• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • managementul ospitalitatii

Rezultate pentru

Managementul ospitalitatii - Import export

 1. INFRA CLEANING GMBH

  Germania

  Compania INFRA CLEANING GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Managementul ospitalitatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Societati de curatenie, Curatarea cladirilor, Cleaners, Societati de curatenie, și Curatarea cladirilor. Are sediul în Nurnberg, Germania.

 2. CHEERBNB

  Spania

  Compania CHEERBNB, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Managementul ospitalitatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile apartment cleaning services. Are sediul în Madrid, Spania.

 3. POTELET

  Belgia

  Compania POTELET, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Managementul ospitalitatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile queue management system. Are sediul în Lontzen, Belgia.

 4. MMCALL FRANCE

  Franta

  Compania MMCALL FRANCE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Managementul ospitalitatii. Are sediul în Jouy En Josas, Franta.

 5. CITY ONE AIRPORT

  Franta

  Compania CITY ONE AIRPORT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Managementul ospitalitatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Passenger greeting and guiding, și Events reception services. Are sediul în Toulouse, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SOLMED ALLIANCE

  Spania

  Compania SOLMED ALLIANCE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Managementul ospitalitatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile catering - services, și offshore platforms and installations. Are sediul în Valencia, Spania.

 2. TRADETICITY LLC

  Croatia

  Compania TRADETICITY LLC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Aplicatii de comert electronic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Managementul ospitalitatii, customer loyalty, și Managementul ospitalitatii. Are sediul în Sveta Nedelja, Croatia.

 3. OUTSOURCING SRL

  Italia

  Compania OUTSOURCING SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Managementul ospitalitatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Serviciu hotelier, Facilities management services, și Serviciu hotelier. Are sediul în Milano, Italia.

 4. METEORA-TOUR.GR

  Grecia

  Compania METEORA-TOUR.GR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Managementul ospitalitatii. Are sediul în Kalampaka, Grecia.

 5. THEMA SERVICES

  Franta

  Compania THEMA SERVICES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Receptionere - birouri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Managementul ospitalitatii, Events reception services, Managementul ospitalitatii, și Exhibition reception. Are sediul în Paris, Franta.

 1. TOP ACTION LILLE

  Franta

  Compania TOP ACTION LILLE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Managementul ospitalitatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hostess agency, și flight attendants. Are sediul în Lille, Franta.

 2. GLOBAL MONDAY

  Statele Unite ale Americii

  Compania GLOBAL MONDAY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Recrutare internationala de personal. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Managementul ospitalitatii, internships, internships abroad, hotel management schools, și Managementul ospitalitatii. Are sediul în San Francisco, California, Statele Unite ale Americii.

 1. CHINA YUTIAN TRADE CO., LTD

  Chile

  Compania CHINA YUTIAN TRADE CO., LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Fasonare si legare - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Managementul ospitalitatii, și Managementul ospitalitatii. Are sediul în Gongzhanlu, Chile.

 2. ALERTIFY

  Statele Unite ale Americii

  Compania ALERTIFY, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Managementul ospitalitatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sensors, și temperature sensors. Are sediul în California, Statele Unite ale Americii.

 3. ROBERT SIEDENBURG

  Olanda

  Compania ROBERT SIEDENBURG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Managementul ospitalitatii. Are sediul în Den Haag, Olanda.

 4. HOSPITALITY BENCHMARK SOLUTIONS

  Regatul Unit

  Compania HOSPITALITY BENCHMARK SOLUTIONS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Managementul ospitalitatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile consulting. Are sediul în York, Regatul Unit.

 5. HOME PARTNER ROCHEFORT OCEAN

  Franta

  Compania HOME PARTNER ROCHEFORT OCEAN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Managementul ospitalitatii. Are sediul în Fouras, Franta.

 6. HANSA VACATIONS PVT LTD.

  India

  Compania HANSA VACATIONS PVT LTD., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de voiaj. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Managementul ospitalitatii, și Managementul ospitalitatii. Are sediul în New Delhi, India.

 7. MASECRÉTAIRE.COM!

  Franta

  Compania MASECRÉTAIRE.COM!, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Secretariat - externalizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Managementul ospitalitatii, secretarial service, call centre, și Managementul ospitalitatii. Are sediul în Aboen, Franta.

 8. ELECTRONIQUE MICROTECH CANADA INC

  Canada

  Compania ELECTRONIQUE MICROTECH CANADA INC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Managementul ospitalitatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile queue management system. Are sediul în Lorraine, Canada.

 1. PELIN 1971

  Croatia

  Compania PELIN 1971, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Managementul ospitalitatii. Are sediul în Zagreb, Croatia.

 2. MYCLOUD HOSPITALITY

  Regatul Unit

  Compania MYCLOUD HOSPITALITY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Managementul ospitalitatii. Are sediul în London, Regatul Unit.

 3. SEASCANNER CRUCEROS

  Germania

  Compania SEASCANNER CRUCEROS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Voiaj si turism. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Managementul ospitalitatii, cruise ships, cruise services, travel agency, și Managementul ospitalitatii. Are sediul în Ahrensburg, Germania.

 4. MICHAEL WISHER HOSPITALITY PERSONNEL

  Regatul Unit

  Compania MICHAEL WISHER HOSPITALITY PERSONNEL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Managementul ospitalitatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile events management. Are sediul în London, Regatul Unit.

 5. MAISON BOUTIQUE AL REDENTORE

  Italia

  Compania MAISON BOUTIQUE AL REDENTORE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Hotel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Managementul ospitalitatii, Group reception services, holiday apartment block, family breaks, și Managementul ospitalitatii. Are sediul în Venezia, Italia.

 6. GUESTREADY

  Portugalia

  Compania GUESTREADY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Managementul ospitalitatii. Are sediul în Porto, Portugalia.

 7. AMANI TIWI BEACH RESORT

  Kenya

  Compania AMANI TIWI BEACH RESORT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Managementul ospitalitatii. Are sediul în Mombasa, Kenya.

 8. KAYI TRAVELER LTD

  Ruanda

  Compania KAYI TRAVELER LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Managementul ospitalitatii. Are sediul în Kiyovu, Ruanda.

 9. THE BIG WHITE EVENTS CO

  Regatul Unit

  Compania THE BIG WHITE EVENTS CO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Managementul ospitalitatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wedding consultants, și decoration hire for parties and events. Are sediul în Wigan, Regatul Unit.

 10. JAYBEE SYSTEMS LTD.

  Israel

  Compania JAYBEE SYSTEMS LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria ospitalitatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Managementul ospitalitatii, Hotel management software, software for hotels, și Managementul ospitalitatii. Are sediul în Jerusalem, Israel.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit