• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • linii de inalta tensiune

Rezultate pentru

Linii de inalta tensiune - Import export

 1. KWV KABELWERKE VILLINGEN GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania KWV KABELWERKE VILLINGEN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din otel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Linii de inalta tensiune, Composite cables, Cables, specially prepared, High voltage cable, special cables, Cable carrier lines, electronic connectors, Development of cables, și BUS cables. Are sediul în Villingen-Schwenningen, Germania.

 2. ARMBRUSTER MULLER

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania ARMBRUSTER MULLER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Energie din surse regenerabile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cabluri electrice, Inginerie - birouri de studii industriale, Cabine de inalta tensiune, Linii de inalta tensiune, Cabluri electrice, Inginerie - birouri de studii industriale, Cabine de inalta tensiune, și Linii de inalta tensiune. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 3. ELEKTROUZHMONTAZH, LTD

  Ucraina

  Compania ELEKTROUZHMONTAZH, LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul materiale electrice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Electricitate - echipamente de distributie, Cabine de inalta tensiune, Linii de inalta tensiune, Electricitate - lucrari, Electricitate - echipamente de distributie, Cabine de inalta tensiune, Linii de inalta tensiune, și Electricitate - lucrari. Are sediul în Kharkiv, Ucraina.

 4. COIO GROUP

  Grecia

  Compania COIO GROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Linii de inalta tensiune. Are sediul în Drama, Grecia.

 5. ADESA KABLO

  Turcia

  Compania ADESA KABLO, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Electricitate - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Linii de inalta tensiune, Cablaje industriale, cables, Control cables (elec.), Linii de inalta tensiune, și Cablaje industriale. Are sediul în Istanbul, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. AMIN POWER ENERGY

  Polonia

  Compania AMIN POWER ENERGY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Linii de inalta tensiune. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pneumatice - compresoare, machines and equipment for building and maintenance of railway lines, diesel generators, Pneumatice - compresoare, și Cabling machines. Are sediul în Glogow, Polonia.

 2. MPKA-UKRAINE

  Ucraina

  Compania MPKA-UKRAINE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Linii de inalta tensiune. Are sediul în Zaporozhye, Ucraina.

 3. ENGEMA

  Belgia

  Compania ENGEMA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Electricitate - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Linii de inalta tensiune, Linii de inalta tensiune, ducting systems, lighting layout, și load-bearing metal structures for construction work. Are sediul în Zaventem, Belgia.

 4. GROUPE LE DU

  Franta

  Compania GROUPE LE DU, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Linii de inalta tensiune. Are sediul în Chatelaudren, Franta.

 5. PRODUCTION ASSOCIATION ENERGOCOMPLEKT

  Belarus

  Compania PRODUCTION ASSOCIATION ENERGOCOMPLEKT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Linii de inalta tensiune. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile electric cables, wire cables, și armoured cables. Are sediul în Vitebsk, Belarus.

 1. CABLEL HELLENIC CABLES GROUP

  Grecia

  Compania CABLEL HELLENIC CABLES GROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Linii de inalta tensiune. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile High voltage power cable. Are sediul în Athens, Grecia.

 2. NIDO

  Belgia

  Compania NIDO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabluri si retele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Linii de inalta tensiune, Cablaje industriale, Linii de inalta tensiune, și Cablaje industriale. Are sediul în Zele, Belgia.

 1. ARTILEK

  Belgia

  Compania ARTILEK, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Electricitate - componente si piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Linii de inalta tensiune, Panouri si cofrete - electricitate, Cabine de inalta tensiune, Linii de inalta tensiune, condensers, Panouri si cofrete - electricitate, și Cabine de inalta tensiune. Are sediul în Borsbeek, Belgia.

 2. TH ODESKABEL

  Ucraina

  Compania TH ODESKABEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabluri si fire electrice si telefonice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sarma si cablu din aluminiu, Linii de inalta tensiune, electrical cables and wires, Air cables, Sarma si cablu din aluminiu, și Linii de inalta tensiune. Are sediul în Odessa, Ucraina.

 3. ENTREPRISE D'ELECTRICITE ET D'EQUIPEMENT

  Franta

  Compania ENTREPRISE D'ELECTRICITE ET D'EQUIPEMENT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabluri si fire electrice si telefonice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Linii de inalta tensiune, Electricitate - aparate, Electricitate - lucrari, Linii de inalta tensiune, Electricitate - aparate, Electricitate - lucrari, și Control cables (elec.). Are sediul în Nimes, Franta.

 4. LCC KAUFI

  Ucraina

  Compania LCC KAUFI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Linii de inalta tensiune. Are sediul în Chernihiv, Ucraina.

 5. DERVAUX

  Franta

  Compania DERVAUX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabluri si fire electrice si telefonice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Linii de inalta tensiune, Linii de inalta tensiune, și Beaconing, marking, illuminated tracking. Are sediul în Le Chambon Feugerolles, Franta.

 6. FIN KAAPELI OY

  Finlanda

  Compania FIN KAAPELI OY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabluri electrice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Linii de inalta tensiune, și Linii de inalta tensiune. Are sediul în Turku, Finlanda.

 7. FAGAN IMPIANTI ELETTRICI

  Italia

  Compania FAGAN IMPIANTI ELETTRICI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Linii de inalta tensiune. Are sediul în Campo San Martino, Italia.

 8. ADAPT ELEKTRONIK GMBH

  Germania

  Compania ADAPT ELEKTRONIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Linii de inalta tensiune. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cabluri si fire electrice si telefonice, Sisteme de electricitate ale navelor, Componente electronice active, Electricitate - aparate, Cabluri si fire electrice si telefonice, Sisteme de electricitate ale navelor, Componente electronice active, și Electricitate - aparate. Are sediul în Großheubach, Germania.

 1. FUX ZRT.

  Ungaria

  Compania FUX ZRT., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Linii de inalta tensiune. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cables. Are sediul în Miskolc, Ungaria.

 2. M-TEC ENERGY

  Belgia

  Compania M-TEC ENERGY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Condensatori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Linii de inalta tensiune, Linii de inalta tensiune, și high voltage condenser. Are sediul în Duffel, Belgia.

 3. NEXANS INTERCABLO S.P.A.

  Italia

  Compania NEXANS INTERCABLO S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabluri si fire electrice si telefonice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cabluri si retele, Linii de inalta tensiune, Cabluri si retele, și Linii de inalta tensiune. Are sediul în Pioltello, Italia.

 4. MESSI & PAOLONI S.R.L.

  Italia

  Compania MESSI & PAOLONI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabluri si fire electrice si telefonice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cabluri si retele, Linii de inalta tensiune, Cabluri si retele, și Linii de inalta tensiune. Are sediul în Ancona, Italia.

 5. ENCO S.R.L.

  Italia

  Compania ENCO S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabluri si fire electrice si telefonice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cabluri si retele, Linii de inalta tensiune, Cabluri si retele, și Linii de inalta tensiune. Are sediul în Mordano, Italia.

 6. TE.CO. TECNOLOGIA COMMERCIALE S.R.L.

  Italia

  Compania TE.CO. TECNOLOGIA COMMERCIALE S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabluri si fire electrice si telefonice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cabluri si retele, Linii de inalta tensiune, Cabluri si retele, și Linii de inalta tensiune. Are sediul în Granarolo Dell'emilia, Italia.

 7. NOVACAVI S.P.A.

  Italia

  Compania NOVACAVI S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabluri si fire electrice si telefonice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cabluri si retele, Linii de inalta tensiune, Cabluri si retele, și Linii de inalta tensiune. Are sediul în Peschiera Borromeo, Italia.

 8. SOLIDAL

  Portugalia

  Compania SOLIDAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Linii de inalta tensiune. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile electric cables. Are sediul în Esposende, Portugalia.

 9. STP2R

  Franta

  Compania STP2R, care își desfășoară activitatea în domeniul Centrale hidro-electrice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu turbina, Linii de inalta tensiune, Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu turbina, și Linii de inalta tensiune. Are sediul în Meximieux, Franta.

 10. G.C.E. CAVI ELETTRICI S.R.L.

  Italia

  Compania G.C.E. CAVI ELETTRICI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabluri si fire electrice si telefonice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cabluri si retele, Linii de inalta tensiune, Cabluri si retele, și Linii de inalta tensiune. Are sediul în Polesine Zibello, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit