• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • import-export de material medico-chirurgical

Rezultate pentru

Import-export de material medico-chirurgical - Import export

 1. MOTEX HEALTHCARE CORP.

  Taiwan (ROC)

  Verified by europages badge

  De peste 50 de ani, Motex Healthcare Group a oferit lucrătorilor din domeniul sănătății liniște sufletească pentru o mai bună protecție și, de asemenea, dedicat în domeniul furnizorilor medicali, în special pe măști chirurgicale, pansamente și mănuși chirurgicale. În calitate de producător și furnizor de top, Motex a furnizat echipamente de protecție personală (EIP) de încredere și soluții de control al infecțiilor în numeroase crize de sănătate, inclusiv epidemii și pandemii precum SARS, H1N1 și COVID-19. Rețeaua noastră de distribuție și service la nivel mondial oferă clienților noștri cele mai distinse servicii. Luptând continuu pentru succes, ne vom angaja întotdeauna să dezvoltăm produse avansate pentru un mâine mai bun. Suntem specializati in: 1. Mască de față medicală și mască de față non-medicală: mască de față în formă de diamant, respirator FFP2, mască de față chirurgicală, mască de față în formă de C pentru copii. 2. Pansamente și benzi chirurgicale. 3. Mănuși chirurgicale și de examinare. 4. Serviciu OEM / ODM Pentru mai multe informații, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

 2. MAJOR MEDICAL SOLUTIONS KFT.

  Ungaria

  Verified by europages badge

  MAJOR MEDICAL SOLUTIONS is a global supplier of high-quality products based in Budapest, Hungary. Our range includes medical supplies especially in aesthetic medicinal devices and orthopedic injections, like Juvederm, Restylane, Synvisc, Monovisc, Stylage and others. We are your reliable wholesale partner for pharmaceuticals since 2018. Our mission is to supply our customers with premium products at competitive prices. Our many years of experience enables us to keep up to date with the innovations in our industry and to provide the most popular pharmaceuticals available on the market. This way, we have a better understanding of our customers' requests, and offer them the desired products. Our qualified team strives to provide our customers with the best service tailored to their specific needs, thus ensuring an effective distribution. Customer satisfaction is our priority. Our goal is to become the preferred supplier of aesthetic products and orthopedic injections as we are one of the leading companies on the market. We will always keep our values at the core of our company philosophy, including transparency, trustworthiness and loyalty. We also guarantee fast delivery. Don't hesitate to contact us for more information !

 3. DISERA MEDICAL EQUIPEMENT

  Turcia

  Verified by europages badge

  Compania DISERA MEDICAL EQUIPEMENT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Chimie - produse de baza si derivate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Articole de unica folosinta pentru chirurgie, Materiale medicale, Laboratoare - aparate si instrumente, Plastic - produse pentru domeniul medical, Import-export de material medico-chirurgical, laboratory tubes, hospital and medical laboratory equipment and supplies, diagnosis equipment and supplies, și disposable articles. Are sediul în Izmir, Turcia.

 4. DUCHATEAU SA

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania DUCHATEAU SA, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Chirurgie - aparate si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import-export de material medico-chirurgical, și Import-export de material medico-chirurgical. Are sediul în Sprimont, Belgia.

 5. VIP SERVICE PLUS

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania VIP SERVICE PLUS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export de material medico-chirurgical. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bluze si sorturi profesionale, Articole de unica folosinta pentru chirurgie, Bluze si sorturi profesionale, și Articole de unica folosinta pentru chirurgie. Are sediul în Cannes, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. BUSCHMEIER MASCHINENBAU + MEDIZINTECHNIK INHABER GUIDO BUSCHMEIER

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania BUSCHMEIER MASCHINENBAU + MEDIZINTECHNIK INHABER GUIDO BUSCHMEIER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export de material medico-chirurgical. Are sediul în Löhne, Germania.

 2. ALXR LIMITED

  Regatul Unit

  Verified by europages badge

  Compania ALXR LIMITED, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Chirurgie - instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import-export de material medico-chirurgical, Radiologie medicala - aparate si instrumente, Single Use Split Diathermy Plates NHS, disposable urine bags, syringes for medical use, Import-export de material medico-chirurgical, Medical Furniture, Medical radiology devices, și Operating theatre supplies and equipment. Are sediul în Leicester, Regatul Unit.

 3. BERARDI STUDMEDSHOP INH. NICOLAI BERARDI

  Elvetia

  Verified by europages badge

  Compania BERARDI STUDMEDSHOP INH. NICOLAI BERARDI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export de material medico-chirurgical. Are sediul în Affoltern Am Albis, Elvetia.

 4. EGUSIS FIRMA GMBH

  Germania

  EGUSIS FIRMA și echipa de management își propun să ofere asistență medicală rentabilă spitalelor, clinicilor, medicilor și revânzătorilor. Aceasta include furnizarea și distribuția de îngrijire a sugarului, ortopedie, grefe de piele și echipamente medicale aferente, instrumente și consumabile de la producători internaționali de echipamente medicale. Mănuși de unică folosință (mănuși de nitril, mănuși de vinil, mănuși de latex), măști de față de unică folosință, seringi de unică folosință, truse de test rapid Covid, costume de izolare, halate chirurgicale, dezinfectante pentru mâini. Echipa noastră are o vastă experiență ca antreprenori și lideri de afaceri în industriile medicale și conexe, lucrând în echipa de management a diferitelor organizații internaționale. Suntem pasionați să oferim soluțiile potrivite clienților noștri, asigurându-ne că ofertele se bazează pe o analiză detaliată a nevoilor. Credem că succesul clientului nostru este în cele din urmă succesul Specmed Medical Services. Abordarea noastră practică, împreună cu serviciul post-vânzare și formarea continuă, asigură că fiecare client primește un serviciu personalizat, care este adaptat nevoilor sale.

 5. SANITEX, UAB

  Lituania

  Egusis este un alt tip de companie de produse farmaceutice și de îngrijire a sănătății. Suntem o companie administrată lituanian, care se concentrează pe lumea în curs de dezvoltare. Lucrând cu cele mai înalte niveluri ale guvernului și distribuitorilor locali deopotrivă, ne propunem nu numai să ne extindem dimensiunea și domeniul de aplicare al afacerii, ci și să avem un interes deosebit în a servi nevoile consumatorului final care necesită cel mai mult produsele noastre. În acest scop, avem o prezență pe 4 continente cu o gamă de produse în expansiune pentru a răspunde cererii principalelor noastre piețe. De aceea oferim un catalog mare de echipamente medicale pentru COVID19: FFP2, N95, măști chirurgicale cu 3 straturi, mănuși de nitril. , Mănuși de latex, mănuși de vinil, mănuși sterile, mănuși PVC, halate chirurgicale, șepci, ochelari de protecție, șervețele dezinfectante și truse de testare. De asemenea, furnizăm sterilizatoare pentru echipamente medicale și distribuitoare automate de măști, mănuși și gel hidroalcoolic. Cu peste 4000 de produse de marcă vândute în întreaga lume și cu numeroase generice produse sub mărcile clienților noștri, Egusis furnizează distribuitorilor, guvernelor, ONG-urilor, spitalelor, farmaciilor și sectorului de vânzare cu amănuntul produsele de care au nevoie pentru piețele lor. Încearcă!

 1. AKADEMI TIBBI ALETLER

  Turcia

  Compania AKADEMI TIBBI ALETLER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export de material medico-chirurgical. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Albume de esantioane, Albume de esantioane, hospital and medical laboratory equipment and supplies, dermatological surgery, și orthopaedic equipment. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. KAPLANTRADERS

  Turcia

  Compania KAPLANTRADERS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export de material medico-chirurgical. Are sediul în Izmir / Turkey, Turcia.

 1. ANTAR FOSHAN TECHNOLOGY CO.,LTD

  China

  Compania ANTAR FOSHAN TECHNOLOGY CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export de material medico-chirurgical. Are sediul în Foshan, China.

 2. INTERLOK LTD

  Belarus

  Compania INTERLOK LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export de material medico-chirurgical. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile protective work masks, Flexible Packaging, și bathroom accessories. Are sediul în Grodno, Belarus.

 3. INTER LINKS MEDICAL INSTRUMENTS

  Spania

  Compania INTER LINKS MEDICAL INSTRUMENTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export de material medico-chirurgical. Are sediul în Madrid, Spania.

 4. GUNDEM SAGLIK VE GIDA URUNLERI SAN. VE TIC. A. S.

  Turcia

  Compania GUNDEM SAGLIK VE GIDA URUNLERI SAN. VE TIC. A. S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export de material medico-chirurgical. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Electronica medicala - aparate si echipamente, Electronica medicala - aparate si echipamente, Sterilizer accessories, medical equipment for sterilising and disinfecting, și sterilising machines and equipment. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. BRENMOOR LTD

  Regatul Unit

  Compania BRENMOOR LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export de material medico-chirurgical. Are sediul în Silsden, Regatul Unit.

 6. MEDICANA INTERNATIONAL HEALTH GROUP

  Turcia

  Compania MEDICANA INTERNATIONAL HEALTH GROUP, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export de material medico-chirurgical. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Medicamente, hospital and medical laboratory equipment and supplies, hospital supplies, și Medicamente. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 7. T-DYLAN INTERNATIONAL

  Emiratele Arabe Unite

  Compania T-DYLAN INTERNATIONAL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export de material medico-chirurgical. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile contact lenses, și cosmetics. Are sediul în Rak-U.a.e., Emiratele Arabe Unite.

 8. MEDICAL PROCESS

  Franta

  Compania MEDICAL PROCESS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export de material medico-chirurgical. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Water treatment plants. Are sediul în Roquefort La Bedoule, Franta.

 1. I3 MEMBRANE GMBH

  Germania

  Compania I3 MEMBRANE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export de material medico-chirurgical. Are sediul în Radeberg, Germania.

 2. BSP ULUSLARARASI TICARET DAN.LT.STI

  Turcia

  Compania BSP ULUSLARARASI TICARET DAN.LT.STI, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export de material medico-chirurgical. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wooden pellets, Gloves for medical examinations, și Manufacture of made-to-measure promotional bags. Are sediul în Izmir, Turcia.

 3. PENTASIL MED-TECH ENGINEERING UG

  Germania

  Compania PENTASIL MED-TECH ENGINEERING UG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export de material medico-chirurgical. Are sediul în Frankfurt A.m., Germania.

 4. AAT ALBER ANTRIEBSTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania AAT ALBER ANTRIEBSTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rulmenti cu bile, cu ace si cu role. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale medicale, Carucioare manuale, Import-export de material medico-chirurgical, stair lifts, Materiale medicale, Carucioare manuale, și Import-export de material medico-chirurgical. Are sediul în Albstadt, Germania.

 5. METECON GMBH

  Germania

  Compania METECON GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export de material medico-chirurgical. Are sediul în Mannheim, Germania.

 6. NOVATECH TIBBİ CİHAZ ÜRÜNLERİ A.Ş.

  Turcia

  Compania NOVATECH TIBBİ CİHAZ ÜRÜNLERİ A.Ş., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export de material medico-chirurgical. Are sediul în Gaziantep, Turcia.

 7. G. ALBERT STORZ SURGICAL INSTRUMENTS

  Germania

  Compania G. ALBERT STORZ SURGICAL INSTRUMENTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Radiologie medicala - aparate si instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale medicale, Import-export de material medico-chirurgical, Chirurgie - instrumente, surgical instruments, Materiale medicale, Import-export de material medico-chirurgical, și Chirurgie - instrumente. Are sediul în Wurmlingen, Germania.

 8. JANMED GMBH

  Germania

  Compania JANMED GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export de material medico-chirurgical. Are sediul în Sindelfingen, Germania.

 9. TAHATAKSI

  Belarus

  Compania TAHATAKSI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Transfuzii - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import-export de material medico-chirurgical, medical devices, și Import-export de material medico-chirurgical. Are sediul în Minsk, Belarus.

 10. MD CARE

  Maroc

  Compania MD CARE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export de material medico-chirurgical. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile digestive endoscopy, și ultrasound scan machines. Are sediul în Casablanca, Maroc.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Import-export de material medico-chirurgical - Import export

Număr de rezultate

504 Intreprinderile