• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • instalatii electrice

Rezultate pentru

Instalatii electrice - Import export

 1. FUSS-EMV ING. MAX FUSS GMBH + CO. KG

  Germania

  In top form at the science park – individual EMC solutions from the WISTA Science and Technology Park in Berlin-Adlersdorf – Nothing can replace expertise. In 1986 we developed the first ferrite core filter – since then we have grown to be one of the leading providers of EMC solutions. Over 100 years of experience in developing and producing electromechanical controllers, transformers and rectifiers has led to this success. Today, our range of services incorporates the following: EMC interference suppression of electrical equipment, voltage quality filters for systems generating renewable energy, and e-mobility. The same principles apply in everything we do: We offer our customers solutions and our top priority is always to provide tailored advice. As a medium-sized service provider, our lean structure facilitates short development cycles by virtue of our in-house measurement laboratory, effective production and fast delivery to customers.

 2. SAS DUGELET

  Franta

 3. FIMAB GMBH & CO. KG

  Germania

 4. JESA GMBH

  Germania

 5. ESSERT GMBH

  Germania

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ALPHATEC SCHALTSCHRANKSYSTEME GMBH

  Germania

 2. GRIMM ELEKTROTECHNIK GMBH & CO. KG

  Germania

 3. HERMANN HOFMANN ERNEUERBARE ENERGIEN PROJEKT GMBH

  Germania

 4. PIMS ELEKTRO OPREMA D.O.O, ODZAK, BOSNIEN UND HERZEGOWINA (VERKAUFSBÜRO DEUTSCHLAND)

  Germania

 5. BWC SCHALTANLAGENBAU GMBH

  Germania

 1. PLENGE GMBH

  Germania

 2. OBERLAUSITZER ELEKTRO-SCHALTGERÄTE GMBH

  Germania

 1. EMW ELEKTROSYSTEME BERLIN GMBH

  Germania

 2. S.E.I. SRL SERVIZIO ELETTRONICA INDUSTRIALE

  Italia

 3. ELECTROELSA S.R.L.

  Italia

 4. ORMAZABAL GMBH

  Germania

 5. D-J-S ELECTRICITE

  Franta

 6. CARPEGGIANI SRL

  Italia

 7. G. TORTI

  Italia

 8. MAARA GMBH

  Germania

 1. GERHARD BIRLING E.K.

  Germania

 2. SCHACHT GMBH HOCH- UND NIEDERSPANNUNG

  Germania

 3. EDS ELETTRONIC SRL

  Italia

 4. RAUSCH KONTAKTNIETHERSTELLUNG

  Germania

 5. ELECTRIC GENERAL STOICA

  Romania

  Solutii complete in echipamente electrice Produsele pe care vi le punem la dispoziţie sunt conforme cu standardele de referinţă ISO9001/ISO14001, oferind clienţilor tot ce este mai bun în termeni de inovare, siguranţă, calitate, service. Nu există domeniu în care echipamentele noastre să nu-şi fi dovedit siguranţa în utilizarea zilnică » Iluminat sectorul public/privat, constructii » Sectorul energetic » Industria chimica si petrochimica » Industria metalurgica » Industria constructoare de masini » Industria alimentara » Telecomunicatii si GSM » Industria petroliera (extractie si transport) Produse Cablu medie tensiune 3x1x185 ARE4H5EX 12 20kv ENEL DC4385 ARE4H5EX Echipamente ENEL Generatoare de curent Echipamente pentru industria IT şi telecomunicaţii Echipamente şi accesorii de joasă tensiuneşi de medie tensiune Corpuri si surse de iluminat Transformatoare şi posturi de transformare Cabluri şi accesori pentru cabluri

 6. IDES ELECTRIC

  Romania

  IDES Electric este un integrator de sistem pentru automatizări industriale. Prin specialistii atelierului de uzinare tablouri electrice putem oferi lunar peste 1200 ore in vederea ansamblarii acestora. IDES Electric susține procesele industriale oferind soluții de proiectare si uzinare a tablourilor electrice utilizând echipamente ale producătorilor de top: Quadritalia, CEB, Siemens, ABB, Schneider, Eaton, Phoenix Contact, Finder. De asemenea punerea în funcțiune a tablourilor electrice poate fi efectuată de o echipă mobilă formată din ingineri și tehnicienii autorizați ANRE.Tablourile electrice și soluțiile oferite se bazează pe sisteme conforme cu toate standardele europene, garantând siguranța în exploatare și fiabilitate pentru aplicațiile clientului. Acestea sunt însoțite de documentația tehnica pentru fiecare componentă utilizată în procesul de fabricație.Procesul de fabricație este susținut de un management al calității certificat conform standardelor ISO. Datorita experienței va oferim proiectare și consultanta în optimizarea tablourilor de automatizare complexe, folosind automate programabile și sisteme de acționare cu convertizoare de frecvență. Echipamentele profesionale din dotarea atelierului de producție permite realizarea tablourilor de distribuție ”Power Center” de pana la 6300A, a sistemelor de pornire AC pana la 690V ”single drive”/”DC Bus, și a sistemelor de pornire DC pana la 3500kW unidirecțional / bidirecțional.

 7. SISTEMPLAST SA

  Romania

  Sistemplast Mentenanta echipamente, instalatii, constructii civile si industriale in domeniul mecanic, electric si automatizari; Proiectarea, construirea, montarea, repararea, punerea in functiune, verificarea si service-ul pentru instalatii mecanice sub presiune; Etalonari metrologice la manometre pentru ulei, manometre pentru masurarea presiunii in butelii de oxigen, ampermetre, voltmetre, traductoare de presiuni; Repararea si verificarea tehnica a ascensoarelor electrice si hidraulice de persoane si/sau materiale; Proiectarea si executarea de instalatii electrice interioare pentru constructii civile si industriale, bransamente aeriene si subterane, la tensiuni de 0, 4 kV; Proiectarea si executarea de linii electrice, aeriene sau in cablu cu tensiuni intre 0, 4 - 20 kV si de posturi de transformare; Montaj si intretinere echipamente frigotehnice (aparate aer conditionat, splitere, blowere, chillere, etc.); Executarea, verificarea si repararea prizelor de pamant; Verificari PRAM; Executie si monitorizare instalatii de: stingere, semnalizare, alarmare si limitare incendii.

 8. SMART GLOBAL TEHNIC SRL

  Romania

  SMART GLOBAL TEHNIC s-a specializat de la începutul activităţii în principal în realizarea de instalații electrice (curenţi tari şi curenţi slabi). Jucător activ în domeniul ingineriei electrice și serviciilor conexe acesteia, SGT pune la dispoziţia clienţilor săi, atât publici cât și privaţi, soluţii tehnice globale, de la executie până la mentenanţă. Având personal calificat și experienţa confirmată în ţară cât şi în afara ei, SGT se implică în realizarea de proiecte complete de instalaţii electrice aferente construcţiilor civile şi industriale (clădiri de birouri, spitale, spaţii comerciale, depozite logistice, clădiri rezidenţiale etc.)

 9. PRO DANCE SHOW LTD & PRO LED SHOW

  Romania

  PRO LED SHOW este un joint venture intre un investitor european (Italia) in Asia (China), producatorul Asiatic (OEM-Pro Led Show) si Pro Dance Show. Partenerul italian dezvolta solutiile de design si software LED care sunt implementate prin partenerul asiatic in solutii practice si utile aplicatiilor diverse din gama led display. In Romania PRO DANCE SHOW asigura partea de support logistic si consultanta priviind alegerea produsului optim in functie de aplicatia acestuia (TV, inchiriere, publicitate, stadion, Shopping Mall, Mediu, showroom, club, etc.). Punem la dispozitie o intrega experienta acumulatata de-a lungul timpului in aplicatii diverse si o gama de specialisti capabili sa realizeze cele mai indraznete proiecte.

 10. CMT ELECTRIC

  Romania

  Companie Romaneasca oferim Servicii de mentenanta, upgrade, si reparatii electrice pentru urmatoarele sectoare de activitate: Maritim, Comercial, Industrial si Civil. Vom fi bucurosi sa va trimitem o oferta de pret pentru proiectul Dvstra.

Filtre

Rezultate pentru

Instalatii electrice - Import export

Număr de rezultate

12.184 intreprinderile