• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • kerosen

Rezultate pentru

Kerosen - Import export

 1. COMPASS FUEL OILS & LUBRICANTS - NATIONWIDE FUEL SUPPLIER

  Regatul Unit

  Verified by europages badge

  Compania COMPASS FUEL OILS & LUBRICANTS - NATIONWIDE FUEL SUPPLIER, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Pacura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Motorina diesel, Kerosen, Incalzire industriala - instalatii si material, Motorina diesel, Kerosen, și Incalzire industriala - instalatii si material. Are sediul în Penwortham, Regatul Unit.

 2. EURL AABS

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania EURL AABS, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Ulei de masline. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fructe uscate, Kerosen, Virgin Olive Oil, dates, Fructe uscate, edible vegetable oils, fuel, Diesel, și Kerosen. Are sediul în Thizy Les Bourgs, Franta.

 3. LLC SMOLNEFTEORGSINTEZ

  Rusia

  Compania LLC SMOLNEFTEORGSINTEZ, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria chimica - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ingrasaminte chimice, Hidrocarburi si derivate, Benzina - carburanti, Kerosen, Ingrasaminte chimice, Hidrocarburi si derivate, Benzina - carburanti, și Kerosen. Are sediul în Smolensk, Rusia.

 4. GINOUVES GEORGES SAS

  Franta

  Compania GINOUVES GEORGES SAS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Kerosen. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Combustibili lichizi, low-sulphur diesel fuel, diesel fuel and derivatives, și Combustibili lichizi. Are sediul în La Garde, Franta.

 5. GIBOUNDARY LTD

  Regatul Unit

  Compania GIBOUNDARY LTD, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Kerosen. Are sediul în London, Enfield, Regatul Unit.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. GIORDANO PETROLI S.R.L.

  Italia

  Compania GIORDANO PETROLI S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Pacura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Motorina diesel, Kerosen, Motorina diesel, și Kerosen. Are sediul în Sant'antonio Abate, Italia.

 2. LENZI ENIO

  Italia

  Compania LENZI ENIO, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Pacura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Motorina diesel, Kerosen, Motorina diesel, și Kerosen. Are sediul în Rosignano Marittimo, Italia.

 3. BULICHELLI PETROLI

  Italia

  Compania BULICHELLI PETROLI, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Pacura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Motorina diesel, Kerosen, Motorina diesel, și Kerosen. Are sediul în Cecina, Italia.

 4. ARCOSERVIZI S.P.A.

  Italia

  Compania ARCOSERVIZI S.P.A., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pacura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Motorina diesel, Kerosen, Motorina diesel, și Kerosen. Are sediul în Torino, Italia.

 5. ENERGY SYSTEM 2006 S.R.L.

  Italia

  Compania ENERGY SYSTEM 2006 S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pacura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Motorina diesel, Kerosen, Motorina diesel, și Kerosen. Are sediul în Riano, Italia.

 1. DIRETTISSIMA PETROLI DI BELLINO ROCI MASSIMILIANO S.N.C.

  Italia

  Compania DIRETTISSIMA PETROLI DI BELLINO ROCI MASSIMILIANO S.N.C., care își desfășoară activitatea în domeniul Pacura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Motorina diesel, Kerosen, Motorina diesel, și Kerosen. Are sediul în Robassomero, Italia.

 2. BP (SWITZERLAND)

  Elvetia

  Compania BP (SWITZERLAND), este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Combustibili petrolieri si aditivi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Kerosen, și Kerosen. Are sediul în Zug, Elvetia.

 1. PRODOTTI PETROLIFERI F.LLI PREVEDEL S.R.L.

  Italia

  Compania PRODOTTI PETROLIFERI F.LLI PREVEDEL S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pacura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Motorina diesel, Kerosen, Motorina diesel, și Kerosen. Are sediul în Predaia, Italia.

 2. GIANNINI MORENO

  Italia

  Compania GIANNINI MORENO, care își desfășoară activitatea în domeniul Pacura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Motorina diesel, Kerosen, Motorina diesel, și Kerosen. Are sediul în Lucca, Italia.

 3. COPPOLA PETROLI

  Italia

  Compania COPPOLA PETROLI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pacura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Motorina diesel, Kerosen, Motorina diesel, și Kerosen. Are sediul în Mariglianella, Italia.

 4. EREDI RAFFAELE S.R.L.

  Italia

 5. CRISCI SILVIA MARIA MICHELA

  Italia

 6. TOMMASINI CARBURANTI DI MASIELLO CONSIGLIA

  Italia

 7. CARBOFUEL S.R.L.

  Italia

 8. BERTOCCI PIERO

  Italia

 1. ZAMBETTI S.A.S. DI ZAMBETTI STEFANO E C.

  Italia

 2. PEDRAZZINI S.N.C. DI LUCA PEDRAZZINI & C.

  Italia

 3. BADIGAS S.R.L.

  Italia

 4. ALBONETTI VINCENZO

  Italia

 5. MASSOTTI S.R.L.

  Italia

 6. MINSTER FUELS LTD

  Regatul Unit

 7. F.LLI SPADA S.R.L.

  Italia

 8. GIANNINI MARIO E C. S.N.C.

  Italia

 9. L.E.O. LECCO EVERY OIL S.R.L.

  Italia

 10. SHERDEN ENERGIA S.R.L.

  Italia

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit