• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • mancaruri preparate congelate rapid

Rezultate pentru

Mancaruri preparate congelate rapid - Import export

 1. UFTER HOLDING B.V

  Olanda

  Verified by europages badge

  Since 1994, Northlink Trading GMBH has excelled as a key player in international trade, specializing in the import and export of goods. Our core strength lies in procuring items in bulk and reselling them at highly competitive prices. Over 28 years, we have fostered strong partnerships with renowned brands like Aptamil, Nestle Nido, Ferrero, Red Bull, Heineken, Coca-Cola, Nutella, Navigator, and more. Our success is anchored in the strategic advantage of our European location, minimizing transportation costs and ensuring efficient global delivery. At Northlink Trading GMBH, our unwavering mission is to consistently surpass customer and partner expectations. We achieve this by providing safe products with distinct quality, leveraging modern technologies, and maintaining a highly trained workforce. Committed to social and environmental responsibility, we strive to create value for customers, partners, employees, shareholders, and society at large. Our goal is to be acknowledged as a company of excellence in the international market, excelling in processing and selling high-quality products across various food and commercial brands. Dedicated to expanding our global presence, we offer 24/7 customer support and seamless worldwide shipping, ensuring prompt delivery to your doorstep. Contact us for more information!

 2. TRENDY FOODS

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania TRENDY FOODS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - produse agro-alimentare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mancaruri preparate congelate rapid, Mirodenii, Faina si gris, Bauturi - import-export, Produse de patiserie dulci, Conserve de legume, Dulciuri cu ciocolata, Mancaruri preparate congelate rapid, și Mirodenii. Are sediul în Vottem (z.i. De Milmort), Belgia.

 3. AQUALIS SEAFOOD

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania AQUALIS SEAFOOD, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse congelate si congelate rapid. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mancaruri preparate congelate rapid, Fructe de mare congelate rapid, Mancaruri preparate congelate rapid, și Fructe de mare congelate rapid. Are sediul în Sète, Franta.

 4. PERLESCARGOTS LTD

  Bulgaria

  Verified by europages badge

  Compania PERLESCARGOTS LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mancaruri gatite si delicatese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Melci in conserva, Mancaruri preparate congelate rapid, snails, Frozen foods, Luxury food export, certificates food, edible snail breeding, ready-to-eat snails, și snail breeding. Are sediul în Sevlievo, Bulgaria.

 5. DELIXA BV

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania DELIXA BV, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mancaruri preparate congelate rapid. Are sediul în Anzegem, Belgia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. APETITO ÖSTERREICH GMBH

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania APETITO ÖSTERREICH GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mancaruri preparate congelate rapid. Are sediul în Pyhra, Austria.

 2. SC TRABO TACTORY SRL

  Romania

  "LA PLĂCINTE” este o marca comerciala din REPUBLI­CA MOLDOVA, APĂRUTĂ ÎN ANUL 1999, iar in Romania din 2008, care din primii ani de existenta a devenit lider pe piata si s-a plasat in randurile companiilor cu dinamica de dezvoltare inalta. Succesul retelei "LA PLĂCINTE” se datoreaza si procesului de selectare calitativa a produselor si materiei prime, si de realizarea competenta la cele mai inalte standarde tehnologice. Toate preparatele din meniu au un gust inedit dat fiind importanta majora pe care o acordam procesului de selectare, preparare, ambalare, servire, fapt ce ne-a urcat in topuri ca o companie de succes in plina ascendenta si un bine meritat simbol al calitatii. Atmosfera si designul restaurantelor este conceput intr-o atmosfera boema, moderna, comfortabila transpunandu-ne in atmosfera ametitoare de metropola. Locul ideal pentru intalniri de business, evenimente private, onomastici, evenimente corporate sau pur si simplu un pranz copios. Cu trecerea timpului am elaborat si meniuri si preparate noi, diversificate, venind in intampinarea cererii pietei. Asadar va oferim posibilitatea de a va incanta papilele gustative, comandandu-va produsele noastre traditionale, congelate, gata pentru a fi coapte in propriile dumneavoastra bucatarii cu aceasta ocazie va veti pune in valoare si abilitatile de "chef".

 3. COMPAGNIE DES PECHES SAINT-MALO

  Franta

  Compania COMPAGNIE DES PECHES SAINT-MALO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mancaruri gatite si delicatese, Mancaruri preparate congelate rapid, Peste, Mancaruri gatite si delicatese, Mancaruri preparate congelate rapid, fish sticks, și Peste. Are sediul în Saint Malo, Franta.

 4. FOOD OF SICILY

  Spania

  Compania FOOD OF SICILY, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse congelate si congelate rapid. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mancaruri preparate congelate rapid, Biscuiti si prajituri uscate, Mancaruri preparate congelate rapid, și Biscuiti si prajituri uscate. Are sediul în Tenerife, Spania.

 5. VEGAN FINEST FOODS B.V.

  Olanda

  Compania VEGAN FINEST FOODS B.V., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Mancaruri preparate congelate rapid. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile vegetable products, și fresh ready-made vegetable-based dishes. Are sediul în Rijswijk, Olanda.

 1. ONSHII - THAI FOOD FOR YOU

  Germania

  Compania ONSHII - THAI FOOD FOR YOU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mancaruri preparate congelate rapid. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gastronomie - specialitati, producer of food products, powdered soups for institutional kitchens, Gastronomie - specialitati, și wholesale of deep-frozen food. Are sediul în Hamburg, Germania.

 2. PORSI10 GIDA SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turcia

  Compania PORSI10 GIDA SAN. VE TIC. LTD. STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mancaruri preparate congelate rapid. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wholesale of deep-frozen food, Chilled, frozen and deep-frozen chips, sauces, și deep-frozen ready meals. Are sediul în Bursa, Turcia.

 1. DEDES TÜRKISCHE SPEZIALITÄTEN INH. B.ENG. ENES AKDEMIR

  Germania

  Compania DEDES TÜRKISCHE SPEZIALITÄTEN INH. B.ENG. ENES AKDEMIR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne congelata si congelata rapid. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse congelate si congelate rapid, Mancaruri preparate congelate rapid, Paste fainoase, Mancaruri gatite si delicatese, Produse congelate si congelate rapid, Mancaruri preparate congelate rapid, Paste fainoase, și Mancaruri gatite si delicatese. Are sediul în Schorndorf, Germania.

 2. SARAVELOS SA

  Grecia

  Compania SARAVELOS SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mancaruri preparate congelate rapid. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile greek cuisine. Are sediul în Thessaloniki, Grecia.

 3. MPF GMBH

  Germania

  Compania MPF GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mancaruri preparate congelate rapid. Are sediul în Sendenhorst, Germania.

 4. Arma Grup Gida San. Tic. A.S.

  Turcia

  Compania Arma Grup Gida San. Tic. A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mancaruri preparate congelate rapid. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. CRONOFOODEXPERT

  Spania

  Compania CRONOFOODEXPERT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse congelate si congelate rapid. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mancaruri preparate congelate rapid, Mancaruri preparate congelate rapid, suppliers of single-serving pre-cooked meals, și deep-frozen ready meals. Are sediul în Madrid, Spania.

 6. GI-BOXEN

  Suedia

  Compania GI-BOXEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mancaruri preparate congelate rapid. Are sediul în Sveavägen, Suedia.

 7. FLOOK SRL

  Italia

  Compania FLOOK SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mancaruri preparate congelate rapid. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wholesale of deep-frozen food, first courses with shellfish, fish sauces, și frozen fish. Are sediul în Bozzolo, Italia.

 8. SAGIOSTESE SRL

  Italia

  Compania SAGIOSTESE SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mancaruri preparate congelate rapid. Are sediul în Vizzini, Italia.

 1. MARINE FOOD SERVICE

  Turcia

  Compania MARINE FOOD SERVICE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mancaruri preparate congelate rapid. Are sediul în Silivri, Turcia.

 2. EMME FOOD SRL- MACCKERONI ITALIAN FOOD

  Italia

  Compania EMME FOOD SRL- MACCKERONI ITALIAN FOOD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mancaruri preparate congelate rapid. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse congelate si congelate rapid, frozen foods, ready-made dishes and cooking preparations, Produse congelate si congelate rapid, și frozen first courses. Are sediul în Campo Di Carne-Aprilia, Italia.

 3. UNDERKITCHEN

  Italia

  Compania UNDERKITCHEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mancaruri preparate congelate rapid. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile deep-frozen ready meals. Are sediul în Napoli, Italia.

 4. BRILHA ALIMENTAR, LDA.

  Portugalia

  Compania BRILHA ALIMENTAR, LDA., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mancaruri preparate congelate rapid. Are sediul în Carregado, Portugalia.

 5. CONXELIDA SL

  Spania

  Compania CONXELIDA SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mancaruri preparate congelate rapid. Are sediul în La Coruña, Spania.

 6. LAS EMAPANADAS DE DON RAFAEL

  Germania

  Compania LAS EMAPANADAS DE DON RAFAEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mancaruri preparate congelate rapid. Are sediul în Wiesbaden, Germania.

 7. DT FROID

  Franta

  Compania DT FROID, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mancaruri preparate congelate rapid. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Camere reci, refrigeration plant maintenance, industrial cold rooms, Camere reci, și cold rooms, cooling systems. Are sediul în Lomme, Franta.

 8. AGRODOUBS

  Franta

  Compania AGRODOUBS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mancaruri preparate congelate rapid. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import-export - produse agro-alimentare, Compozitie pentru prajituri, Deserturi pe baza de lapte, Import-export - produse agro-alimentare, Compozitie pentru prajituri, Deserturi pe baza de lapte, și basic food preparations for patisseries. Are sediul în Flagey, Franta.

 9. K&F DE PAUW

  Belgia

  Compania K&F DE PAUW, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Legume proaspete. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fructe, Mancaruri preparate congelate rapid, Mancaruri gatite si delicatese, Delicatese, Fructe, Mancaruri preparate congelate rapid, Mancaruri gatite si delicatese, și Delicatese. Are sediul în Zelzate, Belgia.

 10. LES PRODUITS DU VALSOANNAN

  Franta

  Compania LES PRODUITS DU VALSOANNAN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mancaruri preparate congelate rapid. Are sediul în St Clement Sur Valsonne, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit