORTS MANUFACTURE CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sport - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mingi, și Mingi. Are sediul în Nanjing, China.

 6. PLASTICO ROTOTECH

  Franta

  Compania PLASTICO ROTOTECH, care își desfășoară activitatea în domeniul Sport - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mingi, și Mingi. Are sediul în Youx, Franta.

 7. PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWE SPORTPOL S C

  Polonia

  Compania PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWE SPORTPOL S C, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mingi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sport - articole, și Sport - articole. Are sediul în Szczawno Zdroj, Polonia.

 8. A COMERCIAL GONIA, LDA

  Portugalia

  Compania A COMERCIAL GONIA, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mantouri si impermeabile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sport - articole, Mingi, Sport - articole, și Mingi. Are sediul în Matosinhos, Portugalia.

 9. SPORTS DE ADNAN

  Pakistan

  Compania SPORTS DE ADNAN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Arte martiale - haine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mingi, Box - articole si echipament, Mingi, și Box - articole si echipament. Are sediul în Sialkot, Pakistan.

 10. HEYMANS GMBH&CO.KG

  Germania

  Compania HEYMANS GMBH&CO.KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mingi. Are sediul în Moorenweis, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit