• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • intretinere maritima

Rezultate pentru

Intretinere maritima - Import export

 1. D E C O R DEPOT CONTENEUR REPARATION

  Franta

  Verified by europages badge

  DECOR DEPOT CONTENEUR REPARATION provides revised used and new standard maritime, refrigerated and specific containers from our various warehouses. We'll help you benefit from our experience spanning almost 30 years to satisfy your port handling needs. Don't hesitate to contact us for more information!

 2. NOSA SHIPPING

  Turcia

  Compania NOSA SHIPPING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Intretinere maritima. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Armatori, ship chartering, logistics services, și Armatori. Are sediul în Mersin, Turcia.

 3. KARPACK GMBH

  Germania

  Compania KARPACK GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de ambalare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Intretinere maritima, și Intretinere maritima. Are sediul în Rostock, Germania.

 4. DP WORLD LIÈGE

  Belgia

  Compania DP WORLD LIÈGE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi maritime si fluviale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Intretinere maritima, Containere - trasnsport maritim, Stocare in depozite si antrepozite - servicii, containerized transport, Intretinere maritima, Containere - trasnsport maritim, și Stocare in depozite si antrepozite - servicii. Are sediul în Hermalle-Sous-Argenteau, Belgia.

 5. MAYRA DENIZCILIK ISLETMELERI A.S

  Turcia

  Compania MAYRA DENIZCILIK ISLETMELERI A.S, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Intretinere maritima. Are sediul în Istanbul, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. O-R LOGISTICS

  Iordania

  Compania O-R LOGISTICS, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Intretinere maritima. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Linii aeriene - serviciul de marfuri, și Linii aeriene - serviciul de marfuri. Are sediul în 65690169, Iordania.

 2. ISCA FORWARDING LTD

  Regatul Unit

  Compania ISCA FORWARDING LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fret internaţional. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Containere - trasnsport maritim, Transport aerian de marfuri, Intretinere maritima, Containere - trasnsport maritim, wooden packing, Transport aerian de marfuri, și Intretinere maritima. Are sediul în Exeter, Regatul Unit.

 3. JADROSPED D.O.O.

  Croatia

  Compania JADROSPED D.O.O., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme de standuri mobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Containere - trasnsport maritim, Transport in perimetrul unitatilor - sisteme, Intretinere maritima, Customs agency Excises Transit, Containere - trasnsport maritim, Transport in perimetrul unitatilor - sisteme, și Intretinere maritima. Are sediul în RIJEKA, Croatia.

 4. LOGICAL MARITIME SERVICES LIMITED

  Ghana

  Compania LOGICAL MARITIME SERVICES LIMITED, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Intretinere maritima. Are sediul în Tema, Ghana.

 5. ANTWERP GLOBAL SHIPPING

  Belgia

  Compania ANTWERP GLOBAL SHIPPING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Logistica in antrepozite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi exceptionale, Intretinere maritima, Containere - trasnsport maritim, Navigatie - navlositori, Transporturi exceptionale, Intretinere maritima, Containere - trasnsport maritim, și Navigatie - navlositori. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 1. FREIGHTLINK

  Regatul Unit

  Compania FREIGHTLINK, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Intretinere maritima. Are sediul în Preston, Regatul Unit.

 2. VKR LTD

  Letonia

  Compania VKR LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Intretinere maritima. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile multimodal transport. Are sediul în RIGA, Letonia.

 1. ALERTA PLUS D.O.O.

  Slovenia

  Compania ALERTA PLUS D.O.O., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Intretinere maritima. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport maritim de marfuri, Fret internaţional, maritime freight, Transport maritim de marfuri, dry freighters, și Fret internaţional. Are sediul în Ljubljana, Slovenia.

 2. BJH LOGISTICS SERVICES LTD

  Ghana

  Compania BJH LOGISTICS SERVICES LTD, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport aerian de marfuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Intretinere maritima, Comisionari in vama, Intretinere maritima, international road haulage, și Comisionari in vama. Are sediul în Tema, Ghana.

 3. SEA INVEST FRANCE

  Franta

  Compania SEA INVEST FRANCE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Porturi si servicii portuare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Intretinere maritima, și Intretinere maritima. Are sediul în Levallois Perret, Franta.

 4. EUROGATE LOGISZTIKAI KFT.

  Ungaria

  Compania EUROGATE LOGISZTIKAI KFT., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Intretinere maritima. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport rutier, și Transport rutier. Are sediul în Budapest, Ungaria.

 5. SOCIETE DU PORT DE MERTERT

  Luxemburg

  Compania SOCIETE DU PORT DE MERTERT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Porturi si servicii portuare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Intretinere maritima, Transport fluvial, Intretinere maritima, Transport fluvial, road transport of merchandise, și rail transport. Are sediul în Mertert, Luxemburg.

 6. SA SURVEYFERT

  Franta

  Compania SA SURVEYFERT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Intretinere maritima. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Intretinere fluviala, Ambalare in pungi - utilaje si echipament, Intretinere fluviala, și Ambalare in pungi - utilaje si echipament. Are sediul în St Aubin Les Elbeuf, Franta.

 7. LSEZ "TERRABALT" SIA

  Letonia

  Compania LSEZ "TERRABALT" SIA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Intretinere maritima. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile port services for cargo ships, port services for passenger ships, și Warehousing. Are sediul în Liepaja, Letonia.

 8. NE.BA. D.O.O.

  Slovenia

  Compania NE.BA. D.O.O., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Intretinere maritima. Are sediul în Estero, Slovenia.

 1. ROVA-MIX TRANSPORTBETON U. MÖRTEL GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania ROVA-MIX TRANSPORTBETON U. MÖRTEL GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Porturi si servicii portuare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Intretinere maritima, Agentii maritime - navlositori, Transport fluvial, Transport rutier, Intretinere maritima, Agentii maritime - navlositori, Transport fluvial, și Transport rutier. Are sediul în Papenburg, Germania.

 2. HAFEN NÜRNBERGROTH GMBH

  Germania

  Compania HAFEN NÜRNBERGROTH GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Intretinere maritima. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Intretinere fluviala, și Intretinere fluviala. Are sediul în Nürnberg, Germania.

 3. GHERTEK EMPREENDIMENTOS TECNICOS

  Brazilia

  Compania GHERTEK EMPREENDIMENTOS TECNICOS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefonie prin satelit - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Autostrazi - intretinere, Intretinere maritima, Autostrazi - intretinere, și Intretinere maritima. Are sediul în São Paulo, Brazilia.

 4. E.R. OFFSHORE GMBH & CIE. KG

  Germania

  Compania E.R. OFFSHORE GMBH & CIE. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Intretinere maritima. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aprovizionarea navelor, Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, Armatori, Aprovizionarea navelor, Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, și Armatori. Are sediul în Hamburg, Germania.

 5. ANDREAS SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania ANDREAS SP. Z O.O., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Porturi si servicii portuare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Intretinere maritima, Intretinere maritima, și Storage and warehousing. Are sediul în Szczecin, Polonia.

 6. ICO

  Belgia

  Compania ICO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Intretinere maritima. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile logistics. Are sediul în Kallo (antwerpen), Belgia.

 7. VDA PORT SERVICES

  Belgia

  Compania VDA PORT SERVICES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Armatori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Intretinere maritima, Terminale de containere, Containere - trasnsport maritim, Intretinere maritima, Terminale de containere, și Containere - trasnsport maritim. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 8. SNM CRANES

  Franta

  Compania SNM CRANES, care își desfășoară activitatea în domeniul Elevatoare cu nacela. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carucioare de transport, Intretinere maritima, Constructii - utilaje si material, cranes, Carucioare de transport, Intretinere maritima, și Constructii - utilaje si material. Are sediul în Vigneux-De-Bretagne, Franta.

 9. HOFFMANN GMBH

  Germania

  Compania HOFFMANN GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Intretinere maritima. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, Transport fluvial, Transport rutier, Companii maritime - linii, Agentii maritime - navlositori, Transport fluvial, și Transport rutier. Are sediul în Segnitz, Germania.

 10. SMITHS FREIGHT SOLUTIONS

  Regatul Unit

  Compania SMITHS FREIGHT SOLUTIONS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fret internaţional. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Intretinere maritima, air freight broker, Intretinere maritima, și shipping companies. Are sediul în Wrexham, Regatul Unit.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit