• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • investitii industriale - consiliere

Rezultate pentru

Investitii industriale - consiliere - Import export

 1. B+B ENGINEERING GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania B+B ENGINEERING GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Investitii industriale - consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Engineering, consultancies, Plant construction, Supply systems, Process simulations and optimisations, Plant construction for process engineering, Plant construction using stainless steel, Engineering for industrial facilities, Engineering for industrial cooling facilities, și Design offices for plant construction. Are sediul în Magdeburg, Germania.

 2. «O2 CONSULTING» LLC

  Rusia

  Compania «O2 CONSULTING» LLC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Drept - consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Auditarea societatilor sau a organizatiilor, Plasamente de capital, Investitii - consiliere, Investitii industriale - consiliere, Auditarea societatilor sau a organizatiilor, Plasamente de capital, Investitii - consiliere, și Investitii industriale - consiliere. Are sediul în Moscow, Rusia.

 3. S & F CONSULTING FIRM LIMITED

  Bangladesh

  Compania S & F CONSULTING FIRM LIMITED, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Investitii industriale - consiliere. Are sediul în Dhaka, Bangladesh.

 4. AVA INDUSTRIALS

  Belgia

  Compania AVA INDUSTRIALS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Investitii industriale - consiliere. Are sediul în Battice, Belgia.

 5. DB INVESTMENTS

  Italia

  Compania DB INVESTMENTS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Investitii industriale - consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile qualified advice. Are sediul în Cessalto, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. INDUYMA INTERNACIONAL DE PROCESOS PRODUCTIVOS, S.L.U.

  Spania

  Compania INDUYMA INTERNACIONAL DE PROCESOS PRODUCTIVOS, S.L.U., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Serviciu comercial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Investitii industriale - consiliere, alcoholic beverages, Investitii industriale - consiliere, real estate brokerage services, și shareholder reliability assessment. Are sediul în Torremolinos, Spania.

 2. GENEL CONSULTANCY AND TRADE COMPANY

  Turcia

  Compania GENEL CONSULTANCY AND TRADE COMPANY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Investitii industriale - consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile International business development, Company establishment, și B2B marketing. Are sediul în Kagithane, Turcia.

 3. KLAIPEDA FREE ECONOMIC ZONE MANAGEMENT COMPANY

  Lituania

  Compania KLAIPEDA FREE ECONOMIC ZONE MANAGEMENT COMPANY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agentii imobiliare - comert si industrie, Experti imobiliari - comert si industrie, Agenti imobiliari pentru comert si industrie, Investitii industriale - consiliere, Agentii imobiliare - comert si industrie, Experti imobiliari - comert si industrie, Agenti imobiliari pentru comert si industrie, și Investitii industriale - consiliere. Are sediul în KLAIPEDA, Lituania.

 4. ROYAL HASKONING DHV

  Belgia

  Compania ROYAL HASKONING DHV, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Analiza financiara - consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune, Investitii industriale - consiliere, Birouri de studii industriale, design and engineering practice, Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune, Investitii industriale - consiliere, și Birouri de studii industriale. Are sediul în Mechelen, Belgia.

 5. GS CAPITAL S.R.O

  Republica Ceha

  Compania GS CAPITAL S.R.O, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Investitii industriale - consiliere. Are sediul în Prague, Republica Ceha.

 1. BLUE ATLANTIC

  Portugalia

  Compania BLUE ATLANTIC, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Investitii industriale - consiliere. Are sediul în Setúbal, Portugalia.

 2. MATION

  Spania

  Compania MATION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Investitii industriale - consiliere. Are sediul în Alicante, Spania.

 1. EUROLINK INVESTMENT GROUP

  Bulgaria

  Compania EUROLINK INVESTMENT GROUP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Investitii industriale - consiliere. Are sediul în Varna, Bulgaria.

 2. PLAN2BECOMPETITIVE - CONSULTING4PROJECTS2DEVELOP LDA.

  Portugalia

  Compania PLAN2BECOMPETITIVE - CONSULTING4PROJECTS2DEVELOP LDA., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Investitii industriale - consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Investitii - consiliere, financing projects for new businesses, grants, advice on industrial property, și Investitii - consiliere. Are sediul în Évora, Portugalia.

 3. AREA M STYRIA GMBH

  Austria

  Compania AREA M STYRIA GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Investitii industriale - consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Consiliere in domeniul strategiilor de marketing, International market entry, și Consiliere in domeniul strategiilor de marketing. Are sediul în Kapfenberg, Austria.

 4. VIFCO

  Tunisia

  Compania VIFCO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Investitii industriale - consiliere. Are sediul în Tunis, Tunisia.

 5. AIB CORP LTD

  Regatul Unit

  Compania AIB CORP LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Investitii industriale - consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile economic and financial information on national and foreign companies, și large civil and industrial building projects. Are sediul în London, Regatul Unit.

 6. GRUPPO ASF SRL

  Italia

  Compania GRUPPO ASF SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimente - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Investitii industriale - consiliere, furnishing shop preparation, Investitii industriale - consiliere, și sports field construction. Are sediul în Palermo, Italia.

 7. ITO - ISTANBUL CHAMBER OF COMMERCE

  Turcia

  Compania ITO - ISTANBUL CHAMBER OF COMMERCE, care își desfășoară activitatea în domeniul Comert international - consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Investitii - consiliere, Infiintarea de unitati industriale - consiliere, Informatii comerciale, Investitii industriale - consiliere, Investitii - consiliere, Infiintarea de unitati industriale - consiliere, Informatii comerciale, și Investitii industriale - consiliere. Are sediul în Eminonu, Turcia.

 8. AFRICA INFRASTRUCTURE BUILDING CORPORATION (AIB CORP LTD)

  Regatul Unit

  Compania AFRICA INFRASTRUCTURE BUILDING CORPORATION (AIB CORP LTD), este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Investitii industriale - consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile piloting, building infrastructure, și finding local and foreign service providers. Are sediul în London, Regatul Unit.

 1. SICER INVEST

  Tunisia

  Compania SICER INVEST, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Investitii industriale - consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Support for new entrepreneurs. Are sediul în Tunis, Tunisia.

 2. CONSEIL & ETUDES DE MARCHÉ

  Algeria

  Compania CONSEIL & ETUDES DE MARCHÉ, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Investitii industriale - consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile company (consulting) sector appraisals, și representation office. Are sediul în Alger, Algeria.

 3. SIELY CONSULTING

  Franta

  Compania SIELY CONSULTING, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Investitii industriale - consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Extractie miniera - utilaje si materiale, și Extractie miniera - utilaje si materiale. Are sediul în Amiens, Franta.

 4. BIZPORTAL

  Bulgaria

  Compania BIZPORTAL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Investitii industriale - consiliere. Are sediul în Sofiq, Bulgaria.

 5. HOLDING PEDRO.VIEIRA. & MIZUHO CO BANK-NEUTRÃO E BIOLOGIA

  Portugalia

  Compania HOLDING PEDRO.VIEIRA. & MIZUHO CO BANK-NEUTRÃO E BIOLOGIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Investitii industriale - consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fund investments, alternative investments, și investment insurance. Are sediul în Muxagata-Vila Nova De Foz-Côa, Portugalia.

 6. POLE DE COMPETITIVITE DE SOUSSE - SPCS

  Tunisia

  Compania POLE DE COMPETITIVITE DE SOUSSE - SPCS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Birouri echipate si fabrici - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centre de afaceri, Birouri de studii industriale, Investitii industriale - consiliere, Infiintarea de unitati industriale - consiliere, Centre de afaceri, Birouri de studii industriale, Investitii industriale - consiliere, și Infiintarea de unitati industriale - consiliere. Are sediul în SOUSSE, Tunisia.

 7. STUDIO DELLA BELLA ASSOCIATO

  Italia

  Compania STUDIO DELLA BELLA ASSOCIATO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Consiliere pentru companii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Birouri de studii industriale, Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune, Investitii industriale - consiliere, Comert international - consiliere, Birouri de studii industriale, Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune, Investitii industriale - consiliere, și Comert international - consiliere. Are sediul în Lecco, Italia.

 8. ITM CONSULTING

  Romania

  Compania ITM CONSULTING, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Investitii industriale - consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Business applications development, air transport business associations, General Business Law, și Advice on establishing a business. Are sediul în Bucharest, Romania.

 9. UNEX

  Germania

  Compania UNEX, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Investitii industriale - consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Investitii - consiliere, investment analysis, Company registration, Investitii - consiliere, și special foundations. Are sediul în Duisburg, Germania.

 10. ELICIT

  Italia

  Compania ELICIT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Investitii industriale - consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile container ships, marketing consulting, și Export development. Are sediul în Roma, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Investitii industriale - consiliere - Import export

Număr de rezultate

5.758 Intreprinderile