• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • marfuri avariate - colectare si reciclare

Rezultate pentru

Marfuri avariate - colectare si reciclare - Import export

 1. KERNSCHROTT-RECYCLING UG

  Germania

  Compania KERNSCHROTT-RECYCLING UG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Colectare si reciclare - produse diverse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fier vechi - colectare si reciclare, Marfuri avariate - colectare si reciclare, Clothes - recovery and recycling, Fier vechi - colectare si reciclare, și Marfuri avariate - colectare si reciclare. Are sediul în Regensburg, Germania.

 2. FOST PLUS

  Belgia

  Compania FOST PLUS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marfuri avariate - colectare si reciclare, Tratarea si reciclarea deseurilor, Promotii - agentii de consiliere, Marfuri avariate - colectare si reciclare, Tratarea si reciclarea deseurilor, waste collecion and disposal, și Promotii - agentii de consiliere. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 3. ECO RECYCLERS

  Belgia

  Compania ECO RECYCLERS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - colectare si reciclare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marfuri avariate - colectare si reciclare, waste recycling advice, Marfuri avariate - colectare si reciclare, Industrial waste - collection and recycling, și plastic regeneration. Are sediul în Brasschaat, Belgia.

 4. DESIGNER-MODEMARKEN

  Germania

  Compania DESIGNER-MODEMARKEN, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Marfuri avariate - colectare si reciclare. Are sediul în Minden, Germania.

 5. FLOVIO

  Statele Unite ale Americii

  Compania FLOVIO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marfuri avariate - colectare si reciclare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile archery goods, și adhesives for leather goods. Are sediul în New York, Statele Unite ale Americii.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. S.T.R.C S.A.

  Tunisia

  Compania S.T.R.C S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marfuri avariate - colectare si reciclare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile university motar boards. Are sediul în Sfax, Tunisia.

 2. GEBRAUCHTE NOTEBOOKS MOBILITY4LESS GMBH

  Germania

  Compania GEBRAUCHTE NOTEBOOKS MOBILITY4LESS GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Marfuri avariate - colectare si reciclare. Are sediul în Frankfurt, Germania.

 3. WILHELM MOHR E.K.

  Germania

  Compania WILHELM MOHR E.K., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Colectare si reciclare - produse diverse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marfuri avariate - colectare si reciclare, și Marfuri avariate - colectare si reciclare. Are sediul în Bilsen, Germania.

 4. URALKALI TRADING SA

  Elvetia

  Compania URALKALI TRADING SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Colectare si reciclare - produse diverse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marfuri avariate - colectare si reciclare, și Marfuri avariate - colectare si reciclare. Are sediul în Petit-lancy, Elvetia.

 5. REIFEN HÜSKA GMBH

  Germania

  Compania REIFEN HÜSKA GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marfuri avariate - colectare si reciclare. Are sediul în Driedorf, Germania.

 1. GABRIEL LAURENCE

  Franta

  Compania GABRIEL LAURENCE, care își desfășoară activitatea în domeniul Colectare si reciclare - produse diverse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marfuri avariate - colectare si reciclare, și Marfuri avariate - colectare si reciclare. Are sediul în Pontarlier, Franta.

 2. S.A.S. GROUPE LOUINEAU

  Franta

  Compania S.A.S. GROUPE LOUINEAU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Colectare si reciclare - produse diverse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marfuri avariate - colectare si reciclare, și Marfuri avariate - colectare si reciclare. Are sediul în Lucon, Franta.

 1. AGBIRSTA

  Lituania

  Compania AGBIRSTA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Marfuri avariate - colectare si reciclare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile used footwear. Are sediul în Vydmantai, Lituania.

 2. JEAN-FRANCOIS GROGG SARL

  Elvetia

  Compania JEAN-FRANCOIS GROGG SARL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Colectare si reciclare - produse diverse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marfuri avariate - colectare si reciclare, și Marfuri avariate - colectare si reciclare. Are sediul în Aigle, Elvetia.

 3. GROUPE TITEL

  Franta

  Compania GROUPE TITEL, care își desfășoară activitatea în domeniul Colectare si reciclare - produse diverse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marfuri avariate - colectare si reciclare, și Marfuri avariate - colectare si reciclare. Are sediul în Cebazat, Franta.

 4. LAGARDERE EXPRESSION

  Franta

  Compania LAGARDERE EXPRESSION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Colectare si reciclare - produse diverse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marfuri avariate - colectare si reciclare, și Marfuri avariate - colectare si reciclare. Are sediul în Paris, Franta.

 5. ECRATEC TRADING SA

  Elvetia

  Compania ECRATEC TRADING SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Colectare si reciclare - produse diverse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marfuri avariate - colectare si reciclare, și Marfuri avariate - colectare si reciclare. Are sediul în Sion, Elvetia.

 6. DIG SA

  Elvetia

  Compania DIG SA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Colectare si reciclare - produse diverse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marfuri avariate - colectare si reciclare, și Marfuri avariate - colectare si reciclare. Are sediul în Forel, Elvetia.

 7. GPE DISTRIBUTION FOURNITURES INDUSTRIELLES - GDFI

  Franta

  Compania GPE DISTRIBUTION FOURNITURES INDUSTRIELLES - GDFI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Colectare si reciclare - produse diverse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marfuri avariate - colectare si reciclare, și Marfuri avariate - colectare si reciclare. Are sediul în Lyon, Franta.

 8. FINANCIERE MIALANES

  Franta

 1. TREXA S.A.

  Elvetia

 2. MD MARKETING DESIGN SA

  Elvetia

 3. CIPANGO

  Franta

 4. CORPORACION MERCANTA S.L.

  Spania

 5. PALUEL MARMONT CAPITAL

  Franta

 6. TRANSDEV ESPACES

  Franta

 7. SA PARTIC FINANC INDUSTR ET COMMER

  Franta

 8. EASTRADE COMMODITIES S.A.

  Elvetia

 9. WURTTEMBERGISCHE FRANCE

  Franta

 10. TORUS HANDELS AG

  Elvetia

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit