• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • elicoptere- curse charter - transport de pasageri

Rezultate pentru

Elicoptere- curse charter - transport de pasageri - Import export

 1. ROBERT FUCHS AG

  Elvetia

  Verified by europages badge

  Compania ROBERT FUCHS AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Elicoptere, curse charter - transport de pasageri. Are sediul în Schindellegi, Elvetia.

 2. AIREN HELICOPTER SERVICE

  Italia

  Compania AIREN HELICOPTER SERVICE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Elicoptere, curse charter - transport de pasageri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile goods transport by helicopter, helicopter service, helicopter landing pad, și passenger air transport by helicopter. Are sediul în Lacedonia, Italia.

 3. G6 AVIATION

  Regatul Unit

  Compania G6 AVIATION, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Taxiuri aeriene - servicii pentru pasageri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Elicoptere, curse charter - transport de pasageri, Elicoptere, curse charter - transport de pasageri, și air ambulance. Are sediul în Birmingham, Regatul Unit.

 4. G6 AVIATION

  Regatul Unit

  Compania G6 AVIATION, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Taxiuri aeriene - servicii pentru pasageri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Elicoptere, curse charter - transport de pasageri, business jet chartering, business jet rentals, și Elicoptere, curse charter - transport de pasageri. Are sediul în London, Regatul Unit.

 5. THE AVIATION FACTORY

  Belgia

  Compania THE AVIATION FACTORY, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Elicoptere, curse charter - transport de pasageri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Companii aeriene - servicii pentru pasageri, Companii aeriene - servicii pentru pasageri, passenger transport ny charter flights, și private aircraft. Are sediul în Antwerp, Belgia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. HELI AND CO

  Belgia

  Compania HELI AND CO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Supraveghere - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Elicoptere, curse charter - transport de pasageri, Elicoptere, curse charter - transport de pasageri, și helicopter service. Are sediul în Grace-Hollogne, Belgia.

 2. AIR-DYNAMIC SA

  Elvetia

  Compania AIR-DYNAMIC SA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Elicoptere, curse charter - transport de pasageri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile helicopter rental. Are sediul în Agno, Elvetia.

 3. ELITE FLIGHTS INH. PHILIPP WALKER

  Elvetia

  Compania ELITE FLIGHTS INH. PHILIPP WALKER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Elicoptere, curse charter - transport de pasageri. Are sediul în Wauwil, Elvetia.

 4. FIRST CLASS AVIATION

  Olanda

  Compania FIRST CLASS AVIATION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Elicoptere, curse charter - transport de pasageri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile private aircraft hire. Are sediul în Eindhoven, Olanda.

 5. TRANSPORTES NÁUTICOS Y ESPECIALES PROCITRANS

  Spania

  Compania TRANSPORTES NÁUTICOS Y ESPECIALES PROCITRANS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Elicoptere, curse charter - transport de pasageri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi - barci, Transporturi - barci, Sailing boat transport, boat transport by road, și Boat transport by road. Are sediul în Córdoba, Spania.

 1. PRO SKY FRANCE

  Franta

  Compania PRO SKY FRANCE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Elicoptere, curse charter - transport de pasageri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile chartering, și private aircraft. Are sediul în Paris, Franta.

 2. ISTANBUL HELIKOPTER

  Turcia

  Compania ISTANBUL HELIKOPTER, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Elicoptere, curse charter - transport de pasageri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile helicopter rental, helicopters, și helicopter service. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. HUNT & PALMER PLC

  Regatul Unit

  Compania HUNT & PALMER PLC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Companii aeriene - servicii pentru pasageri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Elicoptere, curse charter - transport de pasageri, air charters, și Elicoptere, curse charter - transport de pasageri. Are sediul în Crawley, Regatul Unit.

 2. NORTHERN HELICOPTER GMBH

  Germania

  Compania NORTHERN HELICOPTER GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Aeroporturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport aerian de pasageri, Elicoptere, curse charter - transport de pasageri, Voiaj si turism, Agentii de voiaj, Transport aerian de pasageri, Elicoptere, curse charter - transport de pasageri, Voiaj si turism, și Agentii de voiaj. Are sediul în Emden, Germania.

 3. HELISPIN SRL

  Italia

  Compania HELISPIN SRL, care își desfășoară activitatea în domeniul Elicoptere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Elicoptere, curse charter - transport de pasageri, aerial filming, helicopter service, Elicoptere, curse charter - transport de pasageri, și goods transport in high mountains by helicopter. Are sediul în Valbrembo (Bg), Italia.

 4. ROTORFLUG GMBH

  Germania

  Compania ROTORFLUG GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport aerian de pasageri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Elicoptere, curse charter - transport de pasageri, Transport aerian de marfuri, Mesagerie internationala, Comisionari pentru transporturi internationale, Elicoptere, curse charter - transport de pasageri, Transport aerian de marfuri, Mesagerie internationala, și Comisionari pentru transporturi internationale. Are sediul în Friedrichsdorf, Germania.

 5. BHF BODENSEE-HELICOPTER GMBH

  Germania

  Compania BHF BODENSEE-HELICOPTER GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria aeronautica si aerospatiala - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport aerian de pasageri, Elicoptere, curse charter - transport de pasageri, Transport aerian de marfuri, Linii aeriene - serviciul de marfuri, Transport aerian de pasageri, Elicoptere, curse charter - transport de pasageri, Transport aerian de marfuri, și Linii aeriene - serviciul de marfuri. Are sediul în Friedrichshafen, Germania.

 6. AEROHELI INTERNATIONAL GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania AEROHELI INTERNATIONAL GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Elicoptere, curse charter - transport de pasageri. Are sediul în Neuhausen, Germania.

 7. MICHAEL SCHNITKER

  Germania

  Compania MICHAEL SCHNITKER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria aeronautica si aerospatiala - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport aerian de pasageri, Elicoptere, curse charter - transport de pasageri, Transport aerian de marfuri, Linii aeriene - serviciul de marfuri, Transport aerian de pasageri, Elicoptere, curse charter - transport de pasageri, Transport aerian de marfuri, și Linii aeriene - serviciul de marfuri. Are sediul în Grafschaft, Germania.

 8. HELIKOPTERFLYG AB

  Suedia

  Compania HELIKOPTERFLYG AB, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Elicoptere, curse charter - transport de pasageri. Are sediul în Hemavan, Suedia.

 1. ELIADRIATICA HELICOPTER & AIRCRAFT SERVICE

  Italia

  Compania ELIADRIATICA HELICOPTER & AIRCRAFT SERVICE, care își desfășoară activitatea în domeniul Taxiuri aeriene - servicii pentru pasageri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Elicoptere, curse charter - transport de pasageri, helitaxi, plane-taxis, Elicoptere, curse charter - transport de pasageri, și helicopter rental. Are sediul în Faenza (Ra), Italia.

 2. FLUGPLATZ ROTENBURG WÜMME GMBH

  Germania

  Compania FLUGPLATZ ROTENBURG WÜMME GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Aeroporturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport aerian de pasageri, Elicoptere, curse charter - transport de pasageri, Voiaj si turism, Agentii de voiaj, Transport aerian de pasageri, Elicoptere, curse charter - transport de pasageri, Voiaj si turism, și Agentii de voiaj. Are sediul în Rotenburg, Germania.

 3. BRENDOHARD KFT

  Ungaria

  Compania BRENDOHARD KFT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Elicoptere, curse charter - transport de pasageri. Are sediul în Dunakeszi, Ungaria.

 4. AEROTOURS GMBH

  Germania

  Compania AEROTOURS GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de macelarie si carne proaspata de pasare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aeroporturi, Transport aerian de pasageri, Elicoptere, curse charter - transport de pasageri, Voiaj si turism, Aeroporturi, Transport aerian de pasageri, Elicoptere, curse charter - transport de pasageri, și Voiaj si turism. Are sediul în Strausberg, Germania.

 5. MAXI TOUR VARNA LTD.

  Bulgaria

  Compania MAXI TOUR VARNA LTD., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Elicoptere, curse charter - transport de pasageri. Are sediul în Varna, Bulgaria.

 6. KARL-HEINZ KÖNIGSHOFER - NIGHTCOPTER HELI-SCHOOL

  Austria

  Compania KARL-HEINZ KÖNIGSHOFER - NIGHTCOPTER HELI-SCHOOL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria aeronautica si aerospatiala - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aeroporturi, Transport aerian de pasageri, Elicoptere, curse charter - transport de pasageri, Transport aerian de marfuri, Aeroporturi, Transport aerian de pasageri, Elicoptere, curse charter - transport de pasageri, și Transport aerian de marfuri. Are sediul în Hörsching, Austria.

 7. DA VINCI-AIR AG

  Elvetia

  Compania DA VINCI-AIR AG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria aeronautica si aerospatiala - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aeronautica - aparatura si echipamente, Aeroporturi, Transport aerian de pasageri, Elicoptere, curse charter - transport de pasageri, Aeronautica - aparatura si echipamente, Aeroporturi, Transport aerian de pasageri, și Elicoptere, curse charter - transport de pasageri. Are sediul în Muhen, Elvetia.

 8. EUROPAVIA (SUISSE) SA HOLDING

  Elvetia

  Compania EUROPAVIA (SUISSE) SA HOLDING, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria aeronautica si aerospatiala - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Motoare pentru avioane, Transport aerian de pasageri, Elicoptere, curse charter - transport de pasageri, Transport aerian de marfuri, Motoare pentru avioane, Transport aerian de pasageri, Elicoptere, curse charter - transport de pasageri, și Transport aerian de marfuri. Are sediul în Bern, Elvetia.

 9. OSTSEE-FLUG-RÜGEN GMBH

  Germania

  Compania OSTSEE-FLUG-RÜGEN GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Aeroporturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport aerian de pasageri, Elicoptere, curse charter - transport de pasageri, Voiaj si turism, Agentii de voiaj, Transport aerian de pasageri, Elicoptere, curse charter - transport de pasageri, Voiaj si turism, și Agentii de voiaj. Are sediul în Dreschvitz, Germania.

 10. HELICOPTER SERVICE THÜRINGEN GMBH

  Germania

  Compania HELICOPTER SERVICE THÜRINGEN GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport aerian de pasageri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Elicoptere, curse charter - transport de pasageri, Transport aerian de marfuri, Mesagerie internationala, Comisionari pentru transporturi internationale, Elicoptere, curse charter - transport de pasageri, Transport aerian de marfuri, Mesagerie internationala, și Comisionari pentru transporturi internationale. Are sediul în Großbrembach, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit

Găsiți devize pentru