• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • memorii suplimentare pentru computere

Rezultate pentru

Memorii suplimentare pentru computere - Import export

 1. LME CONNECT SRL

  Romania

  Reparatii laptop imposibile ? ? ? Acum devin posibile .Service Laptop rapid si sigur, 24-72 ore in functie de defect .Diagnoza primara gratuita.Garantie 3, 6, 12 luni in functie de reparatiile efectuate sau componentele achizitionate.Reparatii profesionale placi de baza laptop, inlocuire cipuri SMD, BGA, componente ACTIVE sau PASIVE. Inlocuire ecrane laptop diferite rezolutii si dimensiuni, Curatare laptop praf inlocuire pasta termoconductoare, mentenanta ventilator curatare si gresare ax, reparatii mufe alimentare, usb, sunet, inlocure tastaturi pentru branduri si modele diferite, recuperare date de pe hdd, upgrade de la HDD la SSD. SERVICE LAPTOP MULTIMARCA. Profesional. www.dc-service-laptop.ro

 2. PROFESSIONELLE DATENRETTUNG IM LABOR DES INSTITUT FÜR COMPUTER FORENSIK

  Germania

  Compania PROFESSIONELLE DATENRETTUNG IM LABOR DES INSTITUT FÜR COMPUTER FORENSIK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Memorii suplimentare pentru computere. Are sediul în Gera, Germania.

 3. AQUATUNING GMBH

  Germania

  Compania AQUATUNING GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Memorii suplimentare pentru computere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Graphic charter, industrial water cooling, și hot water exchangers. Are sediul în Schloß Holte-Stukenbrock, Germania.

 4. A2C SERVICES

  Regatul Unit

  Compania A2C SERVICES, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Colectare si reciclare - produse diverse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Microcomputere personale, Monitoare pentru calculator, Terminale pentru computere, Memorii suplimentare pentru computere, Microcomputere personale, Monitoare pentru calculator, Terminale pentru computere, și Memorii suplimentare pentru computere. Are sediul în Portsmouth, Regatul Unit.

 5. LS COMPUTERSYSTEME GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania LS COMPUTERSYSTEME GMBH & CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Memorii suplimentare pentru computere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile server. Are sediul în Langenfeld, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. DISCORP

  Belgia

  Compania DISCORP, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - articole si furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Memorii suplimentare pentru computere, Consumabile - periferice pentru imprimante, Memorii suplimentare pentru computere, Hardware equipment, ergonomic furnishings, și Consumabile - periferice pentru imprimante. Are sediul în Wijnegem, Belgia.

 2. WARBOUT DISTRIBUTIE BV

  Olanda

  Compania WARBOUT DISTRIBUTIE BV, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Memorii suplimentare pentru computere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pc cases, și power supplies for computers. Are sediul în Assen, Olanda.

 3. SUBSERVE LTD

  Regatul Unit

  Compania SUBSERVE LTD, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Memorii suplimentare pentru computere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile computer spare parts. Are sediul în Birmingham, Regatul Unit.

 4. ABOVE BOARD COMPONENTS LTD

  Regatul Unit

  Compania ABOVE BOARD COMPONENTS LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Hard disk-uri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Componente electronice active, Memorii suplimentare pentru computere, Componente electronice active, integrated circuits, Memorii suplimentare pentru computere, și cables for computers. Are sediul în Salisbury, Regatul Unit.

 5. ARIDI HARDWARE

  Olanda

  Compania ARIDI HARDWARE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Memorii suplimentare pentru computere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile personal computer accessories, Hardware equipment, și electronic accessories. Are sediul în Leeuwarden, Olanda.

 1. 2 BY 2

  Belgia

  Compania 2 BY 2, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - articole si furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Memorii suplimentare pentru computere, Plati securizate - software si sisteme, Informatica - periferice pentru computere, Memorii suplimentare pentru computere, Plati securizate - software si sisteme, și Informatica - periferice pentru computere. Are sediul în Merksem, Belgia.

 2. MEICRON COMPUTER GMBH

  Germania

  Compania MEICRON COMPUTER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Memorii suplimentare pentru computere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile computer spare parts, Computer components (processors, RAM, hard drives), și Computer accessories. Are sediul în Nürnberg, Germania.

 1. L.P. DISTRIBUZIONE DI PRODOTTI INFORMATICI

  Italia

  Compania L.P. DISTRIBUZIONE DI PRODOTTI INFORMATICI, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Memorii suplimentare pentru computere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile rack boxes, hard disks, și toner for laser printers. Are sediul în Campobasso, Italia.

 2. ZIS MEDIA GMBH

  Germania

  Compania ZIS MEDIA GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Memorii suplimentare pentru computere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Informatica - articole si furnituri, CD-ROM - turnare, Turnare de CD-ROM si DVD, Cadouri promotionale, Informatica - articole si furnituri, CD-ROM - turnare, Turnare de CD-ROM si DVD, și Cadouri promotionale. Are sediul în Freiberg, Germania.

 3. RAWLINGS CHEMICALS

  Olanda

  Compania RAWLINGS CHEMICALS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Memorii suplimentare pentru computere. Are sediul în Amsterdam, Olanda.

 4. GOUS TEKNOLOJI BILGISAYAR VE PROMOSYON HIZMETLERI

  Turcia

  Compania GOUS TEKNOLOJI BILGISAYAR VE PROMOSYON HIZMETLERI, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Memorii suplimentare pentru computere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile trade fair promotions, promotional articles for the office, și christmas promotions. Are sediul în Ankara, Turcia.

 5. WALLYS COMMUNICATIONS (SUZHOU ) CO., LTD

  Regatul Unit

  Compania WALLYS COMMUNICATIONS (SUZHOU ) CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Memorii suplimentare pentru computere. Are sediul în Suzhou City, Regatul Unit.

 6. TAMWORTH COMPUTER CENTRE

  Regatul Unit

  Compania TAMWORTH COMPUTER CENTRE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Memorii suplimentare pentru computere. Are sediul în Tamworth, Regatul Unit.

 7. ALONEX ELECTRONIC ENGINEERING LTD.

  Israel

  Compania ALONEX ELECTRONIC ENGINEERING LTD., care își desfășoară activitatea în domeniul Memorii suplimentare pentru computere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carduri de memorie, engineering service, și Carduri de memorie. Are sediul în Holon, Israel.

 8. GISTRON B.V.

  Olanda

  Compania GISTRON B.V., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - periferice pentru computere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Informatica - suporturi de stocare a datelor, Memorii suplimentare pentru computere, Informatica - suporturi de stocare a datelor, și Memorii suplimentare pentru computere. Are sediul în Lobith, Olanda.

 1. ATMINGA

  Germania

  Compania ATMINGA, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Memorii suplimentare pentru computere. Are sediul în München, Germania.

 2. DATARAM CORPORATION

  Statele Unite ale Americii

  Compania DATARAM CORPORATION, care își desfășoară activitatea în domeniul Memorii suplimentare pentru computere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile storage services. Are sediul în West Windsor, Statele Unite ale Americii.

 3. HAUPPAUGE DIGITAL EUROPE SARL

  Irlanda

  Compania HAUPPAUGE DIGITAL EUROPE SARL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - periferice pentru computere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Memorii suplimentare pentru computere, și Memorii suplimentare pentru computere. Are sediul în Dublin, Irlanda.

 4. KINGSTON TECHNOLOGY INTERNATIONAL LIMITED

  Irlanda

  Compania KINGSTON TECHNOLOGY INTERNATIONAL LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - periferice pentru computere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Memorii suplimentare pentru computere, și Memorii suplimentare pentru computere. Are sediul în Dublin, Irlanda.

 5. ASBIS-BALTIK AS

  Estonia

  Compania ASBIS-BALTIK AS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - periferice pentru computere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Memorii suplimentare pentru computere, Informatica - computere medii si sisteme mari, Memorii suplimentare pentru computere, și Informatica - computere medii si sisteme mari. Are sediul în Tallinn, Estonia.

 6. NVIDIA LTD

  Regatul Unit

  Compania NVIDIA LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - periferice pentru computere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Memorii suplimentare pentru computere, și Memorii suplimentare pentru computere. Are sediul în Reading, Regatul Unit.

 7. SARBIDE FABRICANTES DE USB

  Spania

  Compania SARBIDE FABRICANTES DE USB, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Memorii suplimentare pentru computere. Are sediul în Erandio, Spania.

 8. S.O.D. - DATENRETTUNG

  Germania

  Compania S.O.D. - DATENRETTUNG, care își desfășoară activitatea în domeniul Memorii suplimentare pentru computere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile System backup, și Data storage system. Are sediul în Ratingen Lintorf Bei Düsseldorf, Germania.

 9. MAGUAY IMPEX S.R.L.

  Romania

  Compania MAGUAY IMPEX S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - periferice pentru computere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Memorii suplimentare pentru computere, și Memorii suplimentare pentru computere. Are sediul în Bucharest, Romania.

 10. EURO MEDIA SK, A. S.

  Slovacia

  Compania EURO MEDIA SK, A. S., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Memorii suplimentare pentru computere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Informatica - periferice pentru computere, și Informatica - periferice pentru computere. Are sediul în Zilina, Slovacia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit