• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • epurarea apelor - servicii

Rezultate pentru

Epurarea apelor - servicii - Import export

 1. ENVICON GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ENVICON GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Scurgerea apelor - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Reciclarea apelor uzate, Epurarea apelor - servicii, filtration of wastewater, Reciclarea apelor uzate, complete water purification systems, Treatment plant works, air circulators, Wastewater technology, și ventilation systems. Are sediul în Dinslaken, Germania.

 2. FACCI SERVICE SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania FACCI SERVICE SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Epurarea apelor - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile magnetic limescale-removal treatments, alkalising substance, anti-foaming agents for water treatment, wastewater treatment plants, sterlising equipment, PLUSAMMINA, waste water purification, water treatment, și industrial run-off water treatment. Are sediul în Martinengo, Italia.

 3. SAMMY FILTRI

  Italia

  Compania SAMMY FILTRI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Epurarea apelor - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile manufacturers of water purification equipment, filters and filtration systems, și press filters. Are sediul în Vanzago, Italia.

 4. INTEROZONO

  Spania

  Compania INTEROZONO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prelucrarea alimentelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Epurarea apelor - servicii, Epurarea apelor - servicii, și ultraviolet lights. Are sediul în Las Rozas-Madrid, Spania.

 5. G.T.A. SAS GRUPPO TECNOLOGIE AMBIENTALI

  Italia

  Compania G.T.A. SAS GRUPPO TECNOLOGIE AMBIENTALI, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Epurarea apelor - servicii. Are sediul în Feltre, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. TORO EQUIPMENT S.L.

  Spania

  Compania TORO EQUIPMENT S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Epurarea apelor - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile filter-presses, rotary riddle, și grease separators. Are sediul în Villavaquerin-Valladolid, Spania.

 2. EGESIS ÇEVRE TEKNOLOJILERI LTD. ŞTI.

  Turcia

  Compania EGESIS ÇEVRE TEKNOLOJILERI LTD. ŞTI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Epurarea apelor - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile natural engineering works, water purification plant, Independent sewage system, și complete plants for the treatment of industrial waste waters. Are sediul în Izmir, Turcia.

 3. A SU ARITMA

  Turcia

  Compania A SU ARITMA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Epurarea apelor - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Water purification products, Air purification, products and supplies for water conditioning and treatment, și water purifiers. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. BIOGEST INTERNATIONAL GMBH

  Germania

  Compania BIOGEST INTERNATIONAL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Epurarea apelor - servicii. Are sediul în Dresden, Germania.

 5. ILLANTE

  Spania

  Compania ILLANTE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea apei - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Epurarea apelor - servicii, water treatment, water filtering plants, Epurarea apelor - servicii, și water purifiers. Are sediul în Vigo-Pontevedra, Spania.

 1. ARACQUE SRL

  Italia

  Compania ARACQUE SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii industriale - conceptie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Intretinere industriala, Turnuri de racire, Epurarea apelor - servicii, water treatment, Intretinere industriala, Turnuri de racire, și Epurarea apelor - servicii. Are sediul în Tolentino, Italia.

 2. UMBERTO SCHIAVONI

  Italia

  Compania UMBERTO SCHIAVONI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Retratarea apei - material si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Epurarea apelor - servicii, water treatment, waste water purification, Epurarea apelor - servicii, și complete desalination plants. Are sediul în Grottaferrata, Italia.

 1. GOTTSCHALK INDUSTRIES

  Belgia

  Compania GOTTSCHALK INDUSTRIES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea apei - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Epurarea apelor - servicii, Analiza apelor - materiale, sanitary fixtures, Epurarea apelor - servicii, Analiza apelor - materiale, și magnetic limescale-removal treatments. Are sediul în Sart (jalhay), Belgia.

 2. COMS S.R.L.

  Italia

  Compania COMS S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Epurarea apelor - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile waste water treatment apparatus, complete plants for the treatment of industrial waste waters, Container and shelter fittings, și structural metalwork. Are sediul în Castions Di Strada, Italia.

 3. BIOLAND ARITMA SISTEMLERI MUH.INS.MAK.IMALAT SAN.TIC.LTD.STI

  Turcia

  Compania BIOLAND ARITMA SISTEMLERI MUH.INS.MAK.IMALAT SAN.TIC.LTD.STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea apei - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Epurarea apelor - servicii, membrane filter presses, biological water treatment plants, Epurarea apelor - servicii, și chemical products for water treatment. Are sediul în KOCAELI, Turcia.

 4. GYD TECNOLOGÍA DEL AGUA S.L.

  Spania

  Compania GYD TECNOLOGÍA DEL AGUA S.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Epurarea apelor - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile industrial run-off water treatment. Are sediul în Logroño, Spania.

 5. STEP

  Luxemburg

  Compania STEP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Epurarea apelor - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Asanarea apelor, waste water recycling, environmental-friendly depuration services, Treatment plant works, și Asanarea apelor. Are sediul în Bettembourg, Luxemburg.

 6. HÖFLER GMBH

  Germania

  Compania HÖFLER GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Epurarea apelor - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pipes cleared, residential drain cleaning, lifting systems, și checking pipe seals. Are sediul în Feldkirchen, Germania.

 7. BIOGEST INTERNATIONAL GMBH BÜRO SÜD - OFFICE SOUTH

  Germania

  Compania BIOGEST INTERNATIONAL GMBH BÜRO SÜD - OFFICE SOUTH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Epurarea apelor - servicii. Are sediul în Gmund A. Tegernsee, Germania.

 8. AWAMA GMBH

  Germania

  Compania AWAMA GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Epurarea apelor - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Heat energy. Are sediul în Braunschweig, Germania.

 1. PEINAJE DEL RÍO LLOBREGAT

  Spania

  Compania PEINAJE DEL RÍO LLOBREGAT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Epurarea apelor - servicii. Are sediul în Sant Fruitós De Bages, Spania.

 2. BIDATEK INGENIERIA AMBIENTAL, S.L.

  Spania

  Compania BIDATEK INGENIERIA AMBIENTAL, S.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Epurarea apelor - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile water purification system design, industrial run-off water treatment, urban run-off water treatment, și waste water treatment apparatus. Are sediul în San Sebastian, Spania.

 3. GRANDJEAN ERIC

  Belgia

  Compania GRANDJEAN ERIC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Terasamente - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Epurarea apelor - servicii, Epurarea apelor - servicii, trimming, garden laying-out, și rock barriers. Are sediul în Gouvy, Belgia.

 4. HEYLEN NATUUR & GROENBEDRIJF

  Belgia

  Compania HEYLEN NATUUR & GROENBEDRIJF, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mediu inconjurator - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Epurarea apelor - servicii, Epurarea apelor - servicii, hydraulic public works, și purification, ecology and waste disposal plants and equipment. Are sediul în Geel, Belgia.

 5. AQUA ASSAINISSEMENT

  Franta

  Compania AQUA ASSAINISSEMENT, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Asanare - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Epurarea apelor - servicii, Sanitation, submersible aerators for water treatment, Epurarea apelor - servicii, și Water purification products. Are sediul în Cluny, Franta.

 6. GVA GESELLSCHAFT FÜR VERFAHREN DER ABWASSERTECHNIK GMBH & CO.KG

  Germania

  Compania GVA GESELLSCHAFT FÜR VERFAHREN DER ABWASSERTECHNIK GMBH & CO.KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Scurgerea apelor - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Epurarea apelor - servicii, Epurarea apelor - servicii, agitators for wastewater treatment, design of equipment for clean-up, și systems and equipment for biological sludge and waste treatment. Are sediul în Wülfrath, Germania.

 7. ETA EKIPMAN TEKNOLOJI AR.SIS.SAN VE TIC. LTD. ŞTI.

  Turcia

  Compania ETA EKIPMAN TEKNOLOJI AR.SIS.SAN VE TIC. LTD. ŞTI., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Epurarea apelor - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pompe de dozare, sludge pumps, pumps for acids, Pompe de dozare, și decanters. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 8. ABFLUSS-KLINIK ROHRREINIGUNG MÜNCHEN

  Germania

  Compania ABFLUSS-KLINIK ROHRREINIGUNG MÜNCHEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Epurarea apelor - servicii. Are sediul în München, Germania.

 9. TURBO ABFLUSSDIENST

  Germania

  Compania TURBO ABFLUSSDIENST, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Epurarea apelor - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pipes cleared, residential drain cleaning, checking pipe seals, și Nose valves. Are sediul în Ibbenbüren, Germania.

 10. CLEANDEVIL GMBH

  Elvetia

  Compania CLEANDEVIL GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Epurarea apelor - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile office cleaning services. Are sediul în Wil Sg, Elvetia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit