• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • magazine - amenajare

Rezultate pentru

Magazine - amenajare - Import export

 1. DC PLUS GLOBAL SHOPFITTING

  Turcia

  Verified by europages badge

  Welcome to DCShopfitting, a shopfitting manufacturing company from Turkey, and your global partner in creating visually appealing and functional retail spaces. With extensive industry experience, we specialize in delivering exceptional shopfitting solutions that cater to the unique needs and requirements of a diverse range of businesses, including retail stores, department stores, supermarkets, boutiques, hospitality establishments, and commercial spaces. Our comprehensive range of shopfitting products includes shelving and display systems, counters and cash wraps, slat walls and pegboards, clothing racks, showcases and cabinets, boutique nesting tables, mannequins, laser-cut metal designs, showcard stands, customized fixtures, and fittings. As your trusted partner, we are committed to transforming your retail space into an environment that enhances your brand image and drives sales. Our clients rely on our expertise, reliability, and commitment to quality, and we are proud to have built long-term partnerships with many of them. Therefore, we strive to exceed their expectations with every project we undertake. Contact us today to elevate your retail space with top-notch shopfitting solutions that reflect your brand's unique identity and create a lasting impression on your customers.

 2. GONDELLA

  Belgia

  Verified by europages badge

  Gondella nv is a Belgian group that manufactures a complete range of shelving solutions and associated accessories. It manufactures all metal parts, from steel sheets and welded special tubes to finished products covered in epoxy lacquer according to the client's desired colour. Furthermore, the system is completed with other elements, such as plastic rails for labels, glass, hooks and metal baskets. The latter are made by a subcontractor according to Gondella's design.

 3. FORMPOS

  Polonia

  Verified by europages badge

  Compania FORMPOS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vitrine pentru expozitii, Magazine - amenajare, Vitrine pentru magazine, Rafturi pentru magazine, Mobilier profesional, floor display stands, wooden furniture, furniture for stores, și display stands for shops. Are sediul în Zaleszany, Polonia.

 4. FORM CREATIONS

  Polonia

  Verified by europages badge

  Compania FORM CREATIONS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafturi pentru magazine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vitrine pentru expozitii, Magazine - amenajare, furniture for stores, display stands manufacturer, POSM - point of sale materials, plywood display stand, make up display, display rack, și Vitrine pentru expozitii. Are sediul în Mielec, Polonia.

 5. MAISON FABRIK

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania MAISON FABRIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Magazine - amenajare. Are sediul în Pérenchies, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. LIVAN PLEKSI

  Turcia

  Verified by europages badge

  Compania LIVAN PLEKSI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plexiglas. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Magazine - amenajare, acrylic sheets, acrylic mirrors, Acrylic glass, mica pipes, Plexiglass, Plexiglas furniture, plexiglas accessories, și Complementary furnishing items made of Plexiglass. Are sediul în Bursa, Turcia.

 2. MOTONI GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania MOTONI GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Magazine - amenajare. Are sediul în Essen-Frillendorf, Germania.

 3. WANZL GMBH & CO. KGAA

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania WANZL GMBH & CO. KGAA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Magazine - amenajare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile shopping trolleys, Parking boxes for shopping carts, Pallet systems, Shelving systems for shop fittings, Barcode scanner for mobile data collection, Mobile workstation, Cleaning and shelf trolleys, Entry systems, și full height turnstile. Are sediul în Leipheim, Germania.

 4. SYNERGIES AGENCEMENT REFRIGERATION CUISSON

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania SYNERGIES AGENCEMENT REFRIGERATION CUISSON, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bucatarii profesionale - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile brutărie - Maşini şi echipament, Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale, Magazine - amenajare, Sisteme pentru incinte albe si procedee, brutărie - Maşini şi echipament, Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale, Magazine - amenajare, și Sisteme pentru incinte albe si procedee. Are sediul în Paris, Franta.

 5. FATTORINI GROUP S.R.L.

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania FATTORINI GROUP S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Magazine - amenajare. Are sediul în Gazzaniga, Italia.

 1. GRAPHTEC DESIGN S.R.L.

  Romania

  Graphtec, producător de mobilier comercial și POSM. Avem o diversitate largă de proiecte cu firme de renume din România și străinătate. Cu un catalalog de produse unice de peste 40000 introduse în peste 25 de țări. Suntem producători din 1998 pentru firme: IMM-uri și corporații multinaționale. Oferim pachet de servicii full În-House: Consultanță, Design, Proiectare, Producție, Instalare. Producem mobilier comercial, semnalistică, POSM, stații de benzinărie, toteme, standuri expoziționale, amenajări magazine pentru diverse industrii: Retail, Alimentar, Cosmetică, Benzinării, Horeca, Financiar, Educație, Băuturi, Electronice, IT, Evenimente, Transport și Telecomunicații. Avantajul de lucra cu Graphtec expertiza noastră îmbinată cu seriozitatea, confidențialitatea și flexibilitatea oferită. Focusul nostru este de a vă oferi mereu soluții ideale și a avea un parteneriat pe termen lung. Standardul nostru de calitate ne recomandă prin lucrările noastre de referință cu partnerii noștrii: Coca-Cola, Pepsi, PMI, JTI, BAT, Avon, Imaginarium, Ursus, Samsung, Vodafone și mulți alții. Pentru clienții care caută produse personalizate deja concepute avem un shop online în care vă puteți alege produsul, culoarea și noi îl putem personaliza cu brandul vostru. Pentru clienții care caută un proiect unicat și personalizat 100% pe cerințele firmei putem repoduce design sau executa design original. Ne trebuie un brief, iar noi ne putem ocupa de restul pentru ca firma dvs. să ai aibe succes.

 2. STIL HOME DESIGN SRL

  Romania

  Construim pentru viitor. Construim bazandu-ne pe profesionalismul angajatilor nostri, pe calitatea materialelor si solutiilor alese si pe corectitudinea viziunii noastre de afaceri. Compania Stil Home Design a pornit la drum asezand la baza activitatii sale setul propriu de principii de conducere a afacerilor. Suntem o societate comerciala cu capital privat care are ca obiectiv de baza asigurarea de servicii de inalta calitate, in conformitate cu cerintele clientului, cu cerintele legale si reglementarile aplicabile precum si de a creste satisfactia clientului. Suntem foarte flexibili in ceea ce priveste relatia cu clientii, mulandu-ne rapid pe solicitarile si nevoile acestora. Efectuam lucrari in antrepriza si subantrepriza, avand colaboratori seriosi si prompti. Avem un raport calitate/pret foarte bun. De asemenea mai suntem caracterizati de urmatoarele: - Rapiditate in executie si montaj; - Grad de seriozitate ridicat; - Executam lucrari in toata tara si in Europa.

 1. S M B SRL

  Romania

  Daca cautati o mobila cu stil si calitate superioara gasiti in oferta noastra de la cei mai buni producatori si designeri din tara si strainatate. Mobila de bucatarie in diferite culori si marimi pentru ca bucataria dumneavoastra sa fie utila si bine dotata cu corpurile de mobila necesare utilizari cat mai eficiente. Mobila de dormitor cu paturi si canapele simple sau tapitate din piele artificiala sau cu saltea, gasiti modele de o persoana sau doua cu cadru de lemn sau fier forjat. Mobila de living cu masute de lemn sau sticla securizata in diferite marimi si culori

 2. ENCIMERAS MÁLAGA

  Spania

  Compania ENCIMERAS MÁLAGA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Magazine - amenajare, Magazine - amenajare, sinks and work tops, și Granite surface plates. Are sediul în Málaga, Spania.

 3. PINE DEKORASYON

  Turcia

  Compania PINE DEKORASYON, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Magazine - amenajare. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. REFORM DISPLAY SHOPFITTING & STORE EQUIPMENTS LTD.

  Turcia

  Compania REFORM DISPLAY SHOPFITTING & STORE EQUIPMENTS LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Magazine - amenajare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile POS - distributie en gros, și POS - distributie en gros. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. ARREDAMENTI SYSTEM S.R.L.S.

  Italia

  Compania ARREDAMENTI SYSTEM S.R.L.S., este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Magazine - amenajare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier profesional, Vitrine pentru magazine, Mobilier profesional, Vitrine pentru magazine, Bar furnishings, și shop furnishing. Are sediul în Foggia, Italia.

 6. AK RAF SISTEMLERI

  Turcia

  Compania AK RAF SISTEMLERI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Magazine - amenajare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Raioane de depozitare, Rafturi pentru magazine, Vitrine pentru magazine, Raioane de depozitare, Rafturi pentru magazine, și Vitrine pentru magazine. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 7. NATURE STABILISÉE

  Franta

  Compania NATURE STABILISÉE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Magazine - amenajare. Are sediul în Fosses, Franta.

 8. SHOP INTERIORS B.V.

  Olanda

  Compania SHOP INTERIORS B.V., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Magazine - amenajare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carlige metalice, design and manufacture, Carlige metalice, retail chain outlet fitting, și metal shelves for shops. Are sediul în Dronten, Olanda.

 1. ANGELINA MANNEQUINS - SHOPFITTING

  Grecia

  Compania ANGELINA MANNEQUINS - SHOPFITTING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Manechine pentru prezentare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Magazine - amenajare, equipment for shop windows, Magazine - amenajare, shop furnishings, și window display articles. Are sediul în Moschato, Grecia.

 2. AUGENBLICK GMBH

  Elvetia

  Compania AUGENBLICK GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Magazine - amenajare. Are sediul în Zürich, Elvetia.

 3. PANICALI CLAUDIO FALEGNAME

  Italia

  Compania PANICALI CLAUDIO FALEGNAME, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier contemporan. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bucatarie - mobilier, Magazine - amenajare, Mobilier - articole si accesorii decorative, production of furnishings, Bucatarie - mobilier, Magazine - amenajare, și Mobilier - articole si accesorii decorative. Are sediul în Castel Maggiore, Italia.

 4. SAAR-LAGER- UND PROFILTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania SAAR-LAGER- UND PROFILTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese si scaune. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier si rafturi pentru birou, Magazine - amenajare, Mobilier si rafturi pentru birou, Magazine - amenajare, aluminium profiles, și aluminium profiles. Are sediul în Völklingen, Germania.

 5. MESSEWERKSTATT GMBH

  Austria

  Compania MESSEWERKSTATT GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Magazine - amenajare. Are sediul în Groß Enzersdorf, Austria.

 6. SHOPTEC GMBH

  Germania

  Compania SHOPTEC GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Magazine - amenajare. Are sediul în Munderkingen, Germania.

 7. TOBO DATCZUK SP. Z O. O.

  Polonia

  Compania TOBO DATCZUK SP. Z O. O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier si rafturi pentru birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Magazine - amenajare, Mobilier pentru hoteluri, cafenele, restaurante, Mese si scaune, Magazine - amenajare, Mobilier pentru hoteluri, cafenele, restaurante, și Mese si scaune. Are sediul în Bialystok, Polonia.

 8. ODS OBJECT DESIGN GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania ODS OBJECT DESIGN GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Magazine - amenajare. Are sediul în Lübbecke, Germania.

 9. LANSING VARIOFORM GMBH

  Germania

  Compania LANSING VARIOFORM GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Magazine - amenajare. Are sediul în Vreden, Germania.

 10. KORDA-LADENBAU GMBH

  Germania

  Compania KORDA-LADENBAU GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Magazine - amenajare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Interior fittings, și fair preparations. Are sediul în Bad Salzuflen, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Magazine - amenajare - Import export

Număr de rezultate

3.433 Intreprinderile