• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • storcatoare de rufe de uz casnic

Rezultate pentru

Storcatoare de rufe de uz casnic - Italia

Italia
 1. VERONESI SEPARATORI S.P.A.

  Italia

  Compania VERONESI SEPARATORI S.P.A., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Storcatoare de rufe de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Uscatoare si storcatoare industriale, centrifuges for the chemical industry, și Uscatoare si storcatoare industriale. Are sediul în Castenaso, Italia.

 2. CBB DECANTER S.R.L.

  Italia

  Compania CBB DECANTER S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Storcatoare de rufe de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Uscatoare si storcatoare industriale, purifiers for the chemical industry, și Uscatoare si storcatoare industriale. Are sediul în Monte Roberto, Italia.

 3. BOVERIO LUIGI S.R.L.

  Italia

  Compania BOVERIO LUIGI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Storcatoare de rufe de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Uscatoare si storcatoare industriale, systems and equipment for washing fish and seafood, și Uscatoare si storcatoare industriale. Are sediul în Sannazzaro De' Burgondi, Italia.

 4. GENNARETTI S.P.A.

  Italia

  Compania GENNARETTI S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Storcatoare de rufe de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Uscatoare si storcatoare industriale, și Uscatoare si storcatoare industriale. Are sediul în Jesi, Italia.

 5. DECANTER SYSTEM S.R.L.

  Italia

  Compania DECANTER SYSTEM S.R.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Storcatoare de rufe de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Uscatoare si storcatoare industriale, granulators for pharmaceutical laboratories, și Uscatoare si storcatoare industriale. Are sediul în Ornago, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. MANTOVANI & VICENTINI S.R.L.

  Italia

 2. TETRA PAK FOOD ENGINEERING S.P.A.

  Italia