• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • editare de brosuri

Rezultate pentru

Editare de brosuri - Import export

 1. SC NX PRINT SRL

  Romania

  NX PRINT & PACKAGING Este o tipografie offset cu 25 de ani experienta. Specializata in producerea de ambalaje din carton , pungi de hartie , prospecte, etichete , materiale promotionale ( cataloage , brosuri afise, flyere, calendare, mape, etc ) Tehnologia pe care o folosim ne ajuta sa producem pentru companii cu diferite domenii de activitate cum sunt : -Ambalaje si prospecte pentru industria farmaceutica - Ambalaje si etichete pentru companii din industria food si FMCG - Cutii si etichete pentru companii din industria bauturilor alcoolice si nonalcoolice -Materiale promotionale ( cataloage , afise, brosuri, mape, calendare, flyere , pliante etc ) Dotarile tehnice ne ajuta sa realizam orice finisaje cum sunt : - Hot foil - Lac uv selectiv , -Laminare soft-touch/mata/lucioasa -Emboss -Timbru sec -Lac parfumat/ -Braille Toate acestea in interiorul firmei , fara sa externalizam nici un proces , ceea ce ne ajuta sa realizam orice proiect intr-un timp cat mai scurt si cu un control asupra proceselor cat mai riguros. Colaboram cu clienti din toata Europa, si de asemnea indeplinim toate standardele Europene de desfasurare a activitatii cat si certificate precum TUV Sud , implementat din 2017. Suntem deschisi catre orice provocare.

  Toate produsele pentru "editare de brosuri"

 2. CHR ELECTRONICS SRL

  Romania

  Compania CHR electronics oferă echipamente și servicii esențiale pentru gestionarea administrativă și logistică a afacerilor. Compania oferă în prezent o gamă extinsă de servicii și echipamente necesare companiilor: - echipamente print & copy (vânzare, închiriere și service): imprimante și multifuncționale, imprimante de etichete, cititoare coduri de bare, echipamente IT, consumabile; - echipamente de securitate: supraveghere video, sisteme de alarmă, sisteme de control acces și pontaj, sisteme de detecție incendiu, bariere și sisteme de parcare; - echipamente audio-video (vânzare și închiriere): echipamente de prezentare, echipamente pentru săli de conferință, sisteme de discuții, sisteme de traducere simultană, sisteme de sunet ambiental și de adresare publică. Toate dispozitivele și serviciile includ GARANȚIA CHR electronics pentru o colaborare FĂRĂ GRIJI: - garanția funcționării produsului; - garanția soluției corecte; - garanția înlocuirii produselor nefuncționale; - garanția unui Partener care va soluționează problemele. CHR electronics înseamnă 30 de ani de experiență în servicii de administrare a activităților de tipărire, copiere și scanare, 24 de ani de când a lansat primul serviciu de închiriere a multifuncționalelor în Brașov și 17 ani de expertiză în soluții audio-video, de securitate, de rețelistică și de gestiune a codurilor de bare.

 3. GOLTZE DRUCK GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania GOLTZE DRUCK GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Editare de brosuri. Are sediul în Göttingen, Germania.

 4. COMMUNICATION AGENCY MAMA IR VAIKAS

  Lituania

  Compania COMMUNICATION AGENCY MAMA IR VAIKAS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Consiliere si media-planning. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Editare de brosuri, advertising agency, și Editare de brosuri. Are sediul în Vilnius, Lituania.

 5. DRUCKHAUS KAY GMBH

  Germania

  Compania DRUCKHAUS KAY GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Editare de brosuri. Are sediul în Kreuztal, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ING. FRITZ SCHROEDER GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania ING. FRITZ SCHROEDER GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Editare de brosuri. Are sediul în Barsbüttel, Germania.

 2. TNMGROUP

  Grecia

  Compania TNMGROUP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Editare de brosuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Creatie publicitara - graficieni, designeri, design of internet environments, și Creatie publicitara - graficieni, designeri. Are sediul în afidnai, Grecia.

 3. IMAGI

  Belgia

  Compania IMAGI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Editare de brosuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Firme luminoase si panouri publicitare luminoase, Panouri si placi de semnalizare de interior, Firme luminoase si panouri publicitare luminoase, Panouri si placi de semnalizare de interior, signs, și promotional lettering. Are sediul în Sart-Bernard, Belgia.

 4. LIONPRINT.CH

  Elvetia

  Compania LIONPRINT.CH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Editare de brosuri. Are sediul în Baar, Elvetia.

 5. IMPRIMAGES

  Belgia

  Compania IMPRIMAGES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tipografie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Editare de brosuri, promotional prints, business cards, graphics service, și Editare de brosuri. Are sediul în Mariembourg, Belgia.

 1. FOTOPLAST AG

  Elvetia

  Compania FOTOPLAST AG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Editare de brosuri. Are sediul în Zurich, Elvetia.

 2. LEMAISTRE DESIGN

  Franta

  Compania LEMAISTRE DESIGN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Creatie publicitara - graficieni, designeri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Editare de brosuri, graphic work, vectorial graphics, Editare de brosuri, și 3D computer graphics. Are sediul în Bois-Colombes, Franta.

 1. CP GRAFIKDESIGN E.U.

  Austria

  Compania CP GRAFIKDESIGN E.U., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Editare de brosuri. Are sediul în Gänserndorf, Austria.

 2. POWERMAIL HAMBURG INH. PATRICK BINTZ

  Germania

  Compania POWERMAIL HAMBURG INH. PATRICK BINTZ, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimare si compozitie - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caractere tipografice, Hartie de papetarie, Imprimare laser, Editare de brosuri, Caractere tipografice, Hartie de papetarie, Imprimare laser, și Editare de brosuri. Are sediul în Hamburg, Germania.

 3. GRÁFICAS NETOR

  Spania

  Compania GRÁFICAS NETOR, care își desfășoară activitatea în domeniul Tipografie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imprimare digitala, Tipografie - offset, Editare de brosuri, Imprimare digitala, Tipografie - offset, Editare de brosuri, și Graphic design. Are sediul în San Sebastián De Los Reyes - Madrid, Spania.

 4. EDITRICE EUROITALIA SRL

  Italia

  Compania EDITRICE EUROITALIA SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Editare de brosuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile intrastat statement. Are sediul în Genova, Italia.

 5. VITO PUBLICIDAD GRÁFICA

  Spania

  Compania VITO PUBLICIDAD GRÁFICA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Serigrafie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Postere, Editare de brosuri, Cadouri promotionale, Tipografie - offset, Postere, Editare de brosuri, Cadouri promotionale, și Tipografie - offset. Are sediul în Hospitalet De Llobregat, Spania.

 6. BLUEFROG

  Grecia

  Compania BLUEFROG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Editare de brosuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile graphical creation, și photo-realistic reconstruction. Are sediul în Thessaloniki, Grecia.

 7. LEINDECKER GMBH

  Germania

  Compania LEINDECKER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimare si compozitie - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caractere tipografice, Hartie de papetarie, Imprimare - furnituri, Editare de brosuri, Caractere tipografice, Hartie de papetarie, Imprimare - furnituri, și Editare de brosuri. Are sediul în Bingen Am Rhein, Germania.

 8. ANTHEMIS

  Belgia

  Compania ANTHEMIS, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Editii generale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Editare de brosuri, Editare de brosuri, și books. Are sediul în Limal, Belgia.

 1. DRUCKART C/O GEBR. GEISELBERGER GMBH

  Germania

  Compania DRUCKART C/O GEBR. GEISELBERGER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimare si compozitie - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caractere tipografice, Ambalaje din hartie si carton, Cutii din carton, Editare de brosuri, Caractere tipografice, Ambalaje din hartie si carton, Cutii din carton, și Editare de brosuri. Are sediul în Kaufering, Germania.

 2. BONSAI MEDIA

  Olanda

  Compania BONSAI MEDIA, care își desfășoară activitatea în domeniul Editare de brosuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Site-uri Internet si Intranet - creare si dezvoltare, Conceptie si realizare grafica, newsletters, logo creation, Site-uri Internet si Intranet - creare si dezvoltare, și Conceptie si realizare grafica. Are sediul în Nederweert, Olanda.

 3. DRUCKEREI KARL NEISIUS GMBH

  Germania

  Compania DRUCKEREI KARL NEISIUS GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimare si compozitie - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caractere tipografice, Hartie de papetarie, Imprimare - furnituri, Editare de brosuri, Caractere tipografice, Hartie de papetarie, Imprimare - furnituri, și Editare de brosuri. Are sediul în Winningen, Germania.

 4. ASTEC

  Belgia

  Compania ASTEC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Editare de brosuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Traduceri, technical manuals, și Traduceri. Are sediul în Neupré, Belgia.

 5. MOUSE MEDIA

  Regatul Unit

  Compania MOUSE MEDIA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Creatie publicitara - graficieni, designeri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Editare de brosuri, leaflets - design, web designer, Editare de brosuri, și personalised business cards. Are sediul în Birkenhead, Regatul Unit.

 6. ESNEL

  Belgia

  Compania ESNEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Editare de brosuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile print, Flyers printing, și advertising folders. Are sediul în Vottem, Belgia.

 7. G.G. BUCHBINDEREI GESELLSCHAFT M.B.H.

  Austria

  Compania G.G. BUCHBINDEREI GESELLSCHAFT M.B.H., care își desfășoară activitatea în domeniul Tipografie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Editare de brosuri, Brosare, legare si finisaje, Editare de brosuri, și Brosare, legare si finisaje. Are sediul în Hollabrunn, Austria.

 8. OFFSET.HU

  Ungaria

  Compania OFFSET.HU, care își desfășoară activitatea în domeniul Tipografie - offset. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tipografie, Editare de brosuri, Imprimare digitala, Ambalaje din hartie si carton, Tipografie, Editare de brosuri, Imprimare digitala, și Ambalaje din hartie si carton. Are sediul în Inárcs, Ungaria.

 9. PULSAR RÉDACTION

  Ungaria

  Compania PULSAR RÉDACTION, care își desfășoară activitatea în domeniul Editare de brosuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Publicatii - produse diverse, Editare de publicitate - conceptie si realizare, text transcription from electronic media, corrector, Publicatii - produse diverse, și Editare de publicitate - conceptie si realizare. Are sediul în Budapest, Ungaria.

 10. SOFTSMITHS PRIVATE LIMITED.

  Pakistan

  Compania SOFTSMITHS PRIVATE LIMITED., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Editare de brosuri. Are sediul în Gujrat., Pakistan.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit