• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • filme - distributie internationala

Rezultate pentru

Filme - distributie internationala - Import export

 1. TARANTULA

  Belgia

  Compania TARANTULA, care își desfășoară activitatea în domeniul Filme - productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filme - distributie internationala, Filme - distributie internationala, și audiovisual film production. Are sediul în Liège, Belgia.

 2. CLIMAX

  Belgia

  Compania CLIMAX, care își desfășoară activitatea în domeniul Filme - productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filme - distributie internationala, Filme - distributie internationala, și Motion pictures and video - production and distribution. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 3. IMAGINE PRODUCTION

  Belgia

  Compania IMAGINE PRODUCTION, care își desfășoară activitatea în domeniul Filme - productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filme - distributie internationala, Publicitate audio si video - productie si realizari, Filme - distributie internationala, și Publicitate audio si video - productie si realizari. Are sediul în Namur, Belgia.

 4. CINEHALL DISTRIBUZIONE S.R.L.

  Italia

  Compania CINEHALL DISTRIBUZIONE S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Audio-vizual - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cinemateci, Filme - distributie internationala, Cinemateci, și Filme - distributie internationala. Are sediul în Firenze, Italia.

 5. CEAP S.R.L.

  Italia

  Compania CEAP S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Audio-vizual - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cinemateci, Filme - distributie internationala, Cinemateci, și Filme - distributie internationala. Are sediul în Como, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. WALT DISNEY INTERNATIONAL LIMITED

  Regatul Unit

  Compania WALT DISNEY INTERNATIONAL LIMITED, care își desfășoară activitatea în domeniul Cinemateci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filme - distributie internationala, Filme - locatii, Filme - productie, Filme - distributie internationala, Filme - locatii, și Filme - productie. Are sediul în London, Regatul Unit.

 2. MOLINARE LTD

  Regatul Unit

  Compania MOLINARE LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Video - productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Audio-vizual - productie si distributie, Filme - productie, Filme - distributie internationala, Audio-vizual - productie si distributie, Filme - productie, și Filme - distributie internationala. Are sediul în London, Regatul Unit.

 3. SAMSA FILM

  Luxemburg

  Compania SAMSA FILM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Filme - productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filme - distributie internationala, Filme - distributie internationala, și television film production. Are sediul în Bertrange, Luxemburg.

 4. MEDFILM FESTIVAL S.P.A.

  Italia

  Compania MEDFILM FESTIVAL S.P.A., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Audio-vizual - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cinemateci, Filme - distributie internationala, Cinemateci, și Filme - distributie internationala. Are sediul în Roma, Italia.

 5. FILMAGIA S.N.C. DI SARANDREA ROBERTO

  Italia

  Compania FILMAGIA S.N.C. DI SARANDREA ROBERTO, care își desfășoară activitatea în domeniul Audio-vizual - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cinemateci, Filme - distributie internationala, Cinemateci, și Filme - distributie internationala. Are sediul în Civita Castellana, Italia.

 1. ELITE PICTURES S.R.L.

  Italia

  Compania ELITE PICTURES S.R.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Audio-vizual - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cinemateci, Filme - distributie internationala, Cinemateci, și Filme - distributie internationala. Are sediul în Roma, Italia.

 2. WEST END STUDIOS LTD

  Regatul Unit

  Compania WEST END STUDIOS LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Audio-vizual - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filme - distributie internationala, și Filme - distributie internationala. Are sediul în Eastbourne, Regatul Unit.

 1. THE PETERS FRASER & DUNLOP GROUP LTD

  Regatul Unit

  Compania THE PETERS FRASER & DUNLOP GROUP LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Audio-vizual - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filme - distributie internationala, și Filme - distributie internationala. Are sediul în London, Regatul Unit.

 2. MPLC ITALIA S.R.L.

  Italia

  Compania MPLC ITALIA S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Audio-vizual - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cinemateci, Filme - distributie internationala, Cinemateci, și Filme - distributie internationala. Are sediul în Formello, Italia.

 3. CELLULOID DREAMS SALES

  Franta

  Compania CELLULOID DREAMS SALES, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Audio-vizual - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filme - distributie internationala, și Filme - distributie internationala. Are sediul în Paris, Franta.

 4. GEMEA

  Polonia

  Compania GEMEA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Filme - distributie internationala. Are sediul în Kraków, Polonia.

 5. CINEMA 2000 DI PROTO LUCA E C. S.A.S.

  Italia

  Compania CINEMA 2000 DI PROTO LUCA E C. S.A.S., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Audio-vizual - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cinemateci, Filme - distributie internationala, Cinemateci, și Filme - distributie internationala. Are sediul în Padova, Italia.

 6. P.F.A. FILMS S.R.L.

  Italia

  Compania P.F.A. FILMS S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Audio-vizual - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cinemateci, Filme - distributie internationala, Cinemateci, și Filme - distributie internationala. Are sediul în Roma, Italia.

 7. WARNER BROS POLAND SP Z O O

  Polonia

  Compania WARNER BROS POLAND SP Z O O, care își desfășoară activitatea în domeniul Audio-vizual - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filme - distributie internationala, și Filme - distributie internationala. Are sediul în Warszawa, Polonia.

 8. LES FILMS LOSANGE

  Franta

  Compania LES FILMS LOSANGE, care își desfășoară activitatea în domeniul Filme - productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filme - distributie internationala, și Filme - distributie internationala. Are sediul în Paris, Franta.

 1. DIAPHANA DISTRIBUTION

  Franta

  Compania DIAPHANA DISTRIBUTION, care își desfășoară activitatea în domeniul Audio-vizual - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filme - distributie internationala, și Filme - distributie internationala. Are sediul în Paris, Franta.

 2. OFFICINE UBU S.R.L.

  Italia

  Compania OFFICINE UBU S.R.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Audio-vizual - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cinemateci, Filme - distributie internationala, Cinemateci, și Filme - distributie internationala. Are sediul în Milano, Italia.

 3. ACEC ASSOCIAZIONE CATTOLICA ESERCENTI CINEMA

  Italia

  Compania ACEC ASSOCIAZIONE CATTOLICA ESERCENTI CINEMA, care își desfășoară activitatea în domeniul Audio-vizual - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cinemateci, Filme - distributie internationala, Cinemateci, și Filme - distributie internationala. Are sediul în Torino, Italia.

 4. DIAMOND LIGHT SOURCE LIMITED

  Regatul Unit

  Compania DIAMOND LIGHT SOURCE LIMITED, care își desfășoară activitatea în domeniul Audio-vizual - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filme - distributie internationala, și Filme - distributie internationala. Are sediul în Didcot, Regatul Unit.

 5. GEMACI

  Franta

  Compania GEMACI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Filme - distributie internationala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Afise, obiecte publicitare, și Afise, obiecte publicitare. Are sediul în Paris, Franta.

 6. TIGRESS PRODUCTIONS LIMITED

  Regatul Unit

  Compania TIGRESS PRODUCTIONS LIMITED, care își desfășoară activitatea în domeniul Audio-vizual - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filme - distributie internationala, și Filme - distributie internationala. Are sediul în London, Regatul Unit.

 7. AARDMAN TRUSTEES LIMITED

  Regatul Unit

  Compania AARDMAN TRUSTEES LIMITED, care își desfășoară activitatea în domeniul Audio-vizual - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filme - distributie internationala, și Filme - distributie internationala. Are sediul în Bristol, Regatul Unit.

 8. IEROPOLI MARCO

  Italia

  Compania IEROPOLI MARCO, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Filme - distributie internationala. Are sediul în vibo valentia, Italia.

 9. DVS ENTERTAINMENT I/S

  Danemarca

  Compania DVS ENTERTAINMENT I/S, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Filme - productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filme - distributie internationala, și Filme - distributie internationala. Are sediul în Viborg, Danemarca.

 10. ACENTIC GMBH

  Germania

  Compania ACENTIC GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de divertisment. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filme - distributie internationala, și Filme - distributie internationala. Are sediul în Köln, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit