• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • hartie - utilaje de productie

Rezultate pentru

Hartie - utilaje de productie - Import export

 1. BEDNORZ GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania BEDNORZ GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - utilaje de productie. Are sediul în Leopoldshöhe, Germania.

 2. LICAR

  Spania

  Verified by europages badge

  Compania LICAR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pompe centrifuge. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pompe, Pompe submersibile, Hartie - utilaje de productie, Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie, Submersible pumps, Pompe, Pompe submersibile, liquid pumps, și Elbow propeller pump. Are sediul în Tolosa-Guipúzcoa, Spania.

 3. SIMEC GROUP SRL

  Italia

  Compania SIMEC GROUP SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie - utilaje de productie, Fotogravura, metal milling, heated rollers, Hartie - utilaje de productie, și Fotogravura. Are sediul în Olgiate Olona, Italia.

 4. SOPEM

  Belgia

  Compania SOPEM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - utilaje de productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Taierea hartiei - utilaje si material, Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie, Masini si materiale de ocazie si reconditionate, Taierea hartiei - utilaje si material, Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie, Machines - import-export, și Masini si materiale de ocazie si reconditionate. Are sediul în Soignies, Belgia.

 5. TORO BULGARIA

  Bulgaria

  Compania TORO BULGARIA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - utilaje de productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, Valves, pumps, real estate service, și Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti. Are sediul în Sofia, Bulgaria.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ERDE MACHINE

  Turcia

  Compania ERDE MACHINE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - utilaje de productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Batiste din hartie, glue for paper, toilet paper rolls, Batiste din hartie, și accessories and spare parts. Are sediul în Pendik, Turcia.

 2. NEWVIZYON MAKINE

  Turcia

  Compania NEWVIZYON MAKINE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - utilaje de productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile printed napkins, paper napkins, automatic paper towel dispensers, și toilet paper rolls. Are sediul în Kocaeli, Turcia.

 3. PAVLOGRAD MACHINE-BUILDING PLANT INTERA LLC

  Ucraina

  Compania PAVLOGRAD MACHINE-BUILDING PLANT INTERA LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - utilaje de productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de rebobinat si de bobinat, Hartie igienica, Visable supports the Ukrainian companies, Masini de rebobinat si de bobinat, Hartie igienica, și Visable supports the Ukrainian companies. Are sediul în Pavlograd, Ucraina.

 4. KRYSTIAN PPH

  Polonia

  Compania KRYSTIAN PPH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - utilaje de productie. Are sediul în Lublin, Polonia.

 5. EUREG REGISTERSTANZEREI INH. SASCHA EUTENEIER

  Germania

  Compania EUREG REGISTERSTANZEREI INH. SASCHA EUTENEIER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie - utilaje de productie, și Hartie - utilaje de productie. Are sediul în Ottobrunn, Germania.

 1. PMP INTERA

  Ucraina

  Compania PMP INTERA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - utilaje de productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Visable supports the Ukrainian companies, și Visable supports the Ukrainian companies. Are sediul în Pavlograd, Ucraina.

 2. PG PAPER

  Regatul Unit

  Compania PG PAPER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - utilaje de productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile abrasive papers. Are sediul în Greenock, Regatul Unit.

 1. VEREINIGTE PAPIERWARENFABRIKEN GMBH

  Germania

  Compania VEREINIGTE PAPIERWARENFABRIKEN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie - utilaje de productie, și Hartie - utilaje de productie. Are sediul în Feuchtwangen, Germania.

 2. STEFI MACHINES

  Grecia

  Compania STEFI MACHINES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - utilaje pentru transformare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie - utilaje de productie, Taierea hartiei - utilaje si material, Ambalare si protectie - utilaje si materiale, Hartie - utilaje de productie, Taierea hartiei - utilaje si material, paper cutting machines, și Ambalare si protectie - utilaje si materiale. Are sediul în Aspropyrgos, Grecia.

 3. RECARD S.P.A

  Italia

  Compania RECARD S.P.A, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - utilaje de productie. Are sediul în Villa Basilica, Italia.

 4. OFFSETDRUCK DORFMEISTER

  Germania

  Compania OFFSETDRUCK DORFMEISTER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Studiouri de inregistrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie - utilaje de productie, și Hartie - utilaje de productie. Are sediul în Tittling, Germania.

 5. SMURFIT KAPPA VERPACKUNGEN GMBH

  Germania

  Compania SMURFIT KAPPA VERPACKUNGEN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie - utilaje de productie, și Hartie - utilaje de productie. Are sediul în Feucht, Germania.

 6. ZHANGQIU PAPER MACHINERY FACTORY

  China

  Compania ZHANGQIU PAPER MACHINERY FACTORY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - utilaje de productie. Are sediul în Jinan, China.

 7. MAX AMRHEIN GMBH

  Germania

  Compania MAX AMRHEIN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie - utilaje de productie, și Hartie - utilaje de productie. Are sediul în Würzburg, Germania.

 8. TEXAMED GMBH

  Germania

  Compania TEXAMED GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie - utilaje de productie, și Hartie - utilaje de productie. Are sediul în Gefrees, Germania.

 1. GERA SRL

  Italia

  Compania GERA SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - utilaje de productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile folding machines for drawings, și folding machines for bookbinding. Are sediul în Torino, Italia.

 2. XI AN BRICTEC BUILDING MATERIAL ENGINEERING COMPANY

  China

  Compania XI AN BRICTEC BUILDING MATERIAL ENGINEERING COMPANY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - utilaje de productie. Are sediul în Xi An, China.

 3. OVERMADE SRL

  Italia

  Compania OVERMADE SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - utilaje de productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile systems, machinery and equipment for paper making, și continuous machines for the production of paper. Are sediul în Settimo Di Pescantina, Italia.

 4. NANJING HAVASIS TRADE CO.,LTD

  China

  Compania NANJING HAVASIS TRADE CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - utilaje de productie. Are sediul în Nanjing, China.

 5. MWU CURIONI S.P.A.

  Italia

  Compania MWU CURIONI S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Perforatoare de hartie, Hartie - utilaje de productie, Perforatoare de hartie, și Hartie - utilaje de productie. Are sediul în Galgagnano, Italia.

 6. E.G. SYSTEM

  Italia

  Compania E.G. SYSTEM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Perforatoare de hartie, Hartie - utilaje de productie, Perforatoare de hartie, și Hartie - utilaje de productie. Are sediul în Nave, Italia.

 7. BERNARDI S.R.L. COSTRUZIONI MECCANICHE PER CARTOTECNICHE

  Italia

  Compania BERNARDI S.R.L. COSTRUZIONI MECCANICHE PER CARTOTECNICHE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Perforatoare de hartie, Hartie - utilaje de productie, Perforatoare de hartie, și Hartie - utilaje de productie. Are sediul în Nervesa Della Battaglia, Italia.

 8. DUE G.

  Italia

  Compania DUE G., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mecanica generala - cu materialele clientului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie, Hartie - utilaje de productie, Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie, și Hartie - utilaje de productie. Are sediul în Capannori, Italia.

 9. ENRICO TONIOLO S.R.L.

  Italia

  Compania ENRICO TONIOLO S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie - utilaje de productie, Carton - utilaje de productie, Hartie - utilaje de productie, și Carton - utilaje de productie. Are sediul în Milano, Italia.

 10. SIMPLEX RAPID S.R.L.

  Italia

  Compania SIMPLEX RAPID S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Perforatoare de hartie, Hartie - utilaje de productie, Perforatoare de hartie, și Hartie - utilaje de productie. Are sediul în San Giuliano Milanese, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Hartie - utilaje de productie - Import export

Număr de rezultate

7.056 Intreprinderile